Iyi hadi yat bariSabah 7 de kalkıyorum canim birde surekli hareket halindeyim yoruluyorum uykum geldi 11 e uyurum :))
Tamam canım haftaya cuma listeye aliriz
Ha ha... kaptani gec yatırmaya alıştırcam...kendim erken yatamıyorum...
Gecen onu bizim takima bakarken gordum ama ikinci nickiyleMeyal hayal de hayal olmus gitmiş
Dizi izliyorum bitmeden yatamam
Sen erken yat bence canim
Biyolojik olarak bu saatlerde uyumak gerekiyormus :))
Aaaa 2ci nickini bilmiyodumGecen onu bizim takima bakarken gordum ama ikinci nickiyle
Kız şu sizi yarı yolda birakan mi? Hesap filan kapatan...habersiz...Gecen onu bizim takima bakarken gordum ama ikinci nickiyle
Allah rahatlık versiniyigeceler kizlar bende bebemi uyutup yatarim
Yok o değil. 4. Takıma geçti bu arkadaşKız şu sizi yarı yolda birakan mi? Hesap filan kapatan...habersiz...
Calis senin de olur...pro ol Sen de görAaaa 2ci nickini bilmiyodum
Kimle geçinemedi....Filiz le mı?Yok o değil. 4. Takıma geçti bu arkadaş
Yokkkk benimle degil aman herkes bir hos zaten bütün hepsi bizim takimdaKimle geçinemedi....Filiz le mı?
Maşallah Allah bağışlasın....bir taş ta iki kuş süper...bizim ailede de ikiz çok...4 yaşını bitirmiş ikizlerim var
Güzel cnm meyveyi akşam yeme ama❤
Evet geldim. Bilgilerimi paylaşmam gerekiyor sanırım.
Boy:1.63
Kilom:79.1
Evliyim, bir tane oğluşum var, ev hanımıyım ama yerinde duramayanlardan koşuşturmacam hiç bitmez
ilk hedefim 70 ikinci hedefim 65.
Kilo alma nedenim tamamiyle ben ve boğazımyemek yapmayı ve yemeği seviyorum
Sağlık sorunum yok çok şükür. Daha önce çok kısa bir süre bir takıma katıldım fakat bazı nedenlerden dolayı süresiz izin istedim, Bugün girip baktığımda takım kapanmıştı.
İlk olarak sağlığım için, ikincisi de ikinci bir çocuk istediğim için kilo vermek istiyorum.
Şimdilik bunları yazabildim, gözden kaçırdığım birşey varsa seve seve cevaplarım.
Olanlar oldu zaten bosver 2bildirim yok herkes boşladı sinirim bozuldu,kizin nasil oldu iyilestimi
Atesi düştü mi canimİyi çok şükür. Dün tekrar hastaneye Gittik tahlil yaptırdık. enfeksiyonu bayağı düşmüş üç gün daha antibiyotik kullanıp bırakacağız bir tek demiri düşük çıktı onun için ilaç kullanmaya başlayacağız
İyi maşallah sevindimİyi çok şükür. Dün tekrar hastaneye Gittik tahlil yaptırdık. enfeksiyonu bayağı düşmüş üç gün daha antibiyotik kullanıp bırakacağız bir tek demiri düşük çıktı onun için ilaç kullanmaya başlayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?