Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 gündür çılgınlar gibi oturmadan temizlik yapıyorum. 1 ay evde yokmuş ev berbat olmuş. Dahada bir sürü işim var. Yalnız baya kilo vermişim ama demem yarına sürpriz olsun
Dikkat etmemene ragmen guzel eksi gelecek canim tebrik ederim
Kız hiç geçmişi okumuyorsun 1 günlüğüne bi iş için eşimle gittik gece hiç uyuyamadım korkunçtu şimdi de dönüyoruz otogardayım yine...
Hayirli yolculuklar canim ❤
Geç kaldığım için herkes ikna etmiş zaten Ama yine de diyeyim hiç konuşmasan bile olman fayda sağlıyor Ne gerek var böyle şeylere
Tesekkur ederim canım ❤❤
Benimde öyle şeylere ihtiyacım var tertemiz hava mis
Uzun süre evde kaldiktan sonra temiz hava guzel oluyor gerçekten canim izin donemin var mi tatile yada boyle bir yere gidebilsen guzel olur
Buralar çok sıcak Dün zor attım kendimi eve
Ankara da cok sicakmis havalar isindi yaz geldi artik

Çok sağol kaptanım dönüyorum eve. retro_hippo önermiştş çiğ fındık koymuştum çantaya onu atıştırdım iyi oldu..

600 gram cok iyi bence yarin icin
Belki daha fazlası gelir bugün zorlayacağım kaptanım
2 gündür çılgınlar gibi oturmadan temizlik yapıyorum. 1 ay evde yokmuş ev berbat olmuş. Dahada bir sürü işim var. Yalnız baya kilo vermişim ama demem yarına sürpriz olsun
Merakla bekleyeceğim bildirimini en çok annem sevinecek hafta sonu tüm evi evden geçiririm senden aldığım gazla
Babasına çok uzuldum ya adamın kolu yok bacağı yok kızının peşine düşmüş Allah ne verirse hayırlısını versin
İzlemedim fakat bilemez ki insan aynı şartlara sahip olmadan, adam kızına iyi eğitim verseydi koca peşinde koşmazdı bile demek istemiyorum şimdi hiç birşey gözüktüğü gibi olmuyor
Vuuuv aşk tazelemişsiniz

Regl olmasaydım iyi olacakti ama olsun
Bakışları değişti sevdi bu rengi bakalim akma durumuna göre kullanırım belki olmazsa gri platine devam

Wawww cok iyii ya zaten sevmese sasirirdim çünkü gercekten bambaska biri olmuşsun canim güzel günlerde kullan sağlicakla

Evet öyleymiş ve bunu bende öğreneli çok olmadi. Fevzi ozgonul un videosunu izlerken ogrendim ve suan ekmegi azaltmis halim giderekte yemeden doymayi öğrenmeye alişıyorum.

Ayyyy nasilda dilemisin maşallahbiride bana yapsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…