Dukan birası yap limon tarçın maydanoz taze zencefil kaynat içGünaydın kizlar güzel bir günümüz olsun inşallah detoks suyu oneriyormusunuz ben korumaya geçtim şuan 5 gündür adetim yoğun geliyor diye tartıya cikmadim biliyorum fazla çıkacam ve kabızlık ta var.
Bitince tartilicam bende. Detoks suyu yapıp icsemmi YouTube de denk geldim yağ yakıcı diye ise yararmi
İşe yarıyor mu şekerim o peki yani incelme sagliyormu acaba denediniz mi onu:)Dukan birası yap limon tarçın maydanoz taze zencefil kaynat iç
Dukan birasini yıllardır yaparım digerini sürekli yapamadım ama instegramda gördüm hayalimdekiyemeklerin sahibin eşi yapıyor 122 kilodan 100 kiloya düşmüş diyet ve bu kürle canim denemeye değerİşe yarıyor mu şekerim o peki yani incelme sagliyormu acaba denediniz mi onu:)
İnşallah canım ben hafif hafif vericem hızlı olarak vermek istemiyorum memislerim deforme olmasın diye acelem yok yani inceltsin de :)Dukan birasini yıllardır yaparım digerini sürekli yapamadım ama instegramda gördüm hayalimdekiyemeklerin sahibin eşi yapıyor 122 kilodan 100 kiloya düşmüş diyet ve bu kürle canim denemeye değer
Sen dünya ahiret bacımsın daha kıdemlisin onlar elti
Haha bayildim ortim tam ruh halima uygun
Müge aplam dediki hayat yaşamaya değerHerkese mavi boncuk
Müge aplam dediki hayat yaşamaya değer
Ahaaaa iste seni yansıtacak bir pıcakli civcikHaha bayildim ortim tam ruh halima uygunbu sicaklar beni mahvetti anam oturdugum yerden terliyorumya kiz. Esmiyoor esmiyoorrr herkese picak takasim geliyor
Sorma valla. Oralarda nasil havalarAhaaaa iste seni yansıtacak bir pıcakli civcik
Serin serin efil efil esiyo gel tabikisiSorma valla. Oralarda nasil havalarucaga atlayip gelem mi
Az buraya da göndersene efil efil esen havadanSerin serin efil efil esiyo gel tabikisi
Eşk ola niye sevmirsenHaz etmirim o karıdan
Bugün benimde çok işim var yarın annemler geliyor hafta sonunu birlikte geciricez hazırlık yapicamKızlar bugün çok işim var.. yarın kilo bildirmeye mutlaka gelirim
Canim saçlarına esinin tepkisi ne oldu haber verdiysende goremedimde merak ettimGünaydın kizlar güzel bir günümüz olsun inşallah detoks suyu oneriyormusunuz ben korumaya geçtim şuan 5 gündür adetim yoğun geliyor diye tartıya cikmadim biliyorum fazla çıkacam ve kabızlık ta var.
Bitince tartilicam bende. Detoks suyu yapıp icsemmi YouTube de denk geldim yağ yakıcı diye ise yararmi
Püfffff püffff yolladim ortim ruzgar sana feda olsunAz buraya da göndersene efil efil esen havadan
bende tatile gircek diye ödüm kopuyoEşk ola niye sevmirsen
GünaydınGunaydin kizlar
GünaydınGünaydın ❤❤❤
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydınlarrrbiraz ayılıp sporumu yapayım sonra geçmiş yapacağım Gününüz hafifcikk güzel geçsin
Kolay gelsin kaptanımBugun de ihlamur toplayacagiz ilerleyen saatlerde yazarim kizlar
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kizlar
Günaydın güzel bir gün dilerimGünaydın cağnımmmmm
GünaydınGünaydın ❤
GünaydınHaha bayildim ortim tam ruh halima uygunbu sicaklar beni mahvetti anam oturdugum yerden terliyorumya kiz. Esmiyoor esmiyoorrr herkese picak takasim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?