Gunaydin canim...Efendim canım
O yokmus canim artik sadece hamilelik takvimi varGunaydin canim...
Zipzip- kızlar bilenler yardım etsin....
Hani bu hamilelik takvimi gibi mesajlar in altına bir çizelge çıkıyor ya...geçen bir yerde gördüm....başlangıç kilosu hedef şimdiki nde koşan bir kişi resmi çok motive edici onu nasıl yapıcaz?
Ölünmüyor amaSafiii su diyorsun ule ben olurum
O yokmus canim artik sadece hamilelik takvimi var
Tatlım ya Çok güzel yönetimden geri isteseniz... kaptanlar in gücü adına.....seabahar ilgileniyor sonuçta...sudem34 o dedigin eskide varmis galiba benim geldigimde yoktu 2018 eylulde gelmistim kk takimlarina
Bu sistemde olmuyor olabilir canimTatlım ya Çok güzel yönetimden geri isteseniz... kaptanlar in gücü adına.....seabahar ilgileniyor sonuçta...
Dün forumda gördüm acaip hoşuma gitti keşke yine olsa
Sinamekiyi çok dikkatli kullanmak lazım. Allah korusun yanlış kullanımı sonucunda zararlı sonucları olabiliyor :)Şimdi şöyle anlatayım;
Dün en son olarak saat 6 da yemeğimi yedim, yatarken bir çay kaşığı sinameki tozu içtim ve niyetlenip yattım. Bugün sudan başka ağzıma birşey sürmiycem taa ki yarın sabah 7 ye kadar. Yarın sabah kalkıcam bir bardak limonlu su içicem, öğlen yağsız tuzsuz 3-4 kaşık salata, akşama bir tabak sebze yemeği.
Bu kadar kolay işte
Kitaptakine göre uygulamaya çalışıyorum işteSinamekiyi çok dikkatli kullanmak lazım. Allah korusun yanlış kullanımı sonucunda zararlı sonucları olabiliyor :)
Sistemden kastın store den indirip kullanmak mi?Bu sistemde olmuyor olabilir canim
Eskiden olan kepler ve takim sembolleri de gitti
Aleykum selam insaAllah guzel ve kalici sekilde kilolarini veririsin canim benim , nacizane tavsiyem birdaha unutma olurmu ablam, unutmaki takimca girmis oldugumuz cabamiz motivemiz dusmesin hemde bu herseyden once sen ve senin bedenin icin gerekli kuzum benim, bugun resetleniyoruz daha sıkı daha azimli bir sekilde haftaya baslamaya karar veriyoruz tamami kuzumSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Dün gelemedim hatta iki gündür gelemedim çünkü dedşğim gibi erişte kesme işimiz vardı sabah 7de başladık. Ev dışında biryer olduğu için sabah 6.30da kalkıp kahvaltı yapıp koştur koştur erişteye gittim. Dün cuma olduğu kahvaltıdan sonra aklıma geldi. Velhasıl unuttum tartılmayıherkesten çok özür diliyorum. Geçen hafta artı gelip bu hafta kilo bildirmemek çok üzücü hepiniz hakkınızı helal edin. Haftaya çok uğraşıp güzel bir eksi görmek istiyorum inşaAllah bir mani çıkmazsa sizde benim için dua edermisiniz güzel güzel kilo vermem için
Bu kolay mi kiz allah seni napmasinŞimdi şöyle anlatayım;
Dün en son olarak saat 6 da yemeğimi yedim, yatarken bir çay kaşığı sinameki tozu içtim ve niyetlenip yattım. Bugün sudan başka ağzıma birşey sürmiycem taa ki yarın sabah 7 ye kadar. Yarın sabah kalkıcam bir bardak limonlu su içicem, öğlen yağsız tuzsuz 3-4 kaşık salata, akşama bir tabak sebze yemeği.
Bu kadar kolay işte
Aleykum selam canim burda isimiz motive edip motive olmak ama cumayi nasil olurda unutulur aklim ermedi gercekten,bizim icin 2eksik bildirim gercekten üzücü herkes bu işi ciddiye alirsa zaten kilo verilir ama uzak durdugun taktirde hiç kimse hiçbir şey beklemesin dururken kilo veremiyoruz,nacizane fikrim sabah kalkip tartiya çıkabilir din ama geçti artik saglik olsunSelamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Dün gelemedim hatta iki gündür gelemedim çünkü dedşğim gibi erişte kesme işimiz vardı sabah 7de başladık. Ev dışında biryer olduğu için sabah 6.30da kalkıp kahvaltı yapıp koştur koştur erişteye gittim. Dün cuma olduğu kahvaltıdan sonra aklıma geldi. Velhasıl unuttum tartılmayıherkesten çok özür diliyorum. Geçen hafta artı gelip bu hafta kilo bildirmemek çok üzücü hepiniz hakkınızı helal edin. Haftaya çok uğraşıp güzel bir eksi görmek istiyorum inşaAllah bir mani çıkmazsa sizde benim için dua edermisiniz güzel güzel kilo vermem için
Yok canim guncelleme olmustu o zaman gittiSistemden kastın store den indirip kullanmak mi?
Kiz 3 ayda 14 kilo vermiş bu yöntemle düşünsene....Bu kolay mi kiz allah seni napmasin
Ben 5ayda verdim yeterli bana aç kalmayim kafayi yerim saga sola saldiririm sonraKiz 3 ayda 14 kilo vermiş bu yöntemle düşünsene....
Uzak oldum haklısın abla burdan ilk geldiğim gün gibi değil ortam biraz ondan kaynaklı galiba.. Ama olacak en azından menülerimi düzenli bildireyim inşaAllahAleykum selam canim burda isimiz motive edip motive olmak ama cumayi nasil olurda unutulur aklim ermedi gercekten,bizim icin 2eksik bildirim gercekten üzücü herkes bu işi ciddiye alirsa zaten kilo verilir ama uzak durdugun taktirde hiç kimse hiçbir şey beklemesin dururken kilo veremiyoruz,nacizane fikrim sabah kalkip tartiya çıkabilir din ama geçti artik saglik olsun
Haklısın abla ne diyebilirimki çok haklısın özür dilerimAleykum selam insaAllah guzel ve kalici sekilde kilolarini veririsin canim benim , nacizane tavsiyem birdaha unutma olurmu ablam, unutmaki takimca girmis oldugumuz cabamiz motivemiz dusmesin hemde bu herseyden once sen ve senin bedenin icin gerekli kuzum benim, bugun resetleniyoruz daha sıkı daha azimli bir sekilde haftaya baslamaya karar veriyoruz tamami kuzum
Bende açken deli gibi oluyorum....Ben 5ayda verdim yeterli bana aç kalmayim kafayi yerim saga sola saldiririm sonra
Simdi 7 li kilolara gectin daha keyifli degil misinBende açken deli gibi oluyorum....
Açken ben ben değilim yani
Ama tokken dünyada benden mutlusu yok...
Hele lezzetli bir besin tukettiysem....değmesin keyfime kimse
Ortam derken biz halaaa burdayiz bisey sormak yada paylaşmak istersen hepimiz burdayiz zaten menü paylaş zaten guzel menulerin arada kaçamak olsada guzel veriyodun koptugun an enazindan ben yapamicam deyip soyleyebilrisinUzak oldum haklısın abla burdan ilk geldiğim gün gibi değil ortam biraz ondan kaynaklı galiba.. Ama olacak en azından menülerimi düzenli bildireyim inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?