- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ohhh neguzel iyi eglenceler şimdidenBugün benimde çok işim var yarın annemler geliyor hafta sonunu birlikte geciricez hazırlık yapicam
Canım senden tüyo bekliyorum sabah tartıldım 64,9 geldim (-600) bir günde -400 nasıl elde edebilirim sence 64,5 olmam lazım yarınabende tatile gircek diye ödüm kopuyo
Bendenmi tiyo istiyonCanım senden tüyo bekliyorum sabah tartıldım 64,9 geldim (-600) bir günde -400 nasıl elde edebilirim sence 64,5 olmam lazım yarına
Geçen yillar müptelası olmuştum işi gücü bırakıp başından kalkmiyordum bitene kadar zıpzıp yasakladibende tatile gircek diye ödüm kopuyo
Bende reklamlarda yapiyom islerimi.hemen oturuyom sonraGeçen yillar müptelası olmuştum işi gücü bırakıp başından kalkmiyordum bitene kadar zıpzıp yasakladi
Sabah okudum yazacaktim hani izlemeyecektin oyle anlasmistikGeçen yillar müptelası olmuştum işi gücü bırakıp başından kalkmiyordum bitene kadar zıpzıp yasakladi
Sen nerden ciktinSabah okudum yazacaktim hani izlemeyecektin oyle anlasmistik
İkranur u merak ediyordum kaptanim azcik düzelen psikletimi biraz bozayim dediydim yakalandimSabah okudum yazacaktim hani izlemeyecektin oyle anlasmistik
Onuda haberlerde gordum uzuldumİkranur u merak ediyordum kaptanim azcik düzelen psikletimi biraz bozayim dediydim yakalandim
Tmm cumartesi pazar izlemeyecemBen hep burdayim
Bugün 10 yaşında otizimli bir kayıp çocuk daha derede ölü bulunduOnuda haberlerde gordum uzuldum
Cumartesi pazar izle hafta ici yasak olsunTmm cumartesi pazar izlemeyecem
Elede heç vakit geçmirki evdeCumartesi pazar izle hafta ici yasak olsun
izleme bende sevmiyorum cumartesi pazar gunleri onu izlemeyiTmm cumartesi pazar izlemeyecem
Izlememek daha iyi yaa psikolojim bozuluyorBugün 10 yaşında otizimli bir kayıp çocuk daha derede ölü bulundu
Spor yaparsan vakit geçebilirElede heç vakit geçmirki evde
18yasindaki kiz 45yasindaki adama kacmis bide dik kafali sinirimi bozduIzlememek daha iyi yaa psikolojim bozuluyor
Gecen esra erolda gormustum 19 yasindaki kiz 69 yasindaki adama kacmis18yasindaki kiz 45yasindaki adama kacmis bide dik kafali sinirimi bozdu
Sorma canimyaaa akil iste kaldırılmaya musaitler allahim akil fikir versin inşallah evlatlarimiz varGecen esra erolda gormustum 19 yasindaki kiz 69 yasindaki adama kacmis
Yeni nesil tuhaf gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?