Süzüp direk yiyebilirsin ....öğün olarak yiyeceksen salataya kat...Arkadaşlar tonbalığını nasıl hazırlıyorsunuz, salata şeklinde mi?
Evet baya fatketti bende diyete basladigim zaman basladim kilo vermemede bence faydasi oldu. Ersag in gida takviyesiO nedir? Ve gerçekten etkili mi?
Kuzum burcum muallak annem net olarak bilemiyorBaşak lar Candir...cok samimi 3 arkadaşım başak....hatta biri kendi kınası nda yerdeki peçete leri topluyordu....ben fırçaladim....yarın baba evinden giidyin dedim
Guz mevsimi ise başak işte ...Kuzum burcum muallak annem netbolarak bilemiyor
Yok isde yaz mevsimi diyorGuz mevsimi ise başak işte ...
Sen bana sor burcunu
Kiz Ağustos sonu Eylül başı ya ondan yine doğru....Yok isde yaz mevsimi diyor
Hadi bende uyudum yataktayim yarim saattir karanliktaBen yatar....yoksa şeytana uyacam...yanımda çiğ köfte yiyen...karpuz peynir yapan....bende kokluyorum....
İyi gecelerIyi geceler kizlar
İyi gecelerNeysem benimde islerim var halledip iyi geceler demek icin ugrarim canlar
İyi geceleriyigeceler kizlar bende bebemi uyutup yatarim
Geçmiş olsunİyi çok şükür. Dün tekrar hastaneye Gittik tahlil yaptırdık. enfeksiyonu bayağı düşmüş üç gün daha antibiyotik kullanıp bırakacağız bir tek demiri düşük çıktı onun için ilaç kullanmaya başlayacağız
iyi gecelerİyi uykular bol leptinlerrrr
Yok kuzum tatillerde kendimiz kalacağız. Denize çok uzak değil arabayla 10 dakika. Bu ağustosta il dışı tayinler de var. Tercih de yapacağız olur da tayin çıkarsa bu sefer de bu düzen bozulacak. Ev satılığa çıkarılacak bir garip işler bizimki...a planı b planı çok planlar yapıyoruz can sıkıntısı ...benim gibi gözü kara bir eşim var ...kafaya bir şey koyduk mu yapıyoruz... hayırlısı..dönemlik kiraya mi vereceksiniz canım....kullanmadığınız zaman....gerçi denize uzak merkezde biraz demiştin...ama olabilir de yani yan gelir....
Lilim bitti çok şükür... teşekkür ederim.Rabbim isinin kolaylastirsin canimmmm
Ablasının bir tanesiNasilsin ablacim ozledim
Kolay gelsin abla hem sicak hem isler
Karşı tarafın ettiği gibi bir hakaret etmedim sadece onların düşüncelerini kabul etmedim yedim banı oturdumCok uzuldum yaa profiline baktim ve evde hayvan besleme tartismasi olmus anladiğım kadariyla yazik kötü birsey dememiski neden banlanmiski ☹
Gunaydin canim ❤Günaydın herkese. Cezamı çektim de geldim ama "anana selam söyle iş işten geçti" diyeceksiniz hakli olarak. Mesajlarınızın hepsini okudum. Kaç kere Instagram'da zıpzıp i aradım ama yok Allah çıkmıyor. Saat aksam 8 gibi buldum artık ama çok geçti. Bu tarz durumlar olduğunda iletişim kurmak için vermek isteyen olursa bir kaç arkadaşımızın daha İstagramini alabilir miyim ?
Boşver bilme canim yazmiyor zaten bakip gittiAaaa 2ci nickini bilmiyodum
Yok canim bu bizi begenmeyip gittiKız şu sizi yarı yolda birakan mi? Hesap filan kapatan...habersiz...
2 haftayi gecti ordan da ayrildi bildirim yapmadıgi icin listeden cikarttilarYok o değil. 4. Takıma geçti bu arkadaş
Günaydın canım ❤
Sayende.... küçük çocuklar gibi yatiyom bura gozumu açıyorum bura...sudem34 erkencisin canim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?