Kesinleşti mi gebelikValla 5 yıldır bende beceremiyordum
Meğer eşimde sorun varmış çok şükür keçiboynuzu kürü ile o da düzeldi bu ay hastaneye gidecek diye hiç takılmamıştım kafam çok rahattı. Tavsiyem şu ki 5 yıl kendimde hep sorun aradım, eşleriniz mutlaka doktora gitsin.
Yok canim kendimi asiri kotu hissetsem zaten bilirim ve yerim suann korkulacak duzeyde degildir bu vucudumun yagi yakmaya baslamasinin isaretidir bence, eger asirisina kacarsam tehlikedir diye dusunuyorum.Canım geçmiş olsun , aman sağlıksız hiçbirşey yapma sakın
HoşgeldinMerhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Depresyona girebilirimben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
zayıflama hapı kullanicam galiba...
intihar edecemmmm ben
Tobe bismillah o nerden cikti yaa inan dikkat edince kacamaksiz kalabilipte hareketlide olunca veriliyor. Sen birgunde almadinki bir gunde veresin canimben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
intihar edecemmmm ben
Teşekkürler tanıştığıma sevindim.Hoş geldin tombik.
Taze gelinmişsin Allah yuvanda huzuru eksik etmesin. Erkenden farkına varıp önlem almaya çalıştığin için kutlarım seni.
Tipik şişko olmani kimse istemez tabi.
Metabolizma hizlandirman beslenme ve hareketle alakalı. Kacamaksiz gecirdigin her gün kârdasin.
En etkili diğer bir yol da düzenli menü bildirimi paylaşman ve eleştirileri hoş goruyle karsilaman kuzum. Nefsimizi yerden yere vurmadikca yol alamayiz ki....
İnşallah istediğin ölçülere ve bebek hayaline kavuşursun.
Ben de 25.5 yaşındayım. 160 cm boydayim. Öğretmenim Bursa'da yaşıyorum.
Diyet maceran veya yeni sağlıklı beslenme tarzin hayırlı olsun canım.
Ağlama imocisi koysunlar lüften piliiiisabla niye kızdın banaElhan
TeşekkürlerHoşgeldin ❣ bende 73le başladım kısa zamanda 69.5 oldum. Hep beraber vericez bu kiloları
Canım ben de memnun oldum.Teşekkürler tanıştığıma sevindim.ah o kaçmaklaaar ben bir tatlı canavarıyım ve farkettim ki kilo almamın sebebi tatlı ve ayaküstü atıştırmak. Önce bunu keseceğim.. Ayrıca hemşeriymişiz
Ayyyy çok sevindimEvet çok şükür
Neden hic kayseriden birileri yokki banada şoyle hemsom diyecek sirtimi sivazlayacakCanım ben de memnun oldum.
Tatlı seviyorsan alternatiflerine bak stevia diye doğal bir tatlandırıcı var bitkiden yapılıyor. Onunla sağlıklı unsuz şekersiz tatlı yapabilirsin. Onun dışında hurma , muz , elma ve balla da çok güzel tatli tarifleri var. Tamamen yemem dersen bu daha da güzel.
Aslen Antepliyim ama Bursa benim ikinci vatanım sayılır çok seviyorum. Takımda Elif Eylül var bir de youlost arkadaşımız seninle üç kişi olduk...
Seni gidi yaramaz mizikci cocuk senii bir anne terliği firlatirsam teee burdann orayi tuttururum AlimAllahben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
intihar edecemmmm ben
Bende spor yaparken izlerdim koşu bandında eliptik bisiklette gercekten işe yarıyorBende bos kalinca pekde mumkun olmuyor bu durum ama youtubeden agir yasamlari izleyip motive oluyorum
Çok geçmiş olsun canım.Cuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Yok ablacım yanlış anladın mayo dedi bende o haşema mayo değil demek istedim
Hiç de bilem...kuğu gibiyiz suyun üstünde.
İster kiz ister Darıl sen yanlis yerdesin canim cokkkk sacma konusuyosunben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
intihar edecemmmm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?