Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevindim cnm Allah hiçbir çocuğu hasta etmesin

Sen o kdr mantıyı nasıl yedinmaşallah
Ben de yukarıdann okuyorum dedim sabah ekmek yemiş bu hatun öğle. Niye pilav yemiş
Bir aşağıya indim ki amanınnnn

Deki yedinde doydunmu tobeee
Kiz Dilek sen benim bir arkadaşıma çok benziyorsun....oda öyle...butun gün hiç oturmaz....iş güç gezme...oturunca adam.akilli yer...ama kilolu değildir... başak burcu o sen de mi yoksa...benim eve gelince bile duramaz benim evi toplardi iki dakikada...ben salona giderdim bakmışsın... mutfağı toplamış

Merhaba arkadaşlar,menü paylaşımımı yapayım hemen
Kahvaltı
2,5yumurta rafadan
Biraz salata
1 dilim ekmek
Arada bir iki ceviz ve salata
Akşam 2 tane Yağsız tost
1,5 lt su
7000 küsür adım (bence daha çok yürümüşümdür 1,5 saat yürüdüm hemen hemen)
Yorgun bir şekilde iyi geceler diliyorum

Ayni bennn iki dakika duramam surekli bez elimde hep bir kosturma icindeyimdir. Biraz temizlik ve duzen takintim var ve hep bir isle mesgulumdur cogu kez size yazarken bile bir dunya is hallederim. Yinede gin yetmez aklimda yapacagim şeylere, tv 6 aydir hic izlemem. Youtube den genelde faydali videolar izlerim buarada size takildim ve aklimdaki seyleri yapamadan eksik olarak gunu bitiyorum. Buda beni huzursuz ediyor

Son düzenleme:
Menüm
Kahvalti
5 zeytin bir haşlanmış yumurta
2 kaşık acuka.1kk peynir domates salatalık

Öğle
Şehriyeli tavuk salatasi
3etlisarma
Deniz börülcesi
Ara
Yarım pingui
Akşam
3 köfte .kabak tarator
Spor 5400 adım

Başak lar Candir...cok samimi 3 arkadaşım başak....hatta biri kendi kınası nda yerdeki peçete leri topluyordu....ben fırçaladim....yarın baba evinden giidyin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…