Ben hiç izlemedim kanallarda bişey olmadığı zaman açıp bakıyorum vay anasini diyorum evet behluldenmiş anasının kızı hızlarına yetişilmiyor sana dememesi normalllEvet bende onu bekliyorum kiz bu Bihter behluldenmi hamileonca seyrettimde hamileymis haberim yok yada bana demedi
Bende bos kalinca pekde mumkun olmuyor bu durum ama youtubeden agir yasamlari izleyip motive oluyorumBen hiç izlemedim kanallarda bişey olmadığı zaman açıp bakıyorum vay anasini diyorum evet behluldenmiş anasının kızı hızlarına yetişilmiyor sana dememesi normalll
Bunu yazmak icin biraz gec kaldim.galibaİyi geceler kaptanım❤biz zayıflama kampı üyeleri bugün bildirdik 1 kişi sadece yarın bildirecek, sizden ok almıştık yanlış anlamamışım ekstra bildirim yapmayacağız değil mi, teyit edeyim
Hosgeldin kaptanim❤Iyi geceler 6. takim, bugun geleyim ziyaretinize dedim dedim, bu saatte gelebildim ancak..
Hepinize iyi istirahatler, guzel bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Gecmis olsun canimGünaydın herkesee. Gece tabi vantilator açıp uyuduk her yerim tutulmuş burnum da akıyor sıcak basmasin derken usutmusum kendimi68.00 kg 100 Gr gitmiş
Kimin sayesinde aceba....oğlan 9.30 da kaldırıyor diye isyan eden ben oglandan önce kalkıyor um....hatta ondan önce yatağa koşuyorum....
Basladigin noktaya geldin yine yeniden saglikli beslenmeye gecmelisingünaydin..
geçen cuma: 87
bu: 88
haftasonu fazla kaçirdim
Gecmis olsun canimSonuclar icin girdim dedigim gibi sinirda calisiuormus sol bobrek, dedim suan enfeksiyinum ilac kullaniuorum ama gecemdi idrar istedi tekrardan. Boule surekli enfeksiyon oluyorsan alarim bobreğini dedi. Zaten onceside butun doktorlar ayni seyi soyluyorlardi ama 6 aydir rahattim enfeksiyon olmuyordum
Unutmamissin ablacim cook tesekkur ederimCanım bu hafta motivesin dimi
Cuma güzel eksi bekliyorum bak ona göre bende mezun olucam ,Zipzip- kaptancığımın doğumgünü , takım olarak en güzel hediye 1.lik olacaktır
❤❤Arkadaşlar, kullandığım bilgisayar şirketindi teslim ettim geçen hafta, evdeki bilgisayarı ayarlamam lazım onun için spor raporu yarına kalacak üzgünüm , ama önümüzdeki hafta bu kadar bekletmem inşallah
Eveeet. Bu cuma birinci olmamız lazım kaptanımıza doğumgünü hediyesi duyamadım
Tesekkur ederim canim ❤10 temmuz cumaya denk geliyor
Yaaaa tesekkur ederim hepinizeİnşaAllah ona 1.lik ve en az -1er kg hediye edelim bence
Bu kadar cok alip vermeyin ortasını bulalimVerirken şaşiriyorsunuz.alinca şaşırıyorsunuz neydim.bilmimki
Gozun aydin canim.cook sevindim saglikla kucagina alirsin insallahHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
Hoşgeldin canim aramiza takim kaptaniyim adim elif 30 yaşındayim bekarım ankarada yasiyorumMerhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Tv izleyemem ki burda ne zaman acip bakayimYakindir artik final zaten izle bence
Cok gecmis olsun canim yaa hic soylemedin üzüldümCuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Dinlen bugun canim yoruldun hastanedeHastaneden geldim o kadar yorgunumki hava zaten cehennem gibi sicak ev is dolu kalkamiyorum mayisdim
Dikkat et canim yaa kotu bir durum olmasin diyet yuzundenKizlar bu idrarda keton pozitif olmasi diyabetik bir durummus yada vucutta a enerji icin seker yakiliyorya hah, vucutta yakilacak seker kalmayinca yaglardan yakmaya baslarmis ozamanda keton pozitif olurmus. Ama tabi pozitif yuksekligi onemli cunku ani ölümlere şoklara sebep olurmus. Bendenkorktum suan avuc ortasi kadar yemisnyedim kirmizi meyve cayim ile
