Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yesil olsa olmami kuzum
Beyaz çay yerine yeşil çay içeceğim ben o da yeşil çay gibi
Olur herhalde canlar bilemedim ki aaa durun bnm tanıdığım bir diyetisyen adayı var soralım
Güzel sözlerin brni çok mutlu etti cnm
Pzt mi başlıyoruz

Olur herhalde canlar bilemedim ki aaa durun bnm tanıdığım bir diyetisyen adayı var soralım

Güzel sözlerin brni çok mutlu etti cnm❤
Pzt mi başlıyoruz
Arkadaşin diyetisyeni veriyor du kız çok faydalı....ben çok araştırdım...uzak Doğu'da filan tüketiliyor diye hatırlıyorum...

Güzel sözlerin brni çok mutlu etti cnm❤
Pzt mi başlıyoruz
Pazartesi başlıyoruz 3 gün sürüyor korumada olanlar 1 öğün ekleyebilir diye konuştuk 1 saat Leslie 30 days walk zorunlu

Bir diyetisyen den okumuştum...açıkta satılan çaylar küf içerebilir ...uzun süre satilmazsa demiş ..sallama daha mantıklı gibi ....ama benim aklım gelgit. ....ondaki posetteki distein maddesi de kısırlık yapıyor ....

Alabilen beyaz çay alsın bence yeşil çay iyidir ikiside benzer familyadan bitki liste normal geldi bana ağır bir liste değil çok etkileyeceğini sanmam 1 kg anca verilir acaba listeyi gönderip mi sorsak

Bana çocuk yeter gari sıkıntı yoknormalde bn de tercih etmem birde o poşetin dışındaki tela binbir kimyasal ile beyazlaştırılıyordur
16 saat açlık var bunda
Bence verilebilir birde tek tip beslenme de her zaman kilo verdirir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…