Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın
Çok özledik seni Bu hafta mezun olacağına eminim çok beğenerek takip ediyorum seni

Sorma canım bugün kahvaltımız böyle oldu, 3 kg vermek zorunda değiliz sağlıklı şekilde uyalım sporumuzu yapalım en az 1,5 bekliyorum senden

Allah razi olsun canim hallettik cikiyoruz simdi esime topuk dikeni dedi. Banada efeksiyon hala devam ilaca devam edicem gecmesse gelip kultur yaptoricam
Topuk dikeni için topuktan iğne var ben yıllarca çektim igneden sonra hamdolsun geçti doktor bile inanamadi 3 yıldır agrimiyor üzerine çok yurudugum zaman misafir gelince ayakta kaldığım zaman akşamı keklik gibi sekiyordum üzerine basamiyordum iğne yaptirsin bi sorun doktora lilim geçmiş olsun ikinizede

Antep ziyaretini Antep ziyafeti olarak okudum etkisiz olur mu hiç, gelince telafi edersiniz

Antep ziyaretini Antep ziyafeti olarak okudum etkisiz olur mu hiç, gelince telafi edersiniz
Bu nasıl bir açliktir yarebbim Tatlim Antep deyince çoğu kişinin aklına yemek geliyor. Tanıştığım insanlar memleketimin Antep olduğunu duyunca hemen yemek baklava muhabbetine girerler.
Feliciocum sen nerelisin

Canım sen korumadasın zaten fazla kg yok fıstık gibisin, hemen bir ek öğün yap biz bugün komple aç kalacağız anlaşıldı

Bu nasıl bir açliktir yarebbim Tatlim Antep deyince çoğu kişinin aklına yemek geliyor. Tanıştığım insanlar memleketimin Antep olduğunu duyunca hemen yemek baklava muhabbetine girerler.
Feliciocum sen nerelisin
Canım biz Baba tarafından Selanik göçmeniyiz anne tarafımdan Trabzon
Antep çok güzel bir memleket hem temiz hem yemekleri nefis

Diyet yaptigimi soylesem eminim aşırı kızar çünkü nerene diyet yapiuorsun der.
Bence söyle ne kadar spor yaptığını sağlığın daha önemli....iç organının sağlığı için ne gerekiyor ise onu yapmalısın...

sportie sporu yürüyüşü günün hangi saatlerinde yapmalıyız....birde açken mi tokken mi yapıcaz....doğru zaman ve tokluk meselesi....

Felicio canım ben sıcaktan darlandim....buz gibi bir maden suyu ekledim bununki menüye...geçmiş okurken şimdi iyi geldi... sabah beri ayaktaydim yeni oturdu m...

Canım sabah uyanıp aç karnına yürüyüş olabilir birde akşam üzeri yemeği 6 da yedin mesela 8 de 1 saat yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…