Canım geçmiş olsunEsimin ayagi cok agriyordu onuda ortapediye getirdim rontgen sirasindayim
10 temmuz
Canm benimkide kronik nasil kurtulucam bilmiyorum, sanada cok gecmis olsun☹Felicio cnm güzel sözlerin günümü aydınlattı❤ama şimdi yedim yulafımı evi sildim tuvalet yıkadım falan başım döndü açlıktan
@Lili38
Cnm çok geçmiş olsun hem senin hem de eşin için❤
Bn de çok uzun yıllar sistit oluyordum en son 2 yıl önce parça aldılar kronik olduğu anlaşıldı
Dönem dönem 3 ay boyunca günde üç bir ilaç içiyorum eskiden uykular haramdı bana
Ama tamamiyle de geçmedi
Gider gider canım takımca sıkı tutucaz şu andan itibaren kaçak göçek yok 4 gün sıfır kaçamakYine dayanamayip soulicem guncel kilomu ama hafta basi boyle guzel baslayip cumaya bu hizda gitmedigi icin fazla sevinemiuorum
Canım ne güzel haftasonu kaçamak falan olmamış seni bu cuma 65 lerde görmek istiyorum 1. Olucaz kaptana doğumgünü hediyesi vereceğiz, 4 gün sıfır kaçamakGünaydın kizlar
Cuma 66.8
Bugün 66.7
Hamd olsun çok iyiyim abla motiveyim bütün yüklerimden arındımCanım bu hafta motivesin dimi
Cuma güzel eksi bekliyorum bak ona göre bende mezun olucam ,Zipzip- kaptancığımın doğumgünü , takım olarak en güzel hediye 1.lik olacaktır
InsaAllahhh basaricagizzHamd olsun çok iyiyim abla motiveyim bütün yüklerimden arındımgüzel günler gelsin inşaAllah
Hayy maşaAllah abla harikasın bitanesin hiç gitmese Cumaya 1.5 kg üstünde giderrr 5 günde 3 kilo demiştik bu hızla göreceksin inşaAllahYine dayanamayip soulicem guncel kilomu ama hafta basi boyle guzel baslayip cumaya bu hizda gitmedigi icin fazla sevinemiuorum
Dun 66 idim 800 gr gitmis
7 demi benmi kalkacam işte bu hiç iyi olmadı ben if yapicaktim iki öğün seni kim musallat etti bizim başımızaYarın sabah tartılıyorsun 7 de kalkarak listeleri izliyorsun beni etiketlersen kilonu kaydetmiş olurum biz Perşembe bitireceğiz sen cuma tamamlamış olursun canım
Yolu bulamadım gayboldum ya gııı yol kenarinda oturdum gelen geçeni tartiyom küçük 50 kuruş büyük 1 TL@sudem34 @hasbeenandgone @selensu82Lili 38
Zayıflama Kampı arkadaşlarım Günaydın ☀
Güzel bir gün bol kararlı bir menü dilerim
Gulumse24 tartını alıp geliyor musun tatlım
İkinize de şifalar dilerim.Esimin ayagi cok agriyordu onuda ortapediye getirdim rontgen sirasindayim
Allah şifa versin ablaEsimin ayagi cok agriyordu onuda ortapediye getirdim rontgen sirasindayim
Allah razi olsun canim hallettik cikiyoruz simdi esime topuk dikeni dedi. Banada efeksiyon hala devam ilaca devam edicem gecmesse gelip kultur yaptoricamİkinize de şifalar dilerim.
İnşaAllah ona 1.lik ve en az -1er kg hediye edelim benceArkadaşlar, kullandığım bilgisayar şirketindi teslim ettim geçen hafta, evdeki bilgisayarı ayarlamam lazım onun için spor raporu yarına kalacak üzgünüm , ama önümüzdeki hafta bu kadar bekletmem inşallah
Eveeet. Bu cuma birinci olmamız lazım kaptanımıza doğumgünü hediyesi duyamadım
Gideceğiz hiç merak etme haftalık 1 kg versen çok başarılısın demekYine dayanamayip soulicem guncel kilomu ama hafta basi boyle guzel baslayip cumaya bu hizda gitmedigi icin fazla sevinemiuorum
Dun 66 idim 800 gr gitmis
Hafta başı boyle oluyorda sonra devami gelmiyorHayy maşaAllah abla harikasın bitanesin hiç gitmese Cumaya 1.5 kg üstünde giderrr 5 günde 3 kilo demiştik bu hızla göreceksin inşaAllah
Çok istikrarlısın sen ben listeyle olacağını düşünüyorumBaslarda boyle
Hafta başı boyle oluyorda sonra devami gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?