Sevindim cnm Allah hiçbir çocuğu hasta etmesinİyi çok şükür. Dün tekrar hastaneye Gittik tahlil yaptırdık. enfeksiyonu bayağı düşmüş üç gün daha antibiyotik kullanıp bırakacağız bir tek demiri düşük çıktı onun için ilaç kullanmaya başlayacağız
Atesi düştü mi canim
Sevindim cnm Allah hiçbir çocuğu hasta etmesin
GGüzel cnm3 temmuz
Sabah :2 tane tambugdayli pankek reçel sürme peynir cay
Ara:sütlü kahve
Aksam saat 5:bir tabak etli kurufasulye yogurtlu kabak salatası
Bol cay su
Spor :1 saat yuruyus
Zipzip-
Atesi dustuyse ilac use yarıyor demekEvet canım pazar gününden beri çıkmıyor ateşi çok şükür.
Sağol canım amin
Sen o kdr mantıyı nasıl yedin8 30 sabah
2 haslanmis yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalik tere
Şekersiz cay
2 Dilim cavdarli
10 30 sekersiz cay avuc ortasi kadar yemis
13 30 öğlen
3 kasik pilav
3 kasik patlican guvec
Tere
Sekersiz turk kahvesi
Aksam cozuttum onun resmini atayim cezam neyse raziyim ama cumaya cok var diye bugun yemek istedim
Yesil cay
Su 3 bucuk litre
Spor 2 saat temizlik 60 puan
30 dk boosted 120 puan
90 dk yürüyüş 225
Toplam. 405
Belki simdi bir diyet kahve icebilirim
@zipzipsportie
Aaaa 2ci nickini bilmiyodum
O kimki
Deki yedinde doydunmu tobeeeSen o kdr mantıyı nasıl yedinmaşallah
Ben de yukarıdann okuyorum dedim sabah ekmek yemiş bu hatun öğle. Niye pilav yemiş
Bir aşağıya indim ki amanınnnn
Kiz Dilek sen benim bir arkadaşıma çok benziyorsun....oda öyle...butun gün hiç oturmaz....iş güç gezme...oturunca adam.akilli yer...ama kilolu değildir... başak burcu o sen de mi yoksa...benim eve gelince bile duramaz benim evi toplardi iki dakikada...ben salona giderdim bakmışsın... mutfağı toplamışDeki yedinde doydunmu tobeee
Ayni bennn iki dakika duramam surekli bez elimde hep bir kosturma icindeyimdir. Biraz temizlik ve duzen takintim varKiz Dilek sen benim bir arkadaşıma çok benziyorsun....oda öyle...butun gün hiç oturmaz....iş güç gezme...oturunca adam.akilli yer...ama kilolu değildir... başak burcu o sen de mi yoksa...benim eve gelince bile duramaz benim evi toplardi iki dakikada...ben salona giderdim bakmışsın... mutfağı toplamış
En sevdiğim hatun tipi, keşke ben de bu kadar enerjik olabilsem.Ayni bennn iki dakika duramam surekli bez elimde hep bir kosturma icindeyimdir. Biraz temizlik ve duzen takintim varyada bir isle mesgulumdur cogu kez size yazarken bile bir dunya is hallederim
Pro 360 kullan yorgunluk nedir unuttum desem yeridirEn sevdiğim hatun tipi, keşke ben de bu kadar enerjik olabilsem.
O nedir? Ve gerçekten etkili mi?Pro 360 kullan yorgunluk nedir unuttum desem yeridir
Başak lar Candir...cok samimi 3 arkadaşım başak....hatta biri kendi kınası nda yerdeki peçete leri topluyordu....ben fırçaladim....yarın baba evinden giidyin dedimAyni bennn iki dakika duramam surekli bez elimde hep bir kosturma icindeyimdir. Biraz temizlik ve duzen takintim varve hep bir isle mesgulumdur cogu kez size yazarken bile bir dunya is hallederim. Yinede gin yetmez aklimda yapacagim şeylere, tv 6 aydir hic izlemem. Youtube den genelde faydali videolar izlerim buarada size takildim ve aklimdaki seyleri tamamen yapamadan hep eksik olarak gunu bitiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?