Canım kankim oh keyif yap sonuna kadarEki Görüntüle 2658565
sportie cime selamlar sevgiler
Kankalik hukukumuz devam ediyor mu
Bebem
Takımın etkisiz elemaniyim biliyorum ama tatil dönüşü her hucremle yarışa gireceğim inşallah. Şu Antep ziyaretini bir atlatayim rahatlicim.
Canım çok teşekkür ederimGünaydın ☀
Çok özledik seniBu hafta mezun olacağına eminim çok beğenerek takip ediyorum seni❤❤❤
Ne 1 haftası kaptanim +90 larla yaristigim hafta 73.5 dum bugun regl 4gunu ne su ne uyku düzeni var ama yedim yalan değil 3 gündür fireni patlamış kamyon gibiyim eşime dedim +3.800 almışım diyorki bişey olmaz böyle iyisin kuru tahga gibi olma hatun dediğin ele.avuca gelecekAz sonra gecmis yapacagim bu masajı gordum sasirdim nr yaptin 1 haftada
Verirken şaşiriyorsunuz.alinca şaşırıyorsunuz neydim.bilmimkiAz sonra gecmis yapacagim bu masajı gordum sasirdim nr yaptin 1 haftada
Bende öyle diyorum yarın bakacaz artık çabuk gelen çabuk gidiyor sıkıntı yok 2 güne utandiracam seni sen dur
Utandirirsin ona ne şüpe biliyorum sen veriyosun nasil oluyosaBende öyle diyorum yarın bakacaz artık çabuk gelen çabuk gidiyor sıkıntı yok 2 güne utandiracam seni sen dur
Tartiya tek ayağımı koyuyom biri yerdeUtandirirsin ona ne şüpe biliyorum sen veriyosun nasil oluyosa
Aaa bende baba tarafından selanik, anne tarafıbdan kafkas çerkezlik varCanım biz Baba tarafından Selanik göçmeniyiz anne tarafımdan Trabzon
Antep çok güzel bir memleket hem temiz hem yemekleri nefis
Cok gecmis olsun sanada canim ignenin adi ne doktor sadece masaj onerdi krem ve ilac yazdiTopuk dikeni için topuktan iğne var ben yıllarca çektim igneden sonra hamdolsun geçti doktor bile inanamadi 3 yıldır agrimiyor üzerine çok yurudugum zaman misafir gelince ayakta kaldığım zaman akşamı keklik gibi sekiyordum üzerine basamiyordum iğne yaptirsin bi sorun doktora lilim geçmiş olsun ikinizede
Diyetten ötürü galibaki idrarda keton görüldü.çok geçmiş olsun diyette bünyenin bağışıklığını düşürür sağlıklı beslenmek önemli canım❤ Eşine de çok geçmiş olsun
En son cikarken hocam diyet yapiyorum 3 kilo kadarim kaldi sorun olurmu dedim yok dediBence söyle ne kadar spor yaptığını sağlığın daha önemli....iç organının sağlığı için ne gerekiyor ise onu yapmalısın...
sportie sporu yürüyüşü günün hangi saatlerinde yapmalıyız....birde açken mi tokken mi yapıcaz....doğru zaman ve tokluk meselesi....
@Felicio canım ben sıcaktan darlandim....buz gibi bir maden suyu ekledim bununki menüye...geçmiş okurken şimdi iyi geldi... sabah beri ayaktaydim yeni oturdu m...
Akıllı gülümse....Bende öyle diyorum yarın bakacaz artık çabuk gelen çabuk gidiyor sıkıntı yok 2 güne utandiracam seni sen dur
Ben dr larin başının etini yerim herşeyi sorarım ondan mı oldu bundan mi oldu ne yapalım filan....dr.lari genelde bıktırırim....bir keresinde KBB uzmanı kafan karışık senin dedi....En son cikarken hocam diyet yapiyorum 3 kilo kadarim kaldi sorun olurmu dedim yok dedi
Bu arada moyomuz ayni benimkide bu modelin siyahiEki Görüntüle 2658565
sportie cime selamlar sevgiler
Kankalik hukukumuz devam ediyor mu
Bebem
Takımın etkisiz elemaniyim biliyorum ama tatil dönüşü her hucremle yarışa gireceğim inşallah. Şu Antep ziyaretini bir atlatayim rahatlicim.
Ben annemlere geldigimde ogle olmusdu malzemelerim evdeydi artik mecbur burada yedim, cunku esim babama kurban bakmaya goturdu. haslanmis yumurta peynir yesillik domates ve ceviz bir dilim cok tahilliCanım sen korumadasın zaten fazla kg yok fıstık gibisin, hemen bir ek öğün yapbiz bugün komple aç kalacağız anlaşıldı
Sagol lilim iğneyi doktorun kendi vurdu ben almadım alçı odasinda topuktan yaptı başka hiç birseyin faydası yok ilaç silikon topukluk kemer krem hiç biri fayda etmiyor doktora annemi goturdum ayağı agriyor diye hocam topuk dikenim iğneden sonra geçti dedim gecmezki dedi valla geçti dedim o zaman maşallah diyelim dedi şükür o günden sonra hiç ağrım olmadı çok kötü bir ağrı bilirim masaj yapınca hafifliyor ama ağrısı hiç geçmiyor birde çalışan olunca sürekli ayakta eşine Allah kolaylık versin doktora sorun o bilir mutlaka iğnenin adiniCok gecmis olsun sanada canim ignenin adi ne doktor sadece masaj onerdi krem ve ilac yazdi
Allah göstermeye 75 üstünü banaAkıllı gülümse....
Az daha kilo alda beraber yarisalim kız
En kilolu benim kiloma uygun rakip arıyorum yarışacak
İyiki çok biliyorsan gel benim yerime otur demedi onu diyenide gördükBen dr larin başının etini yerim herşeyi sorarım ondan mı oldu bundan mi oldu ne yapalım filan....dr.lari genelde bıktırırim....bir keresinde KBB uzmanı kafan karışık senin dedi....
Haşema mayo size yakışmaz üstü cami altı kilise gibi olursunuzBu arada moyomuz ayni benimkide bu modelin siyahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?