Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler iste. Herşey beni alana kadarmış
Ölüncede derneğe falan bağışlamasınlar söz veripte yapmamayı ben kendime yakıştırmam, eşinin ailesidir, istesede kopamaz sen bence hiç karışma yorum yapma senin hiç bir kabahatin yokken sana dönmesin olay canım tabiki en iyisini sen bilirsin

Selamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese

Zipzip-

Çok geçmiş olsun

Sen doğru yürü eğri belasını bulur derler gerçekten öyleymiş buna kanaat getirdim bu güne kadar eşim çalıştı didindi kardeşlerine yedirdi yine rabbim onlardan önce biza nasip etti herşeyi hamdolsun

Bu zaman kadar hep arayı bulan ben oldum. Bu olayda da eşime sakın ol tamam annen baban öyle silinmez falan dedim ama net konuştu. Eşim ve ailesi arasında öyle güçlü bir bağ hiç yoktu. Tabi yorumsuz kalicam esime de hiç yaptıkları ayıptır vb şeyler demedim.

Aynennn eminn olabilirsin bu soze birebir yasadik gördük biz

İyi geceler kızlar

Canım menün ve sporun çok iyi cumaya kadar eksiye döner inşallah

Afiyet olsun canım sporu arıyorum arıyorum yok. Kaçmış gitmiş

Afiyet olsun , spor duasına mı çıksak kızlar hepimiz serdik

Harika tebrikler kaptancım çok tatlısın iyi ki varsın gitmek yok biyere

Herkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar

Canım menün güzel biraz ekmekleri azaltmanı tavsiye ederim

Listende akşam yemeğini görmedim yok mu ?
Yoksa biraz az gibi

Çok geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu çöreklerde nerden çıktı bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…