Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahh ahh ictigim buzlu kahve maden suyunun haddi hesabi yok bana misin demiyo

Canim saçlarına esinin tepkisi ne oldu haber verdiysende goremedimde merak ettim
Baya şaşırdı yok artık resmen başka biri gibi olmuşsun çok sevdim bu rengi dedi bütün gece gözünü alamadı benden baktı okşadı saçımı filan :) yazmamıştım şekerim gormemen çok normal

@madamhd
E Elif_Eylul
@retro_hippo
Tebrik ediyorum kizlar ilk 10 dasiniz
Tebriklerr
Kimseye pek faydam olmuyor canim yaz boyuda köyde olacağım sanki bizimkilerin eve gitmeye niyeti yok
Geç kaldığım için herkes ikna etmiş zaten Ama yine de diyeyim hiç konuşmasan bile olman fayda sağlıyor Ne gerek var böyle şeylere
Herkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
Akşam ekmek yerine salata ve yoğurt daha doyurucu olabilir çok güzel yine de afiyet olsun
Sporda menüde çok güzel

Çok geçmiş olsun çabuk geçer inşallah akşam daha hafif olsa iyi olurdu Ama dengelenir mutlaka
Çok güzel sadece kola takıldı ben sevmediğim için afiyet olsun
O da olabilir tabi. Ooohhhh valla dertlestik gitti şimdi çok daha iyiyim sayenizde
Bu konulara çok bişi diyemiyorum Ama mutlaka iyi ki böylesi olmuş diyip daha güzelleri sizin olacaktır eminim
Bugun de ihlamur toplayacagiz ilerleyen saatlerde yazarim kizlar
Benimde öyle şeylere ihtiyacım var tertemiz hava mis
Bende dukan birası denedim iki hafta olacak iyi geldi onun yanı sıra maydanoz suyuda çok iyi geliyor diyolar suları inceltmezde olan ödemi atar rahatlatır regl sonrası çok iyi gelecektir
Hele durun müge başladı
Son zamanlarda takıldım bende sabah kaçırınca akşam youtubedan bakıyordumGeri bırakcam iyice psikoloji bozuyor
Bizim koye gel canim evin icinde ince kazak giyiyorum
Buralar çok sıcak Dün zor attım kendimi eve

Başlıyim bugün içmeye ben alıp malzemeleri odemimi atsinda rahatliyim

Ekmeksiz yemekmi olur valla ben pilav varsa.yememde pilav yoksa çorba ve sulu yemekte ekmek isterim hem doymuyorum hemde yedikçe acikiyorum sanki anlamadim
Cnm ekmek yemek tamamiyle doyma hissi ile ilgili bir şey yani psikolojik yıllardır yemiyorum bn mesela çocuklarım da çok aramaz
Neden yesen de acıkıyorsun basit karbonhidrat olduğundan
Kana daha çabuk karışıyor örneğin yerine 2 kaşık bulgur yesen acıkmazsın
Deneme yanılma bunlar kuzucum
Ekmeğin yerine seni ne doyurur sen bulacaksın bn karatay dan ötürü sabah muz yiyordum sonra onu da aramaz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…