Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Guvenilir yerden alabilirsiniz demisdi ama bu zamanda babasinin ogluna zor guveniyor insan
Küflü gibide deil yaa

Eklentiler

• 1593802823210311494843584250443.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 33
Bana çok guvenmeyin cokkk gel gitli insanimdir cunku bana hersey ters tepki yapiyoda
Bak sana diyecektim unuttum aklima gelmisken soyleyim bundanda deneyebilirsin bacisi bana cok iyi geldi

Eklentiler

• 15938033074426874727554317509277.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 32
Çörek otu yagim var ama tabi boyle 2sinin karışımı yok kapsülmu o ne ise yarıyordu wc icinmi
Bacim bu hem propolis hem corek otu yagi kapsulu bir arada daha kolay icerim diye boyle aldim yoksa ikisininde ayri ayri kullanmak zorunda kaliuordum hattta corek otu yagini hep unutuyordum. Birtek ume care olamiyor bu corwk otu yagi metabolizma ve bagirsaklarada iyi geliyor kilo vermeyi kolaylasyiriyor

Tamam sagol bacım

Ben indirmeyi denerim yada kaynak bulursam paylaşırım yarın canım
tamam bebeğim... Songül u de çağır kız... sonngulen
yaaa kac çocuğun var....evet işte o poşet kısır yapan...
Guvenilir yerden alabilirsiniz demisdi ama bu zamanda babasinin ogluna zor guveniyor insan
Küflü gibide deil yaa
Dukan birasini araştırırken okudum....diyetisyen yazmış...bir dr. Sürekli bitki çayı içiyor....sonra zehirlenip ölüyor.... bilmiyorum gerçek mi hazır çaylar satilsin diye reklam mi ....Allah bilir....ben her okuduğumda hemen inanmam araştırırim düşünürüm....hatta karantina döneminde aktarlarin elinde kalmış olabilir filan diyince huylandim....Dukan birasini yaparken poşeti yurtp tozunu demleyip suzuyirdum....sonra Dukan bira bana dokununca bıraktım....şimdi sallıyorum ama hemen çekiyorum bekletmiyirum....

Ayni videoyu izlemisiz carsamba gunu izlemisim

Eklentiler

• Screenshot_20200703-222335_YouTube.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…