Tmm canim gecmesse bir ay sonra gelin demisdi sorarimSagol lilim iğneyi doktorun kendi vurdu ben almadım alçı odasinda topuktan yaptı başka hiç birseyin faydası yok ilaç silikon topukluk kemer krem hiç biri fayda etmiyor doktora annemi goturdum ayağı agriyor diye hocam topuk dikenim iğneden sonra geçti dedim gecmezki dedi valla geçti dedim o zaman maşallah diyelim dedi şükür o günden sonra hiç ağrım olmadı çok kötü bir ağrı bilirim masaj yapınca hafifliyor ama ağrısı hiç geçmiyor birde çalışan olunca sürekli ayakta eşine Allah kolaylık versin doktora sorun o bilir mutlaka iğnenin adini
He yaa hasema isde anlaHaşema mayo size yakışmaz üstü cami altı kilise gibi olursunuz
Google fotolardan buldum geldimHaşema mayo size yakışmaz üstü cami altı kilise gibi olursunuz
Babannem kafkasyadan gelme canim babam cerkesAaa bende baba tarafından selanik, anne tarafıbdan kafkas çerkezlik var
Ben kendimi egeye yakın hissediyorum
Gecen hafta 1kilo 200 gr vermisdim bu hafta bakicizGideceğiz hiç merak etme haftalık 1 kg versen çok başarılısın demek
Final bölümünü hic izlemedim bendeKaç kere aşkı memnuyu izledim bihterin hamile olduğunu hicbilmiyodum
Umarım sanki vereceğimi vermişimde böyle durdu gibi hissediyorumCanım bu kiloda 200 gr artı hiç bişey değil , ben haftasonuna nefeslenmek olarak bakıyorum
Sonra diyete daha iyi motive devam ediyorum
Onun için üzülecek bişey yok cumaya eksiyle geleceksin
Canimmmm cokkk mutlu oldum inşallah allah kucağına almayi nasip etsinHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
Öncelikle hoşgeldin aramiza canim cokkk memnun olduk,hedefine birlikte ulasicaz inşallah tabiki sende burda aktif olursan,menüleri aksam olunca sabah ogle aksam diye yazarsin neler yediğini altına da sporunu ve ilk sayfada spor puani var hesaplayip menunle birlikte yazarsin,buarada işyerinde calisiyosan evden götürme gibi ihtimalin varsa senin için diyet serüvenin hizli ve güzel sonuçlanır makarna konusunda çok önermiyorum ben 5aydir simdi 2 3 kasik yedim bikacgun önce hayatindan bazi şeyleri cikarirsan güzel ve saglikli olur yardima ihtiyaç duydugunda herşeyi sorabilirsinMerhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Hoşgeldinizzz birlikte güzel eksiler göreceğimizden eminimMerhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Oncelikle hos geldin tombikim, umarim kisa surede istedigin kiloya ulasip anne olma yolunda irlersin. Elma sirkesi bazi sabahlar bende iciyorum. Metabllizma icin duzenli uyku sart 11 den sonra ayakta olma yatakta ol hatta ruyadada olabilirsin. Hareketi artir sekerli urunleri azaltmak degil tamamen hayatindan cikart ben gibiMerhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
Yakindir artik final zaten izle benceFinal bölümünü hic izlemedim bende
Canimmmm cokkk mutlu oldum inşallah allah kucağına almayi nasip etsin
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?