Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandı yarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz

Canim benim ruzgar gibi geldi gecti derlerya hah isde oyle oldun sende Rabbimm kalp atisinida, saglicakla kucagina almanida nasip eylesin insaAllah, yine buralarda takil bence fazla kilo almamak adina

Ayyy canimm cok gecmisler olsunnn

Canım cokkk gecmis olsun inşallah iyi olursun yaaa üzüldüm

Canim benim ruzgar hihk geldi gecyi derlerya hah isde oyle oldun sende Rabjim kalp atisinida, saglicakla kucagina almanida nasip eylesin insaAllah, yine buralarda takil bence fazla kilo almamak adina
Evet öyle oldu ama nasip işte
Sürekli takip ediyor olucam sizi
Amin inşaallah

Çok geçmiş olsun canım, inşallah enfeksiyon en kısa sürede geçer.

Noluyo kizzzz hamilemisin anammm daha yeni gelmistin ne hizlisin kız tarifi versene ben beceremiyom galiba

Son düzenleme:
Canim benim ruzgar gibi geldi gecti derlerya hah isde oyle oldun sende Rabbimm kalp atisinida, saglicakla kucagina almanida nasip eylesin insaAllah, yine buralarda takil bence fazla kilo almamak adina
Valla rüzgar gibi oldu vaatler nerde kaldı hemen orta katı kiraya verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…