Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dün biraz fazla yediğim için sadece ton balıklı salata yedim birazcık kalori olarak 1250 yi buldu yinede az öncede bir bardak süt içtim

Ev fiyatları da anasının gözü olmuş. Nakit paramız yok benim 3 bileziğin bir de 5i biryerdem vardı onları satıp kredi cekecektik bir de onların desteğini hesaba katmistik. Belki başka zaman daha hayırlı olacak ev almamız. Allah doğru kulun yardimcisidir her zaman. Doğru kul sizmissiniz

Vayyy be mezun oldum yerimi kapmişlar

Aleykum selam canim gecmis olsun
2kere çörek olmamis hem ogle hem aksam

Eşin çok şanslı seni bulmuş anne babasıylada görüşüp görüşmemek kendi kararıdır, sende görüşmek zorunda kalmazsın hem umarım istediğiniz gibi bir ev alırsınız onlarada kapak olur

sportie buaralar kizimla yapamiyorum spor cokk şeyler istemeye basladi gunde 2kere disarda geziyoruz 2saat eve girmiyo istemiyo zorla sokuyorum iceriye sonra yikiyorum giydir yedir derken olmuyo sabah erken kalmayım yapayim diyorum ayaklarim tutmuyo agridan olmuyo yani üzgünüm yoksa ben birakmam sporuda

Tabiki disarda gezmeler falan ohhhh missss gez ye iç hayat sana guzel

Yaaaaaaaaaa çok teşekkür ederimmmmm ay nasıl mutlu oldum yorumuna inşallah Allah hem bize hem de ihtiyacı olan herkese nasip etsin. Kayınvalidem bana neler yaptı da yine de ben gittim kapısına kiyamayip. Belki benden dolayı destek olmuyorlar ben istenmeyen gelindim. Onların gönlündeki gelin baskaydi.

Sen kendini suçlama senden değil cimriliktendir o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…