Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canim...
Zipzip- kızlar bilenler yardım etsin....
Hani bu hamilelik takvimi gibi mesajlar in altına bir çizelge çıkıyor ya...geçen bir yerde gördüm....başlangıç kilosu hedef şimdiki nde koşan bir kişi resmi çok motive edici onu nasıl yapıcaz?

O yokmus canim artik sadece hamilelik takvimi var

Sinamekiyi çok dikkatli kullanmak lazım. Allah korusun yanlış kullanımı sonucunda zararlı sonucları olabiliyor :)

Aleykum selam insaAllah guzel ve kalici sekilde kilolarini veririsin canim benim , nacizane tavsiyem birdaha unutma olurmu ablam, unutmaki takimca girmis oldugumuz cabamiz motivemiz dusmesin hemde bu herseyden once sen ve senin bedenin icin gerekli kuzum benim, bugun resetleniyoruz daha sıkı daha azimli bir sekilde haftaya baslamaya karar veriyoruz tamami kuzum

Bu kolay mi kiz allah seni napmasin

Aleykum selam canim burda isimiz motive edip motive olmak ama cumayi nasil olurda unutulur aklim ermedi gercekten,bizim icin 2eksik bildirim gercekten üzücü herkes bu işi ciddiye alirsa zaten kilo verilir ama uzak durdugun taktirde hiç kimse hiçbir şey beklemesin dururken kilo veremiyoruz,nacizane fikrim sabah kalkip tartiya çıkabilir din ama geçti artik saglik olsun

Uzak oldum haklısın abla burdan ilk geldiğim gün gibi değil ortam biraz ondan kaynaklı galiba.. Ama olacak en azından menülerimi düzenli bildireyim inşaAllah

Haklısın abla ne diyebilirimki çok haklısın özür dilerim

Ben 5ayda verdim yeterli bana aç kalmayim kafayi yerim saga sola saldiririm sonra
Bende açken deli gibi oluyorum....
Açken ben ben değilim yani
Ama tokken dünyada benden mutlusu yok...
Hele lezzetli bir besin tukettiysem....değmesin keyfime kimse

Uzak oldum haklısın abla burdan ilk geldiğim gün gibi değil ortam biraz ondan kaynaklı galiba.. Ama olacak en azından menülerimi düzenli bildireyim inşaAllah
Ortam derken biz halaaa burdayiz bisey sormak yada paylaşmak istersen hepimiz burdayiz zaten menü paylaş zaten guzel menulerin arada kaçamak olsada guzel veriyodun koptugun an enazindan ben yapamicam deyip soyleyebilrisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…