Siyah çay erken hasat ediliyor ....beyaz çay oluyor...çok değerli ve pahalı.....aynı zamanda kilo verdiriyorBeyaz cay dedigi neki ola
3 kg yazıyor ama sen inanma
Inan ilkkez duydum bulursam ondansa alayim bri almadigim o kalmis biSiyah çay erken hasat ediliyor ....beyaz çay oluyor...çok değerli ve pahalı.....aynı zamanda kilo verdiriyor
Sudeme diyecektim ama katilmaz belki dedim
Yesil olsa olmami kuzum
Olur herhalde canlar bilemedim ki aaa durun bnm tanıdığım bir diyetisyen adayı var soralımBeyaz çay yerine yeşil çay içeceğim ben o da yeşil çay gibi
Güzel sözlerin brni çok mutlu etti cnmCeviz yerine badem beyaz çay yerine Yeşilçay kullanabiliriz bence sizin gibi korumada olan asil üyelerimiz için liste esnek siz nasıl uygun görürseniz selensu katılımınız beni çok mutlu etti tabi H hasbeenandgone akıl etti çok iyi etti ❤❤❤
Benimde beyaz çay ve badem yok.... markete de yeni gittik....biraz düşünmem lazım....leylos sen balsin...
Canimin ici ya nasilda biliyor kankisini...Sudeme diyecektim ama katilmaz belki dedim
Yeşil çayın var mı ceviz yada fındıkta olur evdekilerle yapalımBenimde beyaz çay ve badem yok.... markete de yeni gittik....biraz düşünmem lazım....leylos sen balsin...
Arkadaşin diyetisyeni veriyor du kız çok faydalı....ben çok araştırdım...uzak Doğu'da filan tüketiliyor diye hatırlıyorum...Olur herhalde canlar bilemedim ki aaa durun bnm tanıdığım bir diyetisyen adayı var soralım
Güzel sözlerin brni çok mutlu etti cnm❤
Pzt mi başlıyoruz
Yeşilçay ve ceviz varYeşil çayın var mı ceviz yada fındıkta olur evdekilerle yapalım
Pazartesi başlıyoruz 3 gün sürüyor korumada olanlar 1 öğün ekleyebilir diye konuştuk 1 saat Leslie 30 days walk zorunluOlur herhalde canlar bilemedim ki aaa durun bnm tanıdığım bir diyetisyen adayı var soralım
Pzt mi başlıyoruz
Şubat 25 den beri kilo verip geri aldığım için baya araştırdım...1 Nisan da 79.1 ile geri bırakmıştım....karantina modunda....ta ki 7 haziran a dek....Inan ilkkez duydum bulursam ondansa alayim bri almadigim o kalmis bi
Ya indiriliyor mu ?Pazartesi başlıyoruz 3 gün sürüyor korumada olanlar 1 öğün ekleyebilir diye konuştuk 1 saat Leslie 30 days walk zorunlu
Evet canımOlur herhalde canlar bilemedim ki aaa durun bnm tanıdığım bir diyetisyen adayı var soralım
Pzt mi başlıyoruz
Bir diyetisyen den okumuştum...açıkta satılan çaylar küf içerebilir ...uzun süre satilmazsa demiş ..sallama daha mantıklı gibi ....ama benim aklım gelgit. ....ondaki posetteki distein maddesi de kısırlık yapıyor ....Felicio cnm arkadaş diyor ki bir listede beyaz yazılmış ise kan değerleri düşünülmüştür istese yeşil yazardı diyor
Mümkünse beyaz için dedi
Beyaz aktarda var mı bilmiyorum bn bi tek sallama çay olarak biliyorum
Alabilen beyaz çay alsın bence yeşil çay iyidir ikiside benzer familyadan bitki liste normal geldi bana ağır bir liste değil çok etkileyeceğini sanmam 1 kg anca verilir acaba listeyi gönderip mi sorsakFelicio cnm arkadaş diyor ki bir listede beyaz yazılmış ise kan değerleri düşünülmüştür istese yeşil yazardı diyor
Mümkünse beyaz için dedi
Beyaz aktarda var mı bilmiyorum bn bi tek sallama çay olarak biliyorum
Ben indirmeyi denerim yada kaynak bulursam paylaşırım yarın canımYa indiriliyor mu ?
benim net sınırlı bakmam lazım.... dayanmıyor bana .. bize...
Bana çocuk yeter gari sıkıntı yokBir diyetisyen den okumuştum...açıkta satılan çaylar küf içerebilir ...uzun süre satilmazsa demiş ..sallama daha mantıklı gibi ....ama benim aklım gelgit. ....ondaki posetteki distein maddesi de kısırlık yapıyor ....
16 saat açlık var bundaAlabilen beyaz çay alsın bence yeşil çay iyidir ikiside benzer familyadan bitki liste normal geldi bana ağır bir liste değil çok etkileyeceğini sanmam 1 kg anca verilir acaba listeyi gönderip mi sorsak Eki Görüntüle 2657615
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?