Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın sevgili takım

Çok yoğun bir hafta sonu geçirdim, olamadım burada, ne geçmiş olmuştur kimbilir ama şimdi bakamıycam sanırım

Tabiki onca misafir yemekler falan tabiki kaçamaklar oldu, birde regl 2. En cafcaflı günü

Bugünden ipleri aldım elime sıkı tutuyorum
Kısmetse cumaya mezunum artık

Sabah sporlarımı yaptım duşumu aldım

Kahvaltı hazırlamaya gidiyorum , görüşürüz birazdan

MaşaAllah en yeni mezun sayılırsın ablacığım

Sonuclar icin girdim dedigim gibi sinirda calisiuormus sol bobrek, dedim suan enfeksiyinum ilac kullaniuorum ama gecemdi idrar istedi tekrardan. Boule surekli enfeksiyon oluyorsan alarim bobreğini dedi. Zaten onceside butun doktorlar ayni seyi soyluyorlardi ama 6 aydir rahattim enfeksiyon olmuyordum

Ben dün peynir tok tutuyor diye bir tık fazla yedim...birde cuma cumartesi daha az yemiştim belki ondan oldu...
sudem34 Güncel kilonmu ilk sayfadaki bilmiyorum ama 79 ise kilon miktarları artır diyetisyen öyle önermiş
su an 78.5 kilom..... artırırsak 3 kilo vermeyiz ama bence...
Yok canim youtubeden lesli boosted tvye bagliyorim yapiyorum. Kalktim bir set bossted yaptim simdi diyet kahvemi içiyorum sonra bir set boosted daha insaAllah sonra dus ve hemen hastaneye kacis
ben TV dekini yaptim 9.35 de başladi....iyiydi baya ter attırıyor...sonrada bölgesel yaptım....
kiz uyku gözlüğü dediğin ...hayal edemiyorum seni öyle...bu sıcakta birde...alışkanlık tabi başka şey....
yumurtasız peynirsiz kahvaltı mi olur ya ....
Salata bende swn merak etme
Zatwn en dandik menu bugun
Ha ha katiliyorum

Lili diyet yaptığını söyledin mi?
Fazla protein böbrekleri çok yoruyor çünkü...
Bol su icmen lazım...
Dukan o yüzden adam gibi yapmıyorum böbrekleri yormasin diye...

Bol su icmen lazım...
Dukan bir gun yaptim sadece koyden gelince persembe gunu sisim gitsin diye, yapmiuorum onu ben böbrekten ötürü suyuda zaten cok iciyorum canim.

Bol su icmen lazım...
Diyet yaptigimi soylesem eminim aşırı kızar çünkü nerene diyet yapiuorsun der.

Felicio cnm güzel sözlerin günümü aydınlattıama şimdi yedim yulafımı evi sildim tuvalet yıkadım falan başım döndü açlıktan
@Lili38
Cnm çok geçmiş olsun hem senin hem de eşin için
Bn de çok uzun yıllar sistit oluyordum en son 2 yıl önce parça aldılar kronik olduğu anlaşıldı
Dönem dönem 3 ay boyunca günde üç bir ilaç içiyorum eskiden uykular haramdı bana
Ama tamamiyle de geçmedi

S
uan zaten sat baya gecti ve kahvalti etmedim donusde anneme ugrayip çocukları alıcaz orada yaparsam yumurta yerim diye düşünüyorum çünkü malzemelerim evde eve hala isimiz bitecek gibi degil benim idrar sonucuda cikmadi zaten

Arkadaşlar, kullandığım bilgisayar şirketindi teslim ettim geçen hafta, evdeki bilgisayarı ayarlamam lazım onun için spor raporu yarına kalacak üzgünüm , ama önümüzdeki hafta bu kadar bekletmem inşallah

Eveeet. Bu cuma birinci olmamız lazım kaptanımıza doğumgünü hediyesi duyamadım

Dogum gunumuuu hangi gunn mutlaka birinci olmaliyiz iyiki dogmus kaptanim zipzipim Zipzip-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…