Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim eşim gitti canım sikinti bende sağ tüp dış gebelikten dolayi yok sol tup kapalı sadece sızıntı var dendi tüp bebek önerdiler Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim hsg cekilicem tekrar bakalım acilmismi diye

Yarın bizim için heyecanlı bir gün. 14.00 de toki kuraları çekilecek ve bir eve bakacağız nasipse hangisi hayırlı ise o olsun inşaAllah
Nasıl açıklandı mı canım?
Gönderdiğim videonun 30 dklık ilk seti tamam canım akşamda 2. Seti yapacağım inşaAllah
Yaptınmı 2. Seti canım? İçecek ayran/kefir içebilirsin en sağlıklı olarak
Maden suyu ödem yapıyormuş bilgine tatlım
Canım çok teşekkür ederim

Bu hafta mezun olucam da hedefim 25 temmuza 55 olmak , durmak yok bakalım başarabikecekmiyim
Sana inancım tam düşük kilolarda vermek daha zor ama sen yaparsın biliyorum
Aaa bende baba tarafından selanik, anne tarafıbdan kafkas çerkezlik var
Ben kendimi egeye yakın hissediyorum
Çok sevindim babalarımız hemşeri
Diyetten ötürü galibaki idrarda keton görüldü.
Kesin ondandır ama sen listene birşeyler eklesen daha yavaş zayıflasan iyi olabilir tatlım önce sağlık
Ben annemlere geldigimde ogle olmusdu malzemelerim evdeydi artik mecbur burada yedim, cunku esim babama kurban bakmaya goturdu. haslanmis yumurta peynir yesillik domates ve ceviz bir dilim cok tahilli
afiyet olsun çokta güzel olmuş
Gecen hafta 1kilo 200 gr vermisdim bu hafta bakiciz
1,5 ver daha fazla verme canım
Tebrikler Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümeyi nasip etsin
Hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz umarım
Hastaneden geldim o kadar yorgunumki hava zaten cehennem gibi sicak ev is dolu kalkamiyorum mayisdim
Canım hastane yoruyor insanı yarında gideceksin değil mi?
ben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
zayıflama hapı kullanicam galiba...
intihar edecemmmm ben
Hapa çok karşıyım ben, keşke kampımıza sende gelseydin bir daha ki sefere özel davetlimsin

Evet yarinda fakulteye gidicem ramatoloji sonuclarini gostemeye insaAllah

Canım acaba diyetisyen kontrolünde mi yapsan sen diyeti. Sağlığını tehlikeye atacak durumlar oluşmasın.

Canım acaba diyetisyen kontrolünde mi yapsan sen diyeti. Sağlığını tehlikeye atacak durumlar oluşmasın.
Canim önümde verecegim cok bir kilom olsa mutlaka giderdim, ama 3 kilo kaldi. Birde esasinda gidecektim ama ozel olmayanlar acilmadi ozeldende haberim yok acelemde olmadigi icin ozele gitmek istemedim acikcasi.
Hos suan bile yeterli verdigim kilo ama mezunnolamam bu kiloyla ben mezun olmak isteyyom

Son düzenleme:
Kilomu korumak adına aç kaldım ve kilo almışım dün 79.300 gram çıktım ve ben şok geçirdim dün hamburger poğaça filan yedim sinirden bu sabah 78.200 um demekki öğün atlatmicam yiycem ben moral 0
Bende ac kaldigimda kilo veremiyorum tescilli bu artik olmuyo yağa dönüşüyor ac birakma pogcada yeme lutfen daha cok acikirsin gene pogca yersin

Kilomu korumak adına aç kaldım ve kilo almışım dün 79.300 gram çıktım ve ben şok geçirdim dün hamburger poğaça filan yedim sinirden bu sabah 78.200 um demekki öğün atlatmicam yiycem ben moral 0
Kız tartın yanliş tartmis ola bilir yiyince eksi gelen ilk defa duydum o.sans beni niye bulmuyor

Ac kalmak faydali olmamis demek ki canım eskinden nasil besleniyorsan oyle beslen aldigin kiloyu hemen verirsin zaten
Canim istersen liste disinda devam edebilirsin sagligin daha onemli

Az kalmış canım çok şükür. Öyleyse mezun olmak için acele etmene gerek yok,birazcık yavaş verirsin.

toparlamam lazim bi ama kronik yorgunluğu çekiyorum sabahlari ne güzel erken kalkiyordum...
namaz kılıyordum kuran okuyordum sonra spor yapıyordum 15 dk..
herşey iyi gidiyordu...
sonra bunlari yapamamaya başladim...
akşamlari 10 gibi yatiyorum artık..
düzen bozuldu...
namaz kılmamaya başladim kuran da kaldi
içimde tuhaf bir his.. anksiyete başladim bi iyi bi kötü oluyorum.
yemek yemeyi çok fazla kaçirmaya başladim geçenlerde akşam yemegi üç gün yemedim.
çikolata yemeye başladim...
bilmiyorum çikolaya yemek beni mutlu ediyordu..
sonra yemekleri de fazla yiyorum..
ölçülü yesem açıkıyorum.
önceki evet ne güzel gidiyordu birden kötüleşti sabahlari spor yaparken karnim inmişti düze kavuşuyordum ki nazara mi geldim neydi bilmiyorum valla..
kısır döngü olmaktan çok yoruldum.. bi başla sonra pes et gene al aldi mi ver...
birakiyorum pes ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…