Sizi sevmeyen ölsün diycemde demeyim...zevkler ve renkler tartışılmaz...Boşver bilme canim yazmiyor zaten bakip gitti
Yok canim bu bizi begenmeyip gitti
2 haftayi gecti ordan da ayrildi bildirim yapmadıgi icin listeden cikarttilar
❤❤Sayende.... küçük çocuklar gibi yatiyom bura gozumu açıyorum bura...
Sen napıyorsun....bugün planın ne...gelen giden misafir. Hazırlık
Kesinlikle canim zaten herkes bizi sevmek zorunda degil zaten sadece huzurumuzu bozmasinlar yeterSizi sevmeyen ölsün diycemde demeyim...zevkler ve renkler tartışılmaz...
Köy diye diye rüyama soktunuz❤❤
Bugun kardeşim gelecek amcamlarla bahce sulama isleri var yine
Yarin da sabahtan vişne toplayacagiz
Köyde is bitmiyor :))
Kesinlikle canim zaten herkes bizi sevmek zorunda degil zaten sadece huzurumuzu bozmasinlar yeter
Havasi cook guzel canim ama dogal beslenme dersen biraz uzagiz diyebilirim :))Köy diye diye rüyama soktunuz
Rüyamda bende köyde filandim
Seviyormusun köy hayatını.....
Havası doğal besinleri çok güzel mis gibi ama iş yapmayı pek sevmem
Kardeşim guzel basladi devamini getiremedi ben arada koye gelip gidince dikkat etmeyi birakmisZipzip- kardeşin ne yaptı bi Ara güzel kilo verdiriyor dun devam etti mi vermeye?
Gunaydin canim ❤Günaydın
Mail attım yöneticilere fakat sürekli hata verdi giden de kaldı mail. Her yolu denedim aslında ulaşmak içinGunaydin canim ❤
Ben yanlis yazmisim sanırım sonra lili 38 bulamadim deyince yazdim ama takima dun cok bakamadim canim yogun bir gundu benim icin
Boyle durumda yöneticilerde yardimci oluyor aklinda olsun canim
Geçmiş olsun bizde burada çok üzüldükMail attım yöneticilere fakat sürekli hata verdi giden de kaldı mail. Her yolu denedim aslında ulaşmak için
Canin sagolsun canimMail attım yöneticilere fakat sürekli hata verdi giden de kaldı mail. Her yolu denedim aslında ulaşmak için
Günaydin canim ❤Günaydın☀☀☀ Güzel hafta sonları
Fotoğraf aticam az sonra kaptanımCanin sagolsun canim
Sen elinden geleni yapmissin zaten canim uzulme
Kilo vermeye devam ediyoruz bu hafta dunku kilon kacti bilmiyorum ama birakmak yok yuzden ikiye bolunecek guzel bir yuzdeyle bekliyurm seni
Banlancak lafta söylemedim ama öyle uygun görüldüGeçmiş olsun bizde burada çok üzüldük
Gunaydinnn kizlarKarşı tarafın ettiği gibi bir hakaret etmedim sadece onların düşüncelerini kabul etmedim yedim banı oturdum
Ben de üzüldüm canım yaa özellikle bildirim yapamadığım için çok üzüldümGunaydinnn kizlar
Hos geldin canim, üzüldük dün yaa
Bacaklarım kıllı gibi çıkmış ama kesinlikle değil
Gunaydin canimGunaydinnn kizlar
Hos geldin canim, üzüldük dün yaa
Eksin cokk guzelmis canim bu hafta bu eksiyi kaybetmeden devam et uzerine 500-600 gram daha verebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?