Yazin etkisi galiba canim yaa tum takimlar bu durumdaSensiz olurmu hiç allah allah bunedir herkes kabugunda galiba
Bende çok merak ediyorum yazin herkes biyerlerde biz bitek evdeyiz korkudan bir yere cikamiyozYazin etkisi galiba canim yaa tum takimlar bu durumda
Yarin ki sonucu cok merak ediyorum acikcasi:))
Virüsü unuttu herkes canim sanki hic yokmus gibiBende çok merak ediyorum yazin herkes biyerlerde biz bitek evdeyiz korkudan bir yere cikamiyoz
Evet canım herkes gene gidip gelmeye başladı ama biz halaaa evdeyizVirüsü unuttu herkes canim sanki hic yokmus gibi
Koyde martta geldigimizde herkes korkuyordu simdi herkes bir birine gelip gitmeye baslamis
Bugün telefona dahi bakmaya pek fırsatım olmadı. şimdi patronlar gitti de sohbete katıldımSensiz olurmu hiç allah allah bunedir herkes kabugunda galiba
Biz de bu sene tatili falan erteledik. Ne bileyim insanlar çok cesaretliBende çok merak ediyorum yazin herkes biyerlerde biz bitek evdeyiz korkudan bir yere cikamiyoz
En guzeli canım sagligimiz ve ailemiz icin tedbirli olmaliyizEvet canım herkes gene gidip gelmeye başladı ama biz halaaa evdeyiz
Çalışanlara lafim yok canimBugün telefona dahi bakmaya pek fırsatım olmadı. şimdi patronlar gitti de sohbete katıldım
ben eksi gelcem kaptanım eminimYazin etkisi galiba canim yaa tum takimlar bu durumda
Yarin ki sonucu cok merak ediyorum acikcasi:))
Vebalini alamam vallaaa allah korusun nasıl hastanede yaptıklarını anlattilarda cokkk korkuyorum benEn guzeli canım sagligimiz ve ailemiz icin tedbirli olmaliyiz
Bosver canim ne tatili seneye duruma gore hareket etBiz de bu sene tatili falan erteledik. Ne bileyim insanlar çok cesaretli
Kiz ogrenemedin daha 1 aydir bizlesinben eksi gelcem kaptanım eminimGünde 50 kere tartılıyorum çünkü. Hayret ediyorum ya sabahtan akşama nasıl tartıda bu kadar fazlayı görebiliyorum.
yemek yemiyonkii sen menulerin guzel boyle devam etben eksi gelcem kaptanım eminimGünde 50 kere tartılıyorum çünkü. Hayret ediyorum ya sabahtan akşama nasıl tartıda bu kadar fazlayı görebiliyorum.
birkaç gün sonra aralıklı oruca gececgim inşallah. Abartmıyorum hepsi sizin sayenizde. ben yemek yemeden duramazdım.yemek yemiyonkii sen menulerin guzel boyle devam et
bikisi daha vardiyaaaa yiyip icip aksama arti geliyom diyen acaba aksam yiyip icip kim eksi geliyoKiz ogrenemedin daha 1 aydir bizlesin
Aksam tartılma aksam fazla çıkarsin
Ictigin su yedigin yemekleri hesapla bir ne kadar:)))
öğrendim öğrendimmm ama yine de hayret ediyorum yaaKiz ogrenemedin daha 1 aydir bizlesin
Aksam tartılma aksam fazla çıkarsin
Ictigin su yedigin yemekleri hesapla bir ne kadar:)))
Bu sene de kusur kalsın zaten gitsem de keyif alamam ki ay virüs kaptım mı ay bir yere dokundum mu düşünür dururumBosver canim ne tatili seneye duruma gore hareket et
Allahım allahim bitane akilli yolla benim gibi burayaöğrendim öğrendimmm ama yine de hayret ediyorum yaa
hahahahahahahahaaaAllahım allahim bitane akilli yolla benim gibi buraya
bikisi daha vardiyaaaa yiyip icip aksama arti geliyom diyen acaba aksam yiyip icip kim eksi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?