Amin canimSorma canimyaaa akil iste kaldırılmaya musaitler allahim akil fikir versin inşallah evlatlarimiz var
Ahh ahh ictigim buzlu kahve maden suyunun haddi hesabi yokGünaydın ☀ güzellik
Günaydın
Günaydın
Günaydınkolay gelsin
Kolay gelsin kaptanım
Günaydın
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın güzel bir gün dilerim ❤❤❤
Günaydın☀
Günaydın ☀ az uzak duralım sendenbuzlu bir şeyle mi serinlesen
Bizim koye gel canim evin icinde ince kazak giyiyorumAhh ahh ictigim buzlu kahve maden suyunun haddi hesabi yokbana misin demiyo
Ödem atıp zayıflarsın bol suya devam canımAhh ahh ictigim buzlu kahve maden suyunun haddi hesabi yokbana misin demiyo
Bu daha iyi fikirmiş zayıflamak içinBizim koye gel canim evin icinde ince kazak giyiyorum
Buzlu buzlu iyi gider eylüle az kadı sabretAhh ahh ictigim buzlu kahve maden suyunun haddi hesabi yokbana misin demiyo
Sicak degil ki soguktan giyiyorim canimBu daha iyi fikirmiş zayıflamak için❤
Serinlemek için yazacaktım bozuntuya vermeyeyim dedimSicak degil ki soguktan giyiyorim canim
600 gram cok iyi bence yarin icinYarın ki hedefime ulaşmak için içim içimi yiyor
Ulasirsin merak etme benim.gibi stres yapma sakın, sakinnn ol tamammiiiYarın ki hedefime ulaşmak için içim içimi yiyor
Babasına çok uzuldum ya adamın kolu yok bacağı yok kızının peşine düşmüş Allah ne verirse hayırlısını versin18yasindaki kiz 45yasindaki adama kacmis bide dik kafali sinirimi bozdu
Afiyet olsun canım1 temmuz
Kahvalti sabah 10 :tost domates salatalik maydonoz
Ara:sutlu kahve
Aksam saat 5:karnabahar mantısı domates
Aksam cayi
Su :2 litre
Spor:yok
Zipzip-
Kız hiç geçmişi okumuyorsun 1 günlüğüne bi iş için eşimle gittik gece hiç uyuyamadım korkunçtu şimdi de dönüyoruz otogardayım yine...Daha yeni.tatilden donmedinmi sen ne çok.geziyon
Baya şaşırdı yok artık resmen başka biri gibi olmuşsun çok sevdim bu rengi dedi bütün gece gözünü alamadı benden baktı okşadı saçımı filan :) yazmamıştım şekerim gormemen çok normalCanim saçlarına esinin tepkisi ne oldu haber verdiysende goremedimde merak ettim
Tebriklerr
Geç kaldığım için herkes ikna etmiş zaten Ama yine de diyeyimKimseye pek faydam olmuyor canim yaz boyuda köyde olacağım sanki bizimkilerin eve gitmeye niyeti yok
Akşam ekmek yerine salata ve yoğurt daha doyurucu olabilir çok güzel yine de afiyet olsunHerkese merhabaaa nasılsınız? İnşallah herkes iyidir
Kahvaltım
Biraz salata 1,5 omlet 2 dilim ekmek
Arada ceviz ve kuru erik
Akşam
5-6 kaşık alinazik 1 dilim çavdarlı ekmek yedim herkese selamlar
Sporda menüde çok güzelSabah 8 30
Yumurta piyazi
2 dilim peynir
Taze nane reyhan maydanoz
Sekersiz cay
2 Dilim cok tahilli
10 30 diyet kahve avuc ici kadar yemislerimden
16 30
Pilav ustu nohut
Sabahki yesilliklerden
1 dilim cok tahilli
Su 4 litre
2 kupa yesil cay
Spor
30 dk boosted 120
2 saat temizlik 60
70 dk yürüyüş 175 Toplam 355
Zipzip- @sportie
1 temmuz
09.00
1 kase yoğurt
1 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı keten tohumu
İçine 3 kayısı
16.00
1 bardak kefir
2 kaşık tereyağlı buğday pilavı
19.00
