Gönderdiğim videonun 30 dklık ilk seti tamam canım akşamda 2. Seti yapacağım inşaAllah
MaşaAllah en yeni mezun sayılırsın ablacığımGünaydın sevgili takım
Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim, olamadım burada, ne geçmiş olmuştur kimbilir ama şimdi bakamıycam sanırım
Tabiki onca misafir yemekler falan tabiki kaçamaklar oldu, birde regl 2. En cafcaflı günü
Bugünden ipleri aldım elime sıkı tutuyorum
Kısmetse cumaya mezunum artık
Sabah sporlarımı yaptım duşumu aldım
Kahvaltı hazırlamaya gidiyorum , görüşürüz birazdan
ben de daha yeni bakabildim topiğe :)Selam. Gözüme takildi, yazan oldumu bilmiyorum ama hibiskus Cayi yardimci oluyor.
Fazla icmeyin ama.
Ben dün peynir tok tutuyor diye bir tık fazla yedim...birde cuma cumartesi daha az yemiştim belki ondan oldu...Günaydın kaptanım
Günaydın tatlım dünkü yemekler menü sana göre çok değil bence menünün altına inmeyelim üstüne 200 kaloriye kadar çıkmak serbest Kg vereceğiz diye iç enerjimiz düşmesin sporu artırırsan çok iyi sonuç alacağımıza eminim, ilk günü çok güzel atlattın bu gün dahada güzel yapalım Cuma’ya her anlamda iyi sonuçlar alacağız
su an 78.5 kilom..... artırırsak 3 kilo vermeyiz ama bence...sudem34 Güncel kilonmu ilk sayfadaki bilmiyorum ama 79 ise kilon miktarları artır diyetisyen öyle önermiş
ben TV dekini yaptim 9.35 de başladi....iyiydi baya ter attırıyor...sonrada bölgesel yaptım....Yok canim youtubeden lesli boosted tvye bagliyorim yapiyorum. Kalktim bir set bossted yaptim simdi diyet kahvemi içiyorum sonra bir set boosted daha insaAllah sonra dus ve hemen hastaneye kacis
kiz uyku gözlüğü dediğin ...hayal edemiyorum seni öyle...bu sıcakta birde...alışkanlık tabi başka şey....Günaydın cnmkahvemi içtim bile
Bn de 100 gr vermişim ama dün gece de uyuyamadım 02.30 du en son saate baktığımda
Uyku gözlüğü ile uyuyorum benimkiler saklamış mı napmış en son astarımı gözüme bağladımne yazık ki ünv okurken 6 kişilik odada yatmaya çalışmanın dezavantajı
yumurtasız peynirsiz kahvaltı mi olur ya ....
Ha ha katiliyorumSalata bende swn merak etme
Zatwn en dandik menu bugun
Lili diyet yaptığını söyledin mi?Sonuclar icin girdim dedigim gibi sinirda calisiuormus sol bobrek, dedim suan enfeksiyinum ilac kullaniuorum ama gecemdi idrar istedi tekrardan. Boule surekli enfeksiyon oluyorsan alarim bobreğini dedi. Zaten onceside butun doktorlar ayni seyi soyluyorlardi ama 6 aydir rahattim enfeksiyon olmuyordum
Canım bu kiloda 200 gr artı hiç bişey değil , ben haftasonuna nefeslenmek olarak bakıyorumGünaydınlar
Cuma: 58.6
Pazartesi: 58.8
Fark: +0.2
Dukan bir gun yaptim sadece koyden gelince persembe gunu sisim gitsin diye, yapmiuorum onu ben böbrekten ötürü suyuda zaten cok iciyorum canim.Lili diyet yaptığını söyledin mi?
Fazla protein böbrekleri çok yoruyor çünkü...
Bol su icmen lazım...
Dukan o yüzden adam gibi yapmıyorum böbrekleri yormasin diye...
Diyet yaptigimi soylesem eminim aşırı kızar çünkü nerene diyet yapiuorsun der.Lili diyet yaptığını söyledin mi?
Fazla protein böbrekleri çok yoruyor çünkü...
Bol su icmen lazım...
Dukan o yüzden adam gibi yapmıyorum böbrekleri yormasin diye...
Canım bu hafta motivesin dimiMaşaAllah en yeni mezun sayılırsın ablacığım
uan zaten sat baya gecti ve kahvalti etmedim donusde anneme ugrayip çocukları alıcaz orada yaparsam yumurta yerim diye düşünüyorum çünkü malzemelerim evde eve hala isimiz bitecek gibi degil benim idrar sonucuda cikmadi zatenBen dün peynir tok tutuyor diye bir tık fazla yedim...birde cuma cumartesi daha az yemiştim belki ondan oldu...
su an 78.5 kilom..... artırırsak 3 kilo vermeyiz ama bence...
ben TV dekini yaptim 9.35 de başladi....iyiydi baya ter attırıyor...sonrada bölgesel yaptım....
kiz uyku gözlüğü dediğin ...hayal edemiyorum seni öyle...bu sıcakta birde...alışkanlık tabi başka şey....
yumurtasız peynirsiz kahvaltı mi olur ya ....
Ha ha katiliyorum
Dogum gunumuuu hangi gunn mutlaka birinci olmaliyiz iyiki dogmus kaptanim zipzipimArkadaşlar, kullandığım bilgisayar şirketindi teslim ettim geçen hafta, evdeki bilgisayarı ayarlamam lazım onun için spor raporu yarına kalacak üzgünüm , ama önümüzdeki hafta bu kadar bekletmem inşallah
Eveeet. Bu cuma birinci olmamız lazım kaptanımıza doğumgünü hediyesi duyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?