Guvenilir yerden alabilirsiniz demisdi ama bu zamanda babasinin ogluna zor guveniyor insanBir diyetisyen den okumuştum...açıkta satılan çaylar küf içerebilir ...uzun süre satilmazsa demiş ..sallama daha mantıklı gibi ....ama benim aklım gelgit. ....ondaki posetteki distein maddesi de kısırlık yapıyor ....
Yapabilirsiniz tabi ki canim hatta burda yapmaniz daha iyi olurEvet burada yapalım bence hem yapmayan arkadaşlarımızı özendirmiş oluruz
KaptanımızZipzip- siz ne dersiniz?
Bak sana diyecektim unuttum aklima gelmisken soyleyim bundanda deneyebilirsin bacisi bana cok iyi geldiBana çok guvenmeyin cokkk gel gitli insanimdircunku bana hersey ters tepki yapiyoda
Çörek otu yagim var ama tabi boyle 2sinin karışımı yok kapsülmu o ne ise yarıyordu wc icinmiBak sana diyecektim unuttum aklima gelmisken soyleyim bundanda deneyebilirsin bacisi bana cok iyi geldi
Bacim bu hem propolis hem corek otu yagi kapsulu bir arada daha kolay icerim diye boyle aldim yoksa ikisininde ayri ayri kullanmak zorunda kaliuordum hattta corek otu yagini hep unutuyordum. Birtek ume care olamiyor bu corwk otu yagi metabolizma ve bagirsaklarada iyi geliyor kilo vermeyi kolaylasyiriyorÇörek otu yagim var ama tabi boyle 2sinin karışımı yok kapsülmu o ne ise yarıyordu wc icinmi
Onu kullan duzenli sekildeÇörek otu yagim var ama tabi boyle 2sinin karışımı yok kapsülmu o ne ise yarıyordu wc icinmi
Tamam sagol bacımBacim bu hem propklis hem corek otu yaginkapsulu hir arada daha kolaybicerim diye boyle aldim yoksa ikisininde ayri ayri kullanmak zorunda kaliuordum hattta corek otu yagini hep inutuyordum. Birtek ume care olamiyor bu corwk otu yagi met
Onu kullan duzenli sekilde
tamam bebeğim... Songül u de çağır kız...Ben indirmeyi denerim yada kaynak bulursam paylaşırım yarın canım
yaaa kac çocuğun var....evet işte o poşet kısır yapan...Bana çocuk yeter gari sıkıntı yoknormalde bn de tercih etmem birde o poşetin dışındaki tela binbir kimyasal ile beyazlaştırılıyordur
16 saat açlık var bunda
Bence verilebilir birde tek tip beslenme de her zaman kilo verdirir cnm
Dukan birasini araştırırken okudum....diyetisyen yazmış...bir dr. Sürekli bitki çayı içiyor....sonra zehirlenip ölüyor.... bilmiyorum gerçek mi hazır çaylar satilsin diye reklam mi ....Allah bilir....ben her okuduğumda hemen inanmam araştırırim düşünürüm....hatta karantina döneminde aktarlarin elinde kalmış olabilir filan diyince huylandim....Dukan birasini yaparken poşeti yurtp tozunu demleyip suzuyirdum....sonra Dukan bira bana dokununca bıraktım....şimdi sallıyorum ama hemen çekiyorum bekletmiyirum....Guvenilir yerden alabilirsiniz demisdi ama bu zamanda babasinin ogluna zor guveniyor insan
Küflü gibide deil yaa
Ayni videoyu izlemisiztamam bebeğim... Songül u de çağır kız...sonngulen
yaaa kac çocuğun var....evet işte o poşet kısır yapan...
Dukan birasini araştırırken okudum....diyetisyen yazmış...bir dr. Sürekli bitki çayı içiyor....sonra zehirlenip ölüyor.... bilmiyorum gerçek mi hazır çaylar satilsin diye reklam mi ....Allah bilir....ben her okuduğumda hemen inanmam araştırırim düşünürüm....hatta karantina döneminde aktarlarin elinde kalmış olabilir filan diyince huylandim....Dukan birasini yaparken poşeti yurtp tozunu demleyip suzuyirdum....sonra Dukan bira bana dokununca bıraktım....şimdi sallıyorum ama hemen çekiyorum bekletmiyirum....
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinIyi geceler kizlar
Sakin uyumaya gidiyorum demeIyi geceler kizlar
Düşündüm taşındım listeye girmek istiyorum izin varsaIyi geceler kizlar
Doğru kararDüşündüm taşındım listeye girmek istiyorum izin varsa
Sabah 7 de kalkıyorum canim birde surekli hareket halindeyim yoruluyorum uykum geldi 11 e uyurum :))Sakin uyumaya gidiyorum deme
Tamam canım haftaya cuma listeye alirizDüşündüm taşındım listeye girmek istiyorum izin varsa
Ha ha... kaptani gec yatırmaya alıştırcam...kendim erken yatamıyorum...Dedi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?