Yaaaa allah askina dikkat et saglik daha onemliKizlar bu idrarda keton pozitif olmasi diyabetik bir durummus yada vucutta a enerji icin seker yakiliyorya hah, vucutta yakilacak seker kalmayinca yaglardan yakmaya baslarmis ozamanda keton pozitif olurmus. Ama tabi pozitif yuksekligi onemli cunku ani ölümlere şoklara sebep olurmus. Bendenkorktum suan avuc ortasi kadar yemisnyedim kirmizi meyve cayim ile
Yanisi isin özü sekerim teze bitmissya hic kalmamis
Yok canim vucut aliskin tabi gunde bir kase dolusu sekeri cay ile birlikte almaya, ee simdide onu tamamen kestim kuruyemisden aldigim şeker ile idame ediyorumDikkat et canim yaa kotu bir durum olmasin diyet yuzunden
Yok kuzuum asiri yuksek olsaydi doktor soylerdi zahar demekki asiri yukseklik yok. Yani degerleri netteki gibi vermemis oyle verseydi bilirdim, hastane bir pozitif bir negatif olarak vermis oda asiri yuksek degildir diye dusunuyorum doktor birsey derdi mutlaka ama hep negatif cikardi ilkkez pozitif ciktiYaaaa allah askina dikkat et saglik daha onemliCokkk gecmis olsun canim
Takım kardeşliğiBu arada moyomuz ayni benimkide bu modelin siyahi
Teşekkür ederim tatlım.Canım kankim oh keyif yap sonuna kadar
Kankilik hukuku bitermi hiç aşkolsun
Bunu yazmak icin biraz gec kaldim.galiba
Siz zaten dun tartildiniz tartilmaniza gerek yok canim
Hosgeldin kaptanim❤
Gecmis olsun canim
Basladigin noktaya geldin yine yeniden saglikli beslenmeye gecmelisin
Gecmis olsun canim
Unutmamissin ablacim cook tesekkur ederim
gerçekten en guzel hediye olacak
❤❤
Tesekkur ederim canim ❤10 temmuz cumaya denk geliyor
Yaaaa tesekkur ederim hepinize
Bu kadar cok alip vermeyin ortasını bulalim
Gozun aydin canim.cook sevindim saglikla kucagina alirsin insallah
Hoşgeldin canim aramiza takim kaptaniyim adim elif 30 yaşındayim bekarım ankarada yasiyorum
Pazartesi ve cuma gunleri kilo bildiirmi yapiyoruz
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
2 hafta deneme süren var deneme suresi sonra yeterli katilimi saglarsan listeye girersin
Makarna arada bir olursa sorun olmaz canim ama cok önermiyorum makarna cabuk acikmana sebep olur
Sirkeyi hic denemedim simdiye kadar
Tv izleyemem ki burda ne zaman acip bakayim
Cok gecmis olsun canim yaa hic soylemedin üzüldüm
200 gram artida operasyonun etkisi olabilir
Dinlen bugun canim yoruldun hastanede
Haşema mayo size yakışmaz üstü cami altı kilise gibi olursunuz
Valla 5 yıldır bende beceremiyordumNoluyo kizzzz hamilemisin anammmdaha yeni gelmistin ne hizlisin kız tarifi versene ben beceremiyom galiba
Canım çok çok geçmiş olsunCuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Amin aminDualarında biz anne adaylarını unutma canım bol bol dua et ins Allah rabbim isteyen herkese nasip etsin
TeşekkürleeeerHoşgeldinizzz birlikte güzel eksiler göreceğimizden eminimMenü verim sporu günü kapatınca toplu bir şekilde yazınca daha rahat olacaktır Keşke tavsiyem olsa ilk kendimde denerdim o metabolizma bendede çok sorun şirketi denemekte hiç içimden gelmedi Bü zamana kadar
Hoş geldin tombik.Merhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Canım geçmiş olsun , aman sağlıksız hiçbirşey yapma sakınKizlar bu idrarda keton pozitif olmasi diyabetik bir durummus yada vucutta a enerji icin seker yakiliyorya hah, vucutta yakilacak seker kalmayinca yaglardan yakmaya baslarmis ozamanda keton pozitif olurmus. Ama tabi pozitif yuksekligi onemli cunku ani ölümlere şoklara sebep olurmus. Bendenkorktum suan avuc ortasi kadar yemisnyedim kirmizi meyve cayim ile
Yanisi isin özü sekerim teze bitmissya hic kalmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?