Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahmet apanin programini mi yapiyorsun canim
Yok hayır. Aidin Salih’in kitabı var elimde onu okuyurum. Zayıflamaktan ziyade sağlığım için yapıcam. Geçen sene Haziran ayına kadar 90 kiloydum ben haftada bir açlık yaparak yediklerime dikkat ederek 3 ayda 14 kilo verdim ve geri de almadım, şu korona illeti yüzünden eşimde evde olunca 3 kilo aldım işte.

Cok guzel kilo vermiasin canim
Karantinayi 3 kilo atlatmak da buyuk basari tebrik ediyorum:)))

Cok guzel kilo vermiasin canim
Karantinayi 3 kilo atlatmak da buyuk basari tebrik ediyorum:)))
Çok teşekkür ederim keşke o da olmasaydı, aslında şu son 2-3 haftada aldım taze kilo olduğu için çabuk veririm diye düşünüyorum
Bu arada Bugün açlıktayım, önce ev temizliği yapıp peşinden yürüyüşümü yapıcam

Himm dr aidin salih kitabini okumadimda videolarini izledimnasil yapicaksin anlatsana

Himm dr aidin salih kitabini okumadimda videolarini izledimnasil yapicaksin anlatsana
Şimdi şöyle anlatayım;
Dün en son olarak saat 6 da yemeğimi yedim, yatarken bir çay kaşığı sinameki tozu içtim ve niyetlenip yattım. Bugün sudan başka ağzıma birşey sürmiycem taa ki yarın sabah 7 ye kadar. Yarın sabah kalkıcam bir bardak limonlu su içicem, öğlen yağsız tuzsuz 3-4 kaşık salata, akşama bir tabak sebze yemeği.
Bu kadar kolay işte

Günaydın, herkese hayırlı sabahlar
gunaydin
Ackiktan ölüyorum ve ben hâla yataktayim bana bugun nolduki
Ben çarptım seni....gece lak lak ettik diye saatinde uyuyamadın....ben kendime göre erken uyudum....8 de ayaktaydim... kahvaltımı da yaptım....
Sabah sabah deniz soğuk değil mi saati görünce bı içim üşüdü....yazın soğuk suyla duş severim ama...

Tabi canim tabi nekadanda kolayyyy

Safiii su diyorsun ule ben olurum

Efendim canım

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Dün gelemedim hatta iki gündür gelemedim çünkü dedşğim gibi erişte kesme işimiz vardı sabah 7de başladık. Ev dışında biryer olduğu için sabah 6.30da kalkıp kahvaltı yapıp koştur koştur erişteye gittim. Dün cuma olduğu kahvaltıdan sonra aklıma geldi. Velhasıl unuttum tartılmayı herkesten çok özür diliyorum. Geçen hafta artı gelip bu hafta kilo bildirmemek çok üzücü hepiniz hakkınızı helal edin. Haftaya çok uğraşıp güzel bir eksi görmek istiyorum inşaAllah bir mani çıkmazsa sizde benim için dua edermisiniz güzel güzel kilo vermem için

Bu hafta gunluk menu paylasimlarini bekliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…