Yorgunluktann o an aklima gelmemis olabilirr kisaca mayoda yazabilirimYok ablacım yanlış anladın mayo dedi bende o haşema mayo değil demek istedim
Benim eşim gitti canım sikinti bende sağ tüp dış gebelikten dolayi yok sol tup kapalı sadece sızıntı var dendi tüp bebek önerdiler Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim hsg cekilicem tekrar bakalım acilmismi diyeValla 5 yıldır bende beceremiyordum
Meğer eşimde sorun varmış çok şükür keçiboynuzu kürü ile o da düzeldi bu ay hastaneye gidecek diye hiç takılmamıştım kafam çok rahattı. Tavsiyem şu ki 5 yıl kendimde hep sorun aradım, eşleriniz mutlaka doktora gitsin.
Ben seve seve olurumNeden hic kayseriden birileri yokki banada şoyle hemsom diyecek sirtimi sivazlayacak
Nasıl açıklandı mı canım?Yarın bizim için heyecanlı bir gün. 14.00 de toki kuraları çekilecek ve bir eve bakacağız nasipse hangisi hayırlı ise o olsun inşaAllah
Yaptınmı 2. Seti canım? İçecek ayran/kefir içebilirsin en sağlıklı olarakGönderdiğim videonun 30 dklık ilk seti tamam canım akşamda 2. Seti yapacağım inşaAllah
Maden suyu ödem yapıyormuş bilgine tatlımBence söyle ne kadar spor yaptığını sağlığın daha önemli....iç organının sağlığı için ne gerekiyor ise onu yapmalısın...
@sportie sporu yürüyüşü günün hangi saatlerinde yapmalıyız....birde açken mi tokken mi yapıcaz....doğru zaman ve tokluk meselesi....
Felicio canım ben sıcaktan darlandim....buz gibi bir maden suyu ekledim bununki menüye...geçmiş okurken şimdi iyi geldi... sabah beri ayaktaydim yeni oturdu m...
Sana inancım tam düşük kilolarda vermek daha zor ama sen yaparsın biliyorumCanım çok teşekkür ederim
Bu hafta mezun olucam da hedefim 25 temmuza 55 olmak , durmak yok bakalım başarabikecekmiyim
Çok sevindim babalarımız hemşeriAaa bende baba tarafından selanik, anne tarafıbdan kafkas çerkezlik var
Ben kendimi egeye yakın hissediyorum
Kesin ondandır ama sen listene birşeyler eklesen daha yavaş zayıflasan iyi olabilir tatlım önce sağlıkDiyetten ötürü galibaki idrarda keton görüldü.
afiyet olsun çokta güzel olmuşBen annemlere geldigimde ogle olmusdu malzemelerim evdeydi artik mecbur burada yedim, cunku esim babama kurban bakmaya goturdu. haslanmis yumurta peynir yesillik domates ve ceviz bir dilim cok tahilli
1,5 ver daha fazla verme canımGecen hafta 1kilo 200 gr vermisdim bu hafta bakiciz
Tebrikler Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümeyi nasip etsinHepinize çok ama çok teşekkür ederim
Çok şükür sonucum pozitif
Darısı kalp atışına inşaallah
çok memnum oldum sizleri tanıdığıma, çok sıcak kanlısınız herbiriniz ❤
inşaallah hedef kilolarınıza Tez zamanda ulaşırsınız ❤
HoşgeldinizMerhabalaryeni katıldım yaş :27 boy :162 kilo72 yaklaşık bir yıldır evliyim zaten hafif topluydum evlendikten sonra sanki daha bir kilo alma hızım arttı ama hiç bu kadar kilolu olmamıştım tatlıya düşkünüm önceliğim tatlıyı kesmek olacak onun dışında ekmek çok yemem, tamamen kessem de zorlanmam. Hedefim şu an 65 e düşmek sonra da 60a. Anne olmak istiyorum ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara ineriz.
İlk günüm bugün sabah8 gibi kendi kurduğum elma sirkesinden 1 yemek kaşığını 1 bardak suyla içtim 8.30 gibi 1 haşlanmış yumurta yarım Domates salatalık 5 zeytin ve küçük bir kalıp beyaz peynir yedim. Öğlen iş yerindeyim ve tek yemeğim makarnaydı 4-5 yemek kaşığı kadar haşlanmış makarnayı 3 yemek kaşığı yoğurtla yedim 5-6 adet de kiraz(yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum) çalıştığım için yapması en kolay yemek makarna geldi
Akşam güzel bir salata yaparım kendime bir de leslie 3 mil yaptım mı bugünü kapatırım. Metabolizma hızlandırmak için tavsiyelerinizi bekliyorummm daha önce sirke işe yaratmıştı bende. Sizin önerileriniz neler?
Çok geçmiş olsunCuma günü doktordaydım uzun zamandır kist vardı yine kontrol için gitmiştim cumartesi gece patlamış müdahale edildi Ama Kaç gündür ultrasona girerken su içmekten midem bulandıyarın toparlarım sanırım Ama hala kesin bir sonuca varılmadı o yüzden keyfim yok biraz
Canım hastane yoruyor insanı yarında gideceksin değil mi?Hastaneden geldim o kadar yorgunumki hava zaten cehennem gibi sicak ev is dolu kalkamiyorum mayisdim
Hapa çok karşıyım ben, keşke kampımıza sende gelseydinben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
zayıflama hapı kullanicam galiba...
intihar edecemmmm ben
Ne kızıyon bacak kadar çocuğaYorgunluktann o an aklima gelmemis olabilirr kisaca mayoda yazabilirim
Evet yarinda fakulteye gidicem ramatoloji sonuclarini gostemeye insaAllahNasıl açıklandı mı canım?
