Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dukan birası yap limon tarçın maydanoz taze zencefil kaynat iç

İşe yarıyor mu şekerim o peki yani incelme sagliyormu acaba denediniz mi onu:)
Dukan birasini yıllardır yaparım digerini sürekli yapamadım ama instegramda gördüm hayalimdekiyemeklerin sahibin eşi yapıyor 122 kilodan 100 kiloya düşmüş diyet ve bu kürle canim denemeye değer

Dukan birasini yıllardır yaparım digerini sürekli yapamadım ama instegramda gördüm hayalimdekiyemeklerin sahibin eşi yapıyor 122 kilodan 100 kiloya düşmüş diyet ve bu kürle canim denemeye değer
İnşallah canım ben hafif hafif vericem hızlı olarak vermek istemiyorum memislerim deforme olmasın diye acelem yok yani inceltsin de :)

Haha bayildim ortim tam ruh halima uygun bu sicaklar beni mahvetti anam oturdugum yerden terliyorumya kiz. Esmiyoor esmiyoorrr herkese picak takasim geliyor
Ahaaaa iste seni yansıtacak bir pıcakli civcik

Canim saçlarına esinin tepkisi ne oldu haber verdiysende goremedimde merak ettim

Günaydın güzellik
Günaydın ❤❤❤
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydınlarrr biraz ayılıp sporumu yapayım sonra geçmiş yapacağımGününüz hafifcikk güzel geçsin
Günaydın kolay gelsin
Bugun de ihlamur toplayacagiz ilerleyen saatlerde yazarim kizlar
Kolay gelsin kaptanım
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın kizlar
Günaydın canım
Günaydın cağnımmmmm
Günaydın güzel bir gün dilerim
Günaydın
Haha bayildim ortim tam ruh halima uygun bu sicaklar beni mahvetti anam oturdugum yerden terliyorumya kiz. Esmiyoor esmiyoorrr herkese picak takasim geliyor
Günaydın az uzak duralım senden buzlu bir şeyle mi serinlesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…