Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Arkadaşlar tonbalığını nasıl hazırlıyorsunuz, salata şeklinde mi?
Süzüp direk yiyebilirsin ....öğün olarak yiyeceksen salataya kat...
Ben gözüm ve karnım doymadiysa akşam 19.30 olmadan yiyorum bı tane ...psikolojik ve biyolojik olarak tokluk hissi sağlıyor....

Iyi geceler kizlar
İyi geceler
Neysem benimde islerim var halledip iyi geceler demek icin ugrarim canlar
İyi geceler
iyigeceler kizlar bende bebemi uyutup yatarim
İyi geceler
Geçmiş olsun Umarım bir daha yaşamazsınız
İyi uykular bol leptinlerrrr
iyi geceler

dönemlik kiraya mi vereceksiniz canım....kullanmadığınız zaman....gerçi denize uzak merkezde biraz demiştin...ama olabilir de yani yan gelir....
Yok kuzum tatillerde kendimiz kalacağız. Denize çok uzak değil arabayla 10 dakika. Bu ağustosta il dışı tayinler de var. Tercih de yapacağız olur da tayin çıkarsa bu sefer de bu düzen bozulacak. Ev satılığa çıkarılacak bir garip işler bizimki...a planı b planı çok planlar yapıyoruz can sıkıntısı ...benim gibi gözü kara bir eşim var ...kafaya bir şey koyduk mu yapıyoruz... hayırlısı..
Rabbim isinin kolaylastirsin canimmmm
Lilim bitti çok şükür... teşekkür ederim.
Nasilsin ablacim ozledim
Kolay gelsin abla hem sicak hem isler
Ablasının bir tanesi
Yavrum ben de seni çok özledim..
Yarın cup cup yapacağız inşallah. Denizden fotolar aticim
Şiporti kankim gibi baklavalarim yok ama öpücük gönderirim size masmavi

Cok uzuldum yaa profiline baktim ve evde hayvan besleme tartismasi olmus anladiğım kadariyla yazik kötü birsey dememiski neden banlanmiski ☹
Karşı tarafın ettiği gibi bir hakaret etmedim sadece onların düşüncelerini kabul etmedim yedim banı oturdum

Günaydın herkese. Cezamı çektim de geldim ama "anana selam söyle iş işten geçti" diyeceksiniz hakli olarak. Mesajlarınızın hepsini okudum. Kaç kere Instagram'da zıpzıp i aradım ama yok Allah çıkmıyor. Saat aksam 8 gibi buldum artık ama çok geçti. Bu tarz durumlar olduğunda iletişim kurmak için vermek isteyen olursa bir kaç arkadaşımızın daha İstagramini alabilir miyim ?

Gunaydin canim ❤
Ben yanlis yazmisim sanırım sonra lili 38 bulamadim deyince yazdim ama takima dun cok bakamadim canim yogun bir gundu benim icin
Boyle durumda yöneticilerde yardimci oluyor aklinda olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…