Dikkat etmemene ragmen guzel eksi gelecek canim tebrik ederim2 gündür çılgınlar gibi oturmadan temizlik yapıyorum. 1 ay evde yokmuş ev berbat olmuş. Dahada bir sürü işim var. Yalnız baya kilo vermişim ama demem yarına sürpriz olsun
Hayirli yolculuklar canim ❤Kız hiç geçmişi okumuyorsun 1 günlüğüne bi iş için eşimle gittik gece hiç uyuyamadım korkunçtu şimdi de dönüyoruz otogardayım yine...
Tesekkur ederim canım ❤❤Geç kaldığım için herkes ikna etmiş zaten Ama yine de diyeyimhiç konuşmasan bile olman fayda sağlıyor Ne gerek var böyle şeylere
Uzun süre evde kaldiktan sonra temiz hava guzel oluyor gerçekten canim izin donemin var mi tatile yada boyle bir yere gidebilsen guzel olurBenimde öyle şeylere ihtiyacım var tertemiz hava mis
Ankara da cok sicakmis havalar isindi yaz geldi artikBuralar çok sıcak Dün zor attım kendimi eve
2tane yedim yarim dilim ekmek ozamanE Elif_Eylul cnm takip ettiğim bir diyetisyen yazmış
3 adet karabuğday patlağı bir dilim ekmeğe tekabül ediyormuş
Çok sağol kaptanım dönüyorum eve.Dikkat etmemene ragmen guzel eksi gelecek canim tebrik ederim
Hayirli yolculuklar canim ❤
Tesekkur ederim canım ❤❤
Uzun süre evde kaldiktan sonra temiz hava guzel oluyor gerçekten canim izin donemin var mi tatile yada boyle bir yere gidebilsen guzel olur
Ankara da cok sicakmis havalar isindi yaz geldi artik
Belki daha fazlası gelir bugün zorlayacağım kaptanım600 gram cok iyi bence yarin icin
Merakla bekleyeceğim bildirimini en çok annem sevinecek hafta sonu tüm evi evden geçiririm senden aldığım gazla2 gündür çılgınlar gibi oturmadan temizlik yapıyorum. 1 ay evde yokmuş ev berbat olmuş. Dahada bir sürü işim var. Yalnız baya kilo vermişim ama demem yarına sürpriz olsun
İzlemedim fakat bilemez ki insan aynı şartlara sahip olmadan, adam kızına iyi eğitim verseydi koca peşinde koşmazdı bile demek istemiyorum şimdi hiç birşey gözüktüğü gibi olmuyorBabasına çok uzuldum ya adamın kolu yok bacağı yok kızının peşine düşmüş Allah ne verirse hayırlısını versin
Vuuuv aşk tazelemişsinizBaya şaşırdı yok artık resmen başka biri gibi olmuşsun çok sevdim bu rengi dedi bütün gece gözünü alamadı benden baktı okşadı saçımı filan :) yazmamıştım şekerim gormemen çok normal
Regl olmasaydım iyi olacakti ama olsunBelki daha fazlası gelir bugün zorlayacağım kaptanım❤
Merakla bekleyeceğim bildirimini en çok annem sevinecek hafta sonu tüm evi evden geçiririm senden aldığım gazla
İzlemedim fakat bilemez ki insan aynı şartlara sahip olmadan, adam kızına iyi eğitim verseydi koca peşinde koşmazdı bile demek istemiyorum şimdi hiç birşey gözüktüğü gibi olmuyor
Vuuuv aşk tazelemişsiniz
Bu hafta cok zorlama haftaya kalsin eksilerBelki daha fazlası gelir bugün zorlayacağım kaptanım❤
Tatile cikti canim gelir arada belkiElhan iyice ihmal ettin bizi nerelerdesin? Hazırlıklarını tamamlayabildin mi?
Tatili ben de çok özledimBu hafta cok zorlama haftaya kalsin eksiler
Tatile cikti canim gelir arada belki
Daha yazin baslari gidersin belkiTatili ben de çok özledimşöyle bir Marmaris hayali hiç çıkmıyor aklımdan ❤
Wawww cok iyii ya zaten sevmese sasirirdim çünkü gercekten bambaska biri olmuşsun canim güzel günlerde kullan sağlicaklaBaya şaşırdı yok artık resmen başka biri gibi olmuşsun çok sevdim bu rengi dedi bütün gece gözünü alamadı benden baktı okşadı saçımı filan :) yazmamıştım şekerim gormemen çok normal
Evet öyleymiş ve bunu bende öğreneli çok olmadi. Fevzi ozgonul un videosunu izlerken ogrendim ve suan ekmegi azaltmis halim giderekte yemeden doymayi öğrenmeye alişıyorum.Cnm ekmek yemek tamamiyle doyma hissi ile ilgili bir şey yani psikolojik yıllardır yemiyorum bn mesela çocuklarım da çok aramaz
Neden yesen de acıkıyorsun basit karbonhidrat olduğundan
Kana daha çabuk karışıyor örneğin yerine 2 kaşık bulgur yesen acıkmazsın ✌
Deneme yanılma bunlar kuzucum
Ekmeğin yerine seni ne doyurur sen bulacaksın bn karatay dan ötürü sabah muz yiyordum sonra onu da aramaz oldum
SüpersinÇok sağol kaptanım dönüyorum eve.retro_hippo önermiştş çiğ fındık koymuştum çantaya onu atıştırdım iyi oldu..
Çok teşekkür ederim birtanem gören bir şok oluyor zaten :) bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim gerçektenWawww cok iyii ya zaten sevmese sasirirdim çünkü gercekten bambaska biri olmuşsun canim güzel günlerde kullan sağlicakla
Ayyyy nasilda dilemisin maşallahE Elif_Eylul canimm kabak corba yalan oldu ama nekada icten dilediysem kabak yemegi menusune denk geldim. Bugun ablama geldim, ablam gelmeden arayip kabak yemegi yapayimmi sana dedi. Gelince birsey yemiyorumyabende yap aksam yemegim olsun bari dedim
Beni de goturun tatileToplaşıp tatile gidek bari kimseler yok nasilsa
Marmaris ne güzel yer öyle ya. Geçen sene gittik tadı damağımda kaldı oraninTatili ben de çok özledimşöyle bir Marmaris hayali hiç çıkmıyor aklımdan ❤
Sensiz olurmu hiç allah allah bunedir herkes kabugunda galibaBeni de goturun tatile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?