Fotoğrafı kaldirabilirsin istersen canimBacaklarım kıllı gibi çıkmış ama kesinlikle değilraynaud olduğu için ben de damarlarım kıl gibi görünmüş
Devam edicem inşallahGunaydin canim
Eksin cokk guzelmis canim bu hafta bu eksiyi kaybetmeden devam et uzerine 500-600 gram daha verebilirsin
Hep sözlü olarak söylüyordum ispat olmasi açısından fotoğraf atmak istedimFotoğrafı kaldirabilirsin istersen canim
Meraktan catladim biri hayrina ismini yazaydiBoşver bilme canim yazmiyor zaten bakip gitti
Yok canim bu bizi begenmeyip gitti
2 haftayi gecti ordan da ayrildi bildirim yapmadıgi icin listeden cikarttilar
Bir bakmissin 5 li kilolara gelmisiz birlikteDevam edicem inşallah ❤ bu kglari görmek heveslendiriyor
Ispata gerek yok canim inaniyorum sizlere ❤❤Hep sözlü olarak söylüyordum ispat olmasi açısından fotoğraf atmak istedim
Tanimiyor olabilirsin canim meyyal hayyal nickiMeraktan catladim biri hayrina ismini yazaydi
Ayyy insallahhhh eski halimi unuttum ya fotoğraflara bakınca ben böyle mıydım diyorum. 55 olayım daha ne isterimBir bakmissin 5 li kilolara gelmisiz birlikte
Ispata gerek yok canim inaniyorum sizlere ❤❤
Hadi hadi seni gidii ivedik seniiiiBacaklarım kıllı gibi çıkmış ama kesinlikle değilraynaud olduğu için ben de damarlarım kıl gibi görünmüş
Himm evet tanimiyorumTanimiyor olabilirsin canim meyyal hayyal nicki
Anacım benim kılım tüyüm yokHadi hadi seni gidii ivedik seniiii
Canim benimm yaa aciklama yapmissin birde , saka yaptim kizAnacım benim kılım tüyüm yokbabama çekmişim onunda bacaklarında 1 tane tüy yoktur. Hadi hadiiiiiiii kiskandin dimiii
Günaydın atarlı bacım nassen iymisenGunaydin kizlar
Benmi Atarli kiz halbuki bilirler hic atar yapmam dunku durum biraz farklıydıGünaydın atarlı bacım nassen iymisen
Günaydın canım ❤Gunaydin kizlar
Gunaydin ablacim ❤Günaydın
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese
Zipzip- kaptancım bugün yarın olamıycam , spor sonuçlarını ptsi verebilirim
3 gün üstüste misafirlerim var hazırlık falan giremem haberin olsun
Pazartesi görüşürüz artık
Ben spora kaçar
Günaydın kolay gelsin bol bolda yemeeee sakınGünaydın
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese
Zipzip- kaptancım bugün yarın olamıycam , spor sonuçlarını ptsi verebilirim
3 gün üstüste misafirlerim var hazırlık falan giremem haberin olsun
Pazartesi görüşürüz artık
Ben spora kaçar
Ben bilmem ben gordugumu bilirimBenmi Atarli kiz halbuki bilirler hic atar yapmam dunku durum biraz farklıydı
Gunaydin canim
Gunaydin canimGünaydın canım ❤
Gunaydin ablacim ❤
Kolay gelsin görüşürüz ❤
Sen öyle bil ozaman kork benden hatani kolluyo olucagimBen bilmem ben gordugumu bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?