Canim benim ruzgar gibi geldi gecti derlerya hah isde oyle oldun sende Rabbimm kalp atisinida, saglicakla kucagina almanida nasip eylesin insaAllah, yine buralarda takil bence fazla kilo almamak adinaHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
Ayyy canimm cok gecmisler olsunnnCuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Canım cokkk gecmis olsun inşallah iyi olursun yaaa üzüldümCuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Evet öyle oldu ama nasip işteCanim benim ruzgar hihk geldi gecyi derlerya hah isde oyle oldun sende Rabjim kalp atisinida, saglicakla kucagina almanida nasip eylesin insaAllah, yine buralarda takil bence fazla kilo almamak adina
Kiz ne acelen vardi hemen alinti yapmissin daha duzenlememi yapiyordum yanlis yunlus yazmisimEvet öyle oldu ama nasip işte
Sürekli takip ediyor olucam sizi
Amin inşaallah
Olsun ben anladımKiz ne acelen vardi hemen alinti yapmissin daha duzenlememi yapiyordum yanlis yunlus yazmisim
Çok geçmiş olsun canım, inşallah enfeksiyon en kısa sürede geçer.Sonuclar icin girdim dedigim gibi sinirda calisiuormus sol bobrek, dedim suan enfeksiyinum ilac kullaniuorum ama gecemdi idrar istedi tekrardan. Boule surekli enfeksiyon oluyorsan alarim bobreğini dedi. Zaten onceside butun doktorlar ayni seyi soyluyorlardi ama 6 aydir rahattim enfeksiyon olmuyordum
Tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım, inşallah enfeksiyon en kısa sürede geçer.
Ulan bende onu izliyorum bende görmemiştim sonra teve 2 de yaprak dökümü başlıyor 2bolum üst üste hatim ettimKaç kere aşkı memnuyu izledim bihterin hamile olduğunu hicbilmiyodum
En güzel yeri izlememişsin beni beni bihteri final sahnesiFinal bölümünü hic izlemedim bende
Kac defa cıktı da denk gelmedi yaa simdi de izleyemem köydeyimEn güzel yeri izlememişsin beni beni bihteri final sahnesi
Noluyo kizzzz hamilemisin anammmHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
Valla rüzgar gibi oldu vaatler nerde kaldı hemen orta katı kiraya verdiCanim benim ruzgar gibi geldi gecti derlerya hah isde oyle oldun sende Rabbimm kalp atisinida, saglicakla kucagina almanida nasip eylesin insaAllah, yine buralarda takil bence fazla kilo almamak adina
Evet bende onu bekliyorum kiz bu Bihter behluldenmi hamileEn güzel yeri izlememişsin beni beni bihteri final sahnesi
Dualarında biz anne adaylarını unutma canım bol bol dua et ins Allah rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet öyle oldu ama nasip işte
Sürekli takip ediyor olucam sizi
Amin inşaallah
Gelim yardıma bacı hele seneHastaneden geldim o kadar yorgunumki hava zaten cehennem gibi sicak ev is dolu kalkamiyorum mayisdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?