Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kesinleşti mi gebelik

Canım geçmiş olsun , aman sağlıksız hiçbirşey yapma sakın
Yok canim kendimi asiri kotu hissetsem zaten bilirim ve yerim suann korkulacak duzeyde degildir bu vucudumun yagi yakmaya baslamasinin isaretidir bence, eger asirisina kacarsam tehlikedir diye dusunuyorum.

Hoşgeldin bende 73le başladım kısa zamanda 69.5 oldum. Hep beraber vericez bu kiloları

ben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
zayıflama hapı kullanicam galiba...
intihar edecemmmm ben
Tobe bismillah o nerden cikti yaa inan dikkat edince kacamaksiz kalabilipte hareketlide olunca veriliyor. Sen birgunde almadinki bir gunde veresin canim

Teşekkürler tanıştığıma sevindim. ah o kaçmaklaaar ben bir tatlı canavarıyım ve farkettim ki kilo almamın sebebi tatlı ve ayaküstü atıştırmak. Önce bunu keseceğim.. Ayrıca hemşeriymişiz

abla niye kızdın bana Elhan
Ağlama imocisi koysunlar lüften piliiiis

Zayıflama hapi falan hepsi hikaye bunu biliyorsun...
Bir saat otur düşün bir hata yapıyorsun ve bu hata ya da hatalar neler onları bul...
Kilo verenlerin listelerini incele...sana hayat tarzına tercihlerine damak tadına uygun olan sağlıklı besinleri ye...zaten yürüyen bir insansın bir de bol su iç...
Ondan sonra yağlardan kurtul...ben kizmayim da kim kızsın...

Canım ben de memnun oldum.
Tatlı seviyorsan alternatiflerine bak stevia diye doğal bir tatlandırıcı var bitkiden yapılıyor. Onunla sağlıklı unsuz şekersiz tatlı yapabilirsin. Onun dışında hurma , muz , elma ve balla da çok güzel tatli tarifleri var. Tamamen yemem dersen bu daha da güzel.
Aslen Antepliyim ama Bursa benim ikinci vatanım sayılır çok seviyorum. Takımda Elif Eylül var bir de youlost arkadaşımız seninle üç kişi olduk...

Neden hic kayseriden birileri yokki banada şoyle hemsom diyecek sirtimi sivazlayacak

Çok geçmiş olsun canım.

ben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
zayıflama hapı kullanicam galiba...
intihar edecemmmm ben
İster kiz ister Darıl sen yanlis yerdesin canim cokkkk sacma konusuyosun ozaman herkes intihar etsin neden diye soran olursa cokkk yemek yedim simdiye kadar şimdide veremiyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…