Im o sandigin sey kabak degil kabak cicegi dolmasi onun yanindaki yesil gibi olan kabak canimBalkabağımı bu hangisi kabak anlayamadım
Ben çok beğendimçok güzel börekler vardı seçmekte oldukça zorlandım açık ara farkla o kadar puan almasına şaşırdım paçanganın
Benim fikrimi biliyorsun canım o yüzden tekrar yazmadim ama en birinci kaptan sensin bunu unutma.Arada bana geliyorlar biliyorsun iki ayda bir ayni seyi soyluyorum
Yarina duzelirim canim tesekkur ederim
dün biraz fazla yediğim için sadece ton balıklı salata yedim birazcık kalori olarak 1250 yi buldu yinede az öncede bir bardak süt içtimİyi geceler kızlar ❤
Canım menün ve sporun çok iyicumaya kadar eksiye döner inşallah
Afiyet olsun canımsporu arıyorum arıyorum yok. Kaçmış gitmiş
Afiyet olsun , spor duasına mı çıksak kızlar hepimiz serdik
Harika tebrikler kaptancım çok tatlısın iyi ki varsıngitmek yok biyere
Canım menün güzel biraz ekmekleri azaltmanı tavsiye ederim
Listende akşam yemeğini görmedim yok mu ?
Yoksa biraz az gibi
Ev fiyatları da anasının gözü olmuş. Nakit paramız yok benim 3 bileziğin bir de 5i biryerdem vardı onları satıp kredi cekecektik bir de onların desteğini hesaba katmistik. Belki başka zaman daha hayırlı olacak ev almamız. Allah doğru kulun yardimcisidir her zaman. Doğru kul sizmissinizKendi butcenize göre ev alın kafanız rahat olur her daim kimsede günü geldiğinde başa kakmaz laf soylemeye hakkı olmaz söz verip tutmamalari hiç hoş değil sen uzaktan izle gün gelir onlar iyi olur sen kötü olursun kendi aralarında cozsunler canım boşver hakkınızda hayırlısı olsun biz gorumcemle tokiye girdik hangimize çıkarsa ev bizim olacakti iyikide eşime çıktı gün gelir ben girdim bana çıktı kardeşime verdim diye laf bile olurdu o yüzden en güzeli kendinizin alması kimsenin de söz hakkı olmaması
Bak buda bal kabagimBalkabağımı bu hangisi kabak anlayamadım
Vayyy be mezun oldum yerimi kapmişlarEki Görüntüle 2656812
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 680. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Aleykum selam canim gecmis olsunSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Envai cesit kabagim varmisya ulee neysem gozleeim artik kapaniyor uyuyayim benTedarikli insan başka oluyor
Affetmem hem öğlen hem akşam yedim tabi yemimde takimmi kapansın
Bana bak sen listeye gir yoksa halinnn arap olcak bugidisle kesçem seni boyna yiyonAffetmem hem öğlen hem akşam yedim tabi yemimde takimmi kapansın
Eşin çok şanslıBu zaman kadar hep arayı bulan ben oldum. Bu olayda da eşime sakın ol tamam annen baban öyle silinmez falan dedim ama net konuştu. Eşim ve ailesi arasında öyle güçlü bir bağ hiç yoktu. Tabi yorumsuz kalicam esime de hiç yaptıkları ayıptır vb şeyler demedim.
Tabiki disarda gezmeler falan ohhhh missss gez ye iç hayat sana guzelRaporunu vereyim
Sabah 10.00
1 haş yumurta
1 dil b peynir
Söğüş
2 ceviz
13.30
Et döner bir pors zero cola
19.00
Fırın mücver
Fırın patlıcan pizza 2 dilim
Salata
Kahve 2 kare bitter
Spor
Karın kalça bacak120 p
Yaaaaaaaaaa çok teşekkür ederimmmmm ay nasıl mutlu oldum yorumunaEşin çok şanslıseni bulmuş anne babasıylada görüşüp görüşmemek kendi kararıdır, sende görüşmek zorunda kalmazsın hem umarım istediğiniz gibi bir ev alırsınız onlarada kapak olur
Ben öyle yapıyorum canım.Önemli olan sana yeterli gelmesi.
Afiyet olsun canım sadede merak ettim siz aralıklı oruç falan mı yapıyorsunuz? Öğle menüsü bazılarında görmüyorum çünkü
Lili kabak çiçeği dolması gördüm yarın pisirde yiyelim bacıBacim buzlukta bahce kabagim vardi onla olur demi son kalan kabagim
Sen kendini suçlama senden değil cimriliktendir o canımYaaaaaaaaaa çok teşekkür ederimmmmm ay nasıl mutlu oldum yorumuna❤inşallah Allah hem bize hem de ihtiyacı olan herkese nasip etsin. Kayınvalidem bana neler yaptı da yine de ben gittim kapısına kiyamayip. Belki benden dolayı destek olmuyorlar ben istenmeyen gelindim. Onların gönlündeki gelin baskaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?