Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım kankim oh keyif yap sonuna kadar

Kankilik hukuku bitermi hiç aşkolsun

Az sonra gecmis yapacagim bu masajı gordum sasirdim nr yaptin 1 haftada
Ne 1 haftası kaptanim +90 larla yaristigim hafta 73.5 dum bugun regl 4gunu ne su ne uyku düzeni var ama yedim yalan değil 3 gündür fireni patlamış kamyon gibiyim eşime dedim +3.800 almışım diyorki bişey olmaz böyle iyisin kuru tahga gibi olma hatun dediğin ele.avuca gelecek gelde diyete odaklan işte psikolojimi bozdular hep

Cok gecmis olsun sanada canim ignenin adi ne doktor sadece masaj onerdi krem ve ilac yazdi

En son cikarken hocam diyet yapiyorum 3 kilo kadarim kaldi sorun olurmu dedim yok dedi

Bende öyle diyorum yarın bakacaz artık çabuk gelen çabuk gidiyor sıkıntı yok 2 güne utandiracam seni sen dur
Akıllı gülümse....
Az daha kilo alda beraber yarisalim kız
En kilolu benim kiloma uygun rakip arıyorum yarışacak

En son cikarken hocam diyet yapiyorum 3 kilo kadarim kaldi sorun olurmu dedim yok dedi
Ben dr larin başının etini yerim herşeyi sorarım ondan mı oldu bundan mi oldu ne yapalım filan....dr.lari genelde bıktırırim....bir keresinde KBB uzmanı kafan karışık senin dedi....

Canım sen korumadasın zaten fazla kg yok fıstık gibisin, hemen bir ek öğün yap biz bugün komple aç kalacağız anlaşıldı
Ben annemlere geldigimde ogle olmusdu malzemelerim evdeydi artik mecbur burada yedim, cunku esim babama kurban bakmaya goturdu. haslanmis yumurta peynir yesillik domates ve ceviz bir dilim cok tahilli

Cok gecmis olsun sanada canim ignenin adi ne doktor sadece masaj onerdi krem ve ilac yazdi
Sagol lilim iğneyi doktorun kendi vurdu ben almadım alçı odasinda topuktan yaptı başka hiç birseyin faydası yok ilaç silikon topukluk kemer krem hiç biri fayda etmiyor doktora annemi goturdum ayağı agriyor diye hocam topuk dikenim iğneden sonra geçti dedim gecmezki dedi valla geçti dedim o zaman maşallah diyelim dedi şükür o günden sonra hiç ağrım olmadı çok kötü bir ağrı bilirim masaj yapınca hafifliyor ama ağrısı hiç geçmiyor birde çalışan olunca sürekli ayakta eşine Allah kolaylık versin doktora sorun o bilir mutlaka iğnenin adini

Ben dr larin başının etini yerim herşeyi sorarım ondan mı oldu bundan mi oldu ne yapalım filan....dr.lari genelde bıktırırim....bir keresinde KBB uzmanı kafan karışık senin dedi....
İyiki çok biliyorsan gel benim yerime otur demedi onu diyenide gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…