Yarım tabak etli patlıcan yemeği
Yoğurt
Bir ısırık mücver
Su 3.7
Spor 20 dk karın
20 dk kol sırt omuz
200 iç bacak
Toplam 268p
Zipzip- H hasbeenandgone @sportie
Çok geçmiş olsun çabuk geçer inşallahSelamünaleyküm bugünkü menü vereyim orada kolumu Sağ kolumu incittim şiş hareket ettiremiyorum O yüzden sesli klavye kullanıyorum sabah 11 pipi haşhaşlı çörek çay
21 yine haşhaşlı çörek çay spor yaptım bisiklet sürdüm bayağı bir yürüdüm ama adım bilmiyorum Hayırlı akşamlar herkese
Zipzip-
Çok güzel sadece kola takıldı ben sevmediğim içinRaporunu vereyim
Sabah 10.00
1 haş yumurta
1 dil b peynir
Söğüş
2 ceviz
13.30
Et döner bir pors zero cola
19.00
Fırın mücver
Fırın patlıcan pizza 2 dilim
Salata
Kahve 2 kare bitter
Spor
Karın kalça bacak120 p
Bu konulara çok bişi diyemiyorum Ama mutlaka iyi ki böylesi olmuş diyip daha güzelleri sizin olacaktır eminimO da olabilir tabi.Ooohhhh valla dertlestik gitti şimdi çok daha iyiyim sayenizde
Benimde öyle şeylere ihtiyacım var tertemiz hava misBugun de ihlamur toplayacagiz ilerleyen saatlerde yazarim kizlar
Bende dukan birası denedim iki hafta olacak iyi geldi onun yanı sıra maydanoz suyuda çok iyi geliyor diyolar suları inceltmezde olan ödemi atar rahatlatır regl sonrası çok iyi gelecektirGünaydın kizlar güzel bir günümüz olsun inşallah detoks suyu oneriyormusunuz ben korumaya geçtim şuan 5 gündür adetim yoğun geliyor diye tartıya cikmadim biliyorum fazla çıkacam ve kabızlık ta var.
Bitince tartilicam bende. Detoks suyu yapıp icsemmi YouTube de denk geldim yağ yakıcı diye ise yararmi
Son zamanlarda takıldım bende sabah kaçırınca akşam youtubedan bakıyordumHele durun müge başladı
Buralar çok sıcak Dün zor attım kendimi eveBizim koye gel canim evin icinde ince kazak giyiyorum
Başlıyim bugün içmeye ben alıp malzemeleri odemimi atsinda rahatliyimTebriklerr
Geç kaldığım için herkes ikna etmiş zaten Ama yine de diyeyimhiç konuşmasan bile olman fayda sağlıyor Ne gerek var böyle şeylere
Akşam ekmek yerine salata ve yoğurt daha doyurucu olabilir çok güzel yine de afiyet olsun
Sporda menüde çok güzel
Çok geçmiş olsun çabuk geçer inşallahakşam daha hafif olsa iyi olurdu Ama dengelenir mutlaka
Çok güzel sadece kola takıldı ben sevmediğim içinafiyet olsun
Bu konulara çok bişi diyemiyorum Ama mutlaka iyi ki böylesi olmuş diyip daha güzelleri sizin olacaktır eminim
Benimde öyle şeylere ihtiyacım var tertemiz hava mis
Bende dukan birası denedim iki hafta olacak iyi geldi onun yanı sıra maydanoz suyuda çok iyi geliyor diyolar suları inceltmezde olan ödemi atar rahatlatır regl sonrası çok iyi gelecektir
Son zamanlarda takıldım bende sabah kaçırınca akşam youtubedan bakıyordumGeri bırakcam iyice psikoloji bozuyor
Buralar çok sıcak Dün zor attım kendimi eve
Cnm ekmek yemek tamamiyle doyma hissi ile ilgili bir şey yani psikolojik yıllardır yemiyorum bn mesela çocuklarım da çok aramazEkmeksiz yemekmi olur valla ben pilav varsa.yememde pilav yoksa çorba ve sulu yemekte ekmek isterim hem doymuyorum hemde yedikçe acikiyorum sanki anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?