InsaAllah bakalim yarin ola hayrola caymassam yapabilirimSınır yok ekmekte yok ama
Ölüncede derneğe falan bağışlamasınlarKöprüyü geçene kadar ayıya dayı demişler iste. Herşey beni alana kadarmış
Çok geçmiş olsunSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Bacim buzlukta bahce kabagim vardi onla olur demi son kalan kabagimSınır yok ekmekte yok ama
Vallaaaa onu bilemedim gerci oda kabak amaBacim buzlukta bahce kabagim vardi onla olur demi son kalan kabagim
Yesil kabak dograyip buharinda bes dakika oldurup koyuyorum buzluga annemin bahcedenVallaaaa onu bilemedim gerci oda kabak ama
Eeee olur ozaman neden olmasın kiYesil kabak dograyip buharinda bes dakika oldurup koyuyorum buzluga annemin bahceden
Sen doğru yürü eğri belasını bulur derler gerçekten öyleymiş buna kanaat getirdim bu güne kadar eşim çalıştı didindi kardeşlerine yedirdi yine rabbim onlardan önce biza nasip etti herşeyi hamdolsunHim esin kinci ise bilemem, ama bizde ne ben ne esim kinci olamadik, Allah a havale ettik esimin 11 yasindan buyana tatilsiz calistigi gunleein emekleeinn hakkini veremezler helallik almadan biz 0 dan baslayip ev araba aldik dahada guzelini ayriyetten ben calistim kendime araba aldim yani Rabbim veriyor uzulme bacim
Gel eyme eyleme bunun icine birazcik pirinc koyalimEeee olur ozaman neden olmasın ki
Bu zaman kadar hep arayı bulan ben oldum. Bu olayda da eşime sakın ol tamam annen baban öyle silinmez falan dedim ama net konuştu. Eşim ve ailesi arasında öyle güçlü bir bağ hiç yoktu. Tabi yorumsuz kalicam esime de hiç yaptıkları ayıptır vb şeyler demedim.Ölüncede derneğe falan bağışlamasınlarsöz veripte yapmamayı ben kendime yakıştırmam, eşinin ailesidir, istesede kopamaz sen bence hiç karışma yorum yapma senin hiç bir kabahatin yokken sana dönmesin olay canım tabiki en iyisini sen bilirsin
Aynennn eminn olabilirsin bu soze birebir yasadik gördük bizSen doğru yürü eğri belasını bulur derler gerçekten öyleymiş buna kanaat getirdim bu güne kadar eşim çalıştı didindi kardeşlerine yedirdi yine rabbim onlardan önce biza nasip etti herşeyi hamdolsun
Bugün pirinç yedin yok sana pirinç falanGel eyme eyleme bunun icine birazcik pirinc koyalimsarimsagida yogurda katip uzerine dokelim
Amin amin hayırlısı boyleymis demek kiCanım üzüldüm gününüzün kötü geçmesine. Bazen zamana bırakmak gerekir sadece. Hakkınızda hayırlısı olsun. Çok üzme kendini.
Ben geldim
Sabah (10.30)
- 1 kaşarlı yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, 1.5 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara (17.00)
- 1 yeşil elma
Akşam (19.00)
- 1.5 kepçe haşlama, 1 kaşe salata, 1 üçgen dilim karpuz
Su: 3 lt
Spor: 20 dk yoga, 1 saat cardio, 8000 adım
Toplam: 520psportie
Bugün bir tartılayım dedim nasıl artılardayımkeşke tartılmasaydım umarım cumaya güzel bişi olur
1temmuz çarşamba
Sabah 10.00
1yumurtadan omlet,1dilim peynir,5zeytin,yarim domates,2minik pan kek
Türk kahvesi,2bitter
Öğle 13.30
1tabak taze fasulye,1kase cacık,2kasik makarna,2dilim karpuz
İkindi 17.00
1kupa kahveli tarcinli süt,2tane karabuğday patlağı,1tatlik.fıstık ezmesi
Aksam 20.45
1kase yoğurt
4litre su
07.45 bir avuç ceviz
09.00 şekersiz Nescafe
11.00 şekersiz çay
13.00 1 kase mantar çorbası, 1 porsiyon türlü yemegi, 1 porsiyon yoğurt, 1 dilim ekmek
15.30 sade türk kahvesi
16.00 sade soda
18.00 4 adet köfte, 1 kase barbunya, 2 bardak ayran
Spor yok bugün güzel bir gün olmadı maalesef spor ya da başka birşey yapmak gelmiyor icimden
Eki Görüntüle 2656812
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 680. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
İlk on dereceye üç üyesini yerleştiren 6. Takım tebrikler!
Herkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
Çok geçmiş olsun canımSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Balkabağımı bu hangisi kabak anlayamadımBacim buzlukta bahce kabagim vardi onla olur demi son kalan kabagim
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine bu çöreklerde nerden çıktı bakimSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?