Afiyet olsun canımNeysem artik kahvaltımı edeyim Ya Allah Bismillah dedim ve kalktim.
Neyseki esim cayimi demlemisde gitmiş sagolsun
Spatulayla yerdenn kazirsiniz benitam senlik lili ekmeksiz iste sende yapsana
EvetHicbirseymi yemicennn
Yok hayır. Aidin Salih’in kitabı var elimde onu okuyurum. Zayıflamaktan ziyade sağlığım için yapıcam. Geçen sene Haziran ayına kadar 90 kiloydum ben haftada bir açlık yaparak yediklerime dikkat ederek 3 ayda 14 kilo verdim ve geri de almadım, şu korona illeti yüzünden eşimde evde olunca 3 kilo aldım işte.Ahmet apanin programini mi yapiyorsun canim
Cok guzel kilo vermiasin canimYok hayır. Aidin Salih’in kitabı var elimde onu okuyurum. Zayıflamaktan ziyade sağlığım için yapıcam. Geçen sene Haziran ayına kadar 90 kiloydum ben haftada bir açlık yaparak yediklerime dikkat ederek 3 ayda 14 kilo verdim ve geri de almadım, şu korona illeti yüzünden eşimde evde olunca 3 kilo aldım işte.
Gunaydin ablacım bizim yerimizede denizin tadini cikar
Günaydın ablacim denizle bulusmussun
Yarıni takımımız için eğlenceye ayiracagim .Gunaydin ablacım bizim yerimizede denizin tadini cikar
Çok teşekkür ederim keşke o da olmasaydı, aslında şu son 2-3 haftada aldım taze kilo olduğu için çabuk veririm diye düşünüyorumCok guzel kilo vermiasin canim
Karantinayi 3 kilo atlatmak da buyuk basari tebrik ediyorum:)))
nazarrr hep nazar bunlarAckiktan ölüyorum ve ben hâla yataktayim bana bugun nolduki
Himm dr aidin salih kitabini okumadimda videolarini izledimYok hayır. Aidin Salih’in kitabı var elimde onu okuyurum. Zayıflamaktan ziyade sağlığım için yapıcam. Geçen sene Haziran ayına kadar 90 kiloydum ben haftada bir açlık yaparak yediklerime dikkat ederek 3 ayda 14 kilo verdim ve geri de almadım, şu korona illeti yüzünden eşimde evde olunca 3 kilo aldım işte.
Ooo canimcim iyice eğlen bizim yerimizede
Şimdi şöyle anlatayım;Himm dr aidin salih kitabini okumadimda videolarini izledimnasil yapicaksin anlatsana
gunaydinGünaydın, herkese hayırlı sabahlar
Ben çarptım seni....gece lak lak ettik diye saatinde uyuyamadın....ben kendime göre erken uyudum....8 de ayaktaydim... kahvaltımı da yaptım....Ackiktan ölüyorum ve ben hâla yataktayim bana bugun nolduki
Sabah sabah deniz soğuk değil mi saati görünce bı içim üşüdü....yazın soğuk suyla duş severim ama...
Tabi canim tabi nekadanda kolayyyyŞimdi şöyle anlatayım;
Dün en son olarak saat 6 da yemeğimi yedim, yatarken bir çay kaşığı sinameki tozu içtim ve niyetlenip yattım. Bugün sudan başka ağzıma birşey sürmiycem taa ki yarın sabah 7 ye kadar. Yarın sabah kalkıcam bir bardak limonlu su içicem, öğlen yağsız tuzsuz 3-4 kaşık salata, akşama bir tabak sebze yemeği.
Bu kadar kolay işte
Safiii su diyorsun ule ben olurumŞimdi şöyle anlatayım;
Dün en son olarak saat 6 da yemeğimi yedim, yatarken bir çay kaşığı sinameki tozu içtim ve niyetlenip yattım. Bugün sudan başka ağzıma birşey sürmiycem taa ki yarın sabah 7 ye kadar. Yarın sabah kalkıcam bir bardak limonlu su içicem, öğlen yağsız tuzsuz 3-4 kaşık salata, akşama bir tabak sebze yemeği.
Bu kadar kolay işte
Efendim canımtamam bebeğim... Songül u de çağır kız...sonngulen
yaaa kac çocuğun var....evet işte o poşet kısır yapan...
Dukan birasini araştırırken okudum....diyetisyen yazmış...bir dr. Sürekli bitki çayı içiyor....sonra zehirlenip ölüyor.... bilmiyorum gerçek mi hazır çaylar satilsin diye reklam mi ....Allah bilir....ben her okuduğumda hemen inanmam araştırırim düşünürüm....hatta karantina döneminde aktarlarin elinde kalmış olabilir filan diyince huylandim....Dukan birasini yaparken poşeti yurtp tozunu demleyip suzuyirdum....sonra Dukan bira bana dokununca bıraktım....şimdi sallıyorum ama hemen çekiyorum bekletmiyirum....
Bu hafta gunluk menu paylasimlarini bekliyorum canimSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Dün gelemedim hatta iki gündür gelemedim çünkü dedşğim gibi erişte kesme işimiz vardı sabah 7de başladık. Ev dışında biryer olduğu için sabah 6.30da kalkıp kahvaltı yapıp koştur koştur erişteye gittim. Dün cuma olduğu kahvaltıdan sonra aklıma geldi. Velhasıl unuttum tartılmayıherkesten çok özür diliyorum. Geçen hafta artı gelip bu hafta kilo bildirmemek çok üzücü hepiniz hakkınızı helal edin. Haftaya çok uğraşıp güzel bir eksi görmek istiyorum inşaAllah bir mani çıkmazsa sizde benim için dua edermisiniz güzel güzel kilo vermem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?