Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ac kalmak faydali olmamis demek ki canım eskinden nasil besleniyorsan oyle beslen aldigin kiloyu hemen verirsin zaten

Canim istersen liste disinda devam edebilirsin sagligin daha onemli
Aynen öğle kaptanım 3 öğün az yiyordum devam etmek lazım demekki endişe etmiyorum beden olarak kilo almış gibi durmuyorum aslında kiyafetlerim bile pantolon bollasti diyordum regl sonrası bir çıktım kilo almisim

Ac kalmak faydali olmamis demek ki canım eskinden nasil besleniyorsan oyle beslen aldigin kiloyu hemen verirsin zaten

Canim istersen liste disinda devam edebilirsin sagligin daha onemli
Yok kuzum ben dikkat ederim cok zorlansam zaten yerim ama bitirip mezun olmayi cok ama cok istiyorum

Bende ac kaldigimda kilo veremiyorum tescilli bu artik olmuyo yağa dönüşüyor ac birakma pogcada yeme lutfen daha cok acikirsin gene pogca yersin
Kız ben sinirlendim dün ve denizde acıktım çok esim de poğaça buldu onu yedim 2 tane daha yermiyim tövbeler olsun

Odemdir belki canım regl.sonrası
Spora basladin mi
Yok kuzum ben dikkat ederim cok zorlansam zaten yerim ama bitirip mezun olmayi cok ama cok istiyorum
Tamam canim

Kız ben sinirlendim dün ve denizde acıktım çok esim de poğaça buldu onu yedim 2 tane daha yermiyim tövbeler olsun
Pogaca mayali olduğundan ve sen bir sure dikkat edip asla yemediginden yer yemez odem yapmis olabilir canim. Çünkü kotu karbonhidratlardan oluyor kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…