Yaptınmı 2. Seti canım? İçecek ayran/kefir içebilirsin en sağlıklı olarak
Maden suyu ödem yapıyormuş bilgine tatlım
Sana inancım tam düşük kilolarda vermek daha zor ama sen yaparsın biliyorum
Çok sevindim babalarımız hemşeri ❤
Kesin ondandır ama sen listene birşeyler eklesen daha yavaş zayıflasan iyi olabilir tatlım önce sağlık
afiyet olsun çokta güzel olmuş
1,5 ver daha fazla verme canım
Tebrikler Allah analı babalı sağlıklı mutlu büyümeyi nasip etsin
Hoşgeldiniz
Çok geçmiş olsuntez zamanda iyileşirsiniz umarım
Canım hastane yoruyor insanı yarında gideceksin değil mi?
Hapa çok karşıyım ben, keşke kampımıza sende gelseydinbir daha ki sefere özel davetlimsin
Canım acaba diyetisyen kontrolünde mi yapsan sen diyeti. Sağlığını tehlikeye atacak durumlar oluşmasın.Kizlar bu idrarda keton pozitif olmasi diyabetik bir durummus yada vucutta a enerji icin seker yakiliyorya hah, vucutta yakilacak seker kalmayinca yaglardan yakmaya baslarmis ozamanda keton pozitif olurmus. Ama tabi pozitif yuksekligi onemli cunku ani ölümlere şoklara sebep olurmus. Bendenkorktum suan avuc ortasi kadar yemisnyedim kirmizi meyve cayim ile
Yanisi isin özü sekerim teze bitmissya hic kalmamis
Herbalife kullan bari ilaç içme gerçi ondada dikkat etmen lazımben artık çok yoruldum kilo veremediğim için...
zayıflama hapı kullanicam galiba...
intihar edecemmmm ben
İnşallah onlarda iyi çıkarEvet yarinda fakulteye gidicem ramatoloji sonuclarini gostemeye insaAllah
Gel benim hemsomm gel benim guzum, bir öpem seniBen seve seve olurum
Değerler kaç çıktı ultrasona girdinmi 2 günde bir tekrarla sağlıkla kucağına al ins Allah canımEvet çok şükür
Canim önümde verecegim cok bir kilom olsa mutlaka giderdim, ama 3 kilo kaldi. Birde esasinda gidecektim ama ozel olmayanlar acilmadi ozeldende haberim yok acelemde olmadigi icin ozele gitmek istemedim acikcasi.Canım acaba diyetisyen kontrolünde mi yapsan sen diyeti. Sağlığını tehlikeye atacak durumlar oluşmasın.
Bende ac kaldigimda kilo veremiyorum tescilli bu artik olmuyo yağa dönüşüyor ac birakma pogcada yeme lutfen daha cok acikirsin gene pogca yersinKilomu korumak adına aç kaldım ve kilo almışım dün 79.300 gram çıktım ve ben şok geçirdim dün hamburger poğaça filan yedim sinirden bu sabah 78.200 um demekki öğün atlatmicam yiycem ben moral 0
Kız tartın yanliş tartmis ola bilir yiyince eksi gelen ilk defa duydum o.sans beni niye bulmuyorKilomu korumak adına aç kaldım ve kilo almışım dün 79.300 gram çıktım ve ben şok geçirdim dün hamburger poğaça filan yedim sinirden bu sabah 78.200 um demekki öğün atlatmicam yiycem ben moral 0
Ac kalmak faydali olmamis demek ki canım eskinden nasil besleniyorsan oyle beslen aldigin kiloyu hemen verirsin zatenKilomu korumak adına aç kaldım ve kilo almışım dün 79.300 gram çıktım ve ben şok geçirdim dün hamburger poğaça filan yedim sinirden bu sabah 78.200 um demekki öğün atlatmicam yiycem ben moral 0
Canim istersen liste disinda devam edebilirsin sagligin daha onemliCanim önümde verecegim cok bir kilom olsa mutlaka giderdim, ama 3 kilo kaldi. Birde esasinda gidecektim ama ozel olmayanlar acilmadi ozeldende haberim yok acelemde olmadigi icin ozele gitmek istemedim acikcasi.
Hos suan bile yeterli verdihim kilo ama mezunnolamam bu kiloyla ben mezun olmak isteyyom
Az kalmış canım çok şükür. Öyleyse mezun olmak için acele etmene gerek yok,birazcık yavaş verirsin.Canim önümde verecegim cok bir kilom olsa mutlaka giderdim, ama 3 kilo kaldi. Birde esasinda gidecektim ama ozel olmayanlar acilmadi ozeldende haberim yok acelemde olmadigi icin ozele gitmek istemedim acikcasi.
Hos suan bile yeterli verdihim kilo ama mezunnolamam bu kiloyla ben mezun olmak isteyyom
Ağlama imocisi koysunlar lüften piliiiis
Zayıflama hapi falan hepsi hikaye bunu biliyorsun...
Bir saat otur düşün bir hata yapıyorsun ve bu hata ya da hatalar neler onları bul...
Kilo verenlerin listelerini incele...sana hayat tarzına tercihlerine damak tadına uygun olan sağlıklı besinleri ye...zaten yürüyen bir insansın bir de bol su iç...
Ondan sonra yağlardan kurtul...ben kizmayim da kim kızsın...
alayım:) teşekkür ederim.Herbalife kullan bari ilaç içme gerçi ondada dikkat etmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?