Bizde sana kolayliklar dileyelim canimGünaydın
Güzel bir haftasonu diliyorum herkese
Zipzip- kaptancım bugün yarın olamıycam , spor sonuçlarını ptsi verebilirim
3 gün üstüste misafirlerim var hazırlık falan giremem haberin olsun
Pazartesi görüşürüz artık
Ben spora kaçar
Biliyorum biliyorum sıkıntı yokCanim benimm yaa aciklama yapmissin birde , saka yaptim kiz
ayy aynı bizim ailenin kızlarıHavasi cook guzel canim ama dogal beslenme dersen biraz uzagiz diyebilirim :))
Inek,tavuk felan beslemek lazim da kim ugrasacak onunla daha sebzelerde cikmadi bizim burası ic anadoluda soguk biraz :)
Is yapmayi bende cok sevmem kaciyorum arada
Sen ona güzel örneksin...eninde sonunda doğru yolu bulacak yanında senin....Kardeşim guzel basladi devamini getiremedi ben arada koye gelip gidince dikkat etmeyi birakmis
gunaydin geçti mi sinir durumun....sakin bir sabaha uyandın mı... öpücükler öyle gibi amaGunaydin kizlar
Tamamdır, bana uyarcanim aynı ben....kiloma göre bir rakip arıyorum...gel beraber kapisalim....ben 7 haziran dan beri burdayım....benimde bir oğlum var....bende ikinciyi ilerde Allah kısmet ederse inşallah istiyorum....kilolarimiz da aynı... yüzümü kara çıkarma ....her hafta zayıflıycaz unutma...
ayy canimcim benim köşe 1.73 du
Yeni gune günaydin canimayy aynı bizim ailenin kızları
Sen ona güzel örneksin...eninde sonunda doğru yolu bulacak yanında senin....
gunaydin geçti mi sinir durumun....sakin bir sabaha uyandın mı... öpücükler öyle gibi ama
Bende katılmak isterim3 kg yazıyor ama sen inanma 1 ancak veririz bu listeyle sporla
Insallah canim ablam da var ona ornek olacak ama ne zaman isterse o zaman zayıflarSen ona güzel örneksin...eninde sonunda doğru yolu bulacak yanında senin....
Gunaydin sanada hayirli sabahlar canimGünaydın, herkese hayırlı sabahlar
Günaydın canım ❤Günaydın, herkese hayırlı sabahlar
Hicbirseymi yemicennnBen haftada bir veya iki kere açlık yapmayı düşünüyorum o günlerde menü paylaşamayacağım sorun olur mu? Açlıktayım diye yazarım ama
Ahmet apanin programini mi yapiyorsun canimBen haftada bir veya iki kere açlık yapmayı düşünüyorum o günlerde menü paylaşamayacağım sorun olur mu? Açlıktayım diye yazarım ama
tam senlik lili ekmeksiz iste sende yapsanaHicbirseymi yemicennn
Benim esimde devirmiş şeyini totosunu yani yatiyo ooooo bizde nerde oyle kocaNeysem artik kahvaltımı edeyim Ya Allah Bismillah dedim ve kalktim.
Neyseki esim cayimi demlemisde gitmiş sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?