Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet bende onu bekliyorum kiz bu Bihter behluldenmi hamile onca seyrettimde hamileymis haberim yok yada bana demedi
Ben hiç izlemedim kanallarda bişey olmadığı zaman açıp bakıyorum vay anasini diyorum evet behluldenmiş anasının kızı hızlarına yetişilmiyor sana dememesi normalll

Ben hiç izlemedim kanallarda bişey olmadığı zaman açıp bakıyorum vay anasini diyorum evet behluldenmiş anasının kızı hızlarına yetişilmiyor sana dememesi normalll
Bende bos kalinca pekde mumkun olmuyor bu durum ama youtubeden agir yasamlari izleyip motive oluyorum

İyi geceler kaptanım❤ biz zayıflama kampı üyeleri bugün bildirdik 1 kişi sadece yarın bildirecek, sizden ok almıştık yanlış anlamamışım ekstra bildirim yapmayacağız değil mi, teyit edeyim
Bunu yazmak icin biraz gec kaldim.galiba
Siz zaten dun tartildiniz tartilmaniza gerek yok canim
Iyi geceler 6. takim, bugun geleyim ziyaretinize dedim dedim, bu saatte gelebildim ancak..
Hepinize iyi istirahatler, guzel bir hafta gecirmenizi diliyorum.
Hosgeldin kaptanim❤
Günaydın herkesee. Gece tabi vantilator açıp uyuduk her yerim tutulmuş burnum da akıyor sıcak basmasin derken usutmusum kendimi 68.00 kg 100 Gr gitmiş
Gecmis olsun canim
Kimin sayesinde aceba....oğlan 9.30 da kaldırıyor diye isyan eden ben oglandan önce kalkıyor um....hatta ondan önce yatağa koşuyorum....

günaydin..
geçen cuma: 87
bu: 88
haftasonu fazla kaçirdim
Basladigin noktaya geldin yine yeniden saglikli beslenmeye gecmelisin
Gecmis olsun canim
Canım bu hafta motivesin dimi

Cuma güzel eksi bekliyorum bak ona göre bende mezun olucam , Zipzip- kaptancığımın doğumgünü , takım olarak en güzel hediye 1.lik olacaktır
Unutmamissin ablacim cook tesekkur ederim
gerçekten en guzel hediye olacak
❤❤
Dogum gunumuuu hangi gunn mutlaka birinci olmaliyiz iyiki dogmus kaptanim zipzipim Zipzip-
Tesekkur ederim canim ❤10 temmuz cumaya denk geliyor

İnşaAllah ona 1.lik ve en az -1er kg hediye edelim bence
Yaaaa tesekkur ederim hepinize
Verirken şaşiriyorsunuz.alinca şaşırıyorsunuz neydim.bilmimki
Bu kadar cok alip vermeyin ortasını bulalim
Gozun aydin canim.cook sevindim saglikla kucagina alirsin insallah
Hoşgeldin canim aramiza takim kaptaniyim adim elif 30 yaşındayim bekarım ankarada yasiyorum
Pazartesi ve cuma gunleri kilo bildiirmi yapiyoruz
Gunluk menu ve spor paylasimi yapiyoruz
2 hafta deneme süren var deneme suresi sonra yeterli katilimi saglarsan listeye girersin
Makarna arada bir olursa sorun olmaz canim ama cok önermiyorum makarna cabuk acikmana sebep olur
Sirkeyi hic denemedim simdiye kadar

Yakindir artik final zaten izle bence
Tv izleyemem ki burda ne zaman acip bakayim
Cok gecmis olsun canim yaa hic soylemedin üzüldüm
200 gram artida operasyonun etkisi olabilir
Hastaneden geldim o kadar yorgunumki hava zaten cehennem gibi sicak ev is dolu kalkamiyorum mayisdim
Dinlen bugun canim yoruldun hastanede

Kizlar bu idrarda keton pozitif olmasi diyabetik bir durummus yada vucutta a enerji icin seker yakiliyorya hah, vucutta yakilacak seker kalmayinca yaglardan yakmaya baslarmis ozamanda keton pozitif olurmus. Ama tabi pozitif yuksekligi onemli cunku ani ölümlere şoklara sebep olurmus. Bendenkorktum suan avuc ortasi kadar yemisnyedim kirmizi meyve cayim ile
Yanisi isin özü sekerim teze bitmissya hic kalmamis

Dikkat et canim yaa kotu bir durum olmasin diyet yuzunden

Yaaaa allah askina dikkat et saglik daha onemliCokkk gecmis olsun canim

Yaaaa allah askina dikkat et saglik daha onemliCokkk gecmis olsun canim
Yok kuzuum asiri yuksek olsaydi doktor soylerdi zahar demekki asiri yukseklik yok. Yani degerleri netteki gibi vermemis oyle verseydi bilirdim, hastane bir pozitif bir negatif olarak vermis oda asiri yuksek degildir diye dusunuyorum doktor birsey derdi mutlaka ama hep negatif cikardi ilkkez pozitif cikti

Eklentiler

• 20200706_113116.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Tanıştığıma memnun oldum makarna konusunu dikkate alacağım teşekkür ederim. Akşam yine menümü ve egzersizimi paylaşacağım

Noluyo kizzzz hamilemisin anammm daha yeni gelmistin ne hizlisin kız tarifi versene ben beceremiyom galiba
Valla 5 yıldır bende beceremiyordum
Meğer eşimde sorun varmış çok şükür keçiboynuzu kürü ile o da düzeldi bu ay hastaneye gidecek diye hiç takılmamıştım kafam çok rahattı. Tavsiyem şu ki 5 yıl kendimde hep sorun aradım, eşleriniz mutlaka doktora gitsin.

Canım çok çok geçmiş olsun

Teşekkürleeeer sirkeyi denedim 3 yıl önce kadar, verim almıştım. işe yaradığını düşünüyorum bakalım bu sefer işe yarayacak mı. Hep beraber tartılarda küçülen sayılarımızı yazacağımız günleri göreceğiz

Hoş geldin tombik.
Taze gelinmişsin Allah yuvanda huzuru eksik etmesin. Erkenden farkına varıp önlem almaya çalıştığin için kutlarım seni.
Tipik şişko olmani kimse istemez tabi.
Metabolizma hizlandirman beslenme ve hareketle alakalı. Kacamaksiz gecirdigin her gün kârdasin.
En etkili diğer bir yol da düzenli menü bildirimi paylaşman ve eleştirileri hoş goruyle karsilaman kuzum. Nefsimizi yerden yere vurmadikca yol alamayiz ki....
İnşallah istediğin ölçülere ve bebek hayaline kavuşursun.
Ben de 25.5 yaşındayım. 160 cm boydayim. Öğretmenim Bursa'da yaşıyorum.
Diyet maceran veya yeni sağlıklı beslenme tarzin hayırlı olsun canım.

Canım geçmiş olsun , aman sağlıksız hiçbirşey yapma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…