Aynen öğle kaptanım 3 öğün az yiyordum devam etmek lazım demekki endişe etmiyorum beden olarak kilo almış gibi durmuyorum aslında kiyafetlerim bile pantolon bollasti diyordum regl sonrası bir çıktım kilo almisimAc kalmak faydali olmamis demek ki canım eskinden nasil besleniyorsan oyle beslen aldigin kiloyu hemen verirsin zaten
Canim istersen liste disinda devam edebilirsin sagligin daha onemli
Yok kuzum ben dikkat ederim cok zorlansam zaten yerim ama bitirip mezun olmayi cok ama cok istiyorumAc kalmak faydali olmamis demek ki canım eskinden nasil besleniyorsan oyle beslen aldigin kiloyu hemen verirsin zaten
Canim istersen liste disinda devam edebilirsin sagligin daha onemli
Keşke yanlış tartsa yeni tartım ve 5 kg su tartıp ardından tartiliyorumKız tartın yanliş tartmis ola bilir yiyince eksi gelen ilk defa duydum o.sans beni niye bulmuyor
Aynen canimAz kalmış canım çok şükür. Öyleyse mezun olmak için acele etmene gerek yok,birazcık yavaş verirsin.
Kız ben sinirlendim dün ve denizde acıktım çok esim de poğaça buldu onu yedim 2 tane daha yermiyim tövbeler olsunBende ac kaldigimda kilo veremiyorum tescilli bu artik olmuyo yağa dönüşüyor ac birakma pogcada yeme lutfen daha cok acikirsin gene pogca yersin
Odemdir belki canım regl.sonrasıAynen öğle kaptanım 3 öğün az yiyordum devam etmek lazım demekki endişe etmiyorum beden olarak kilo almış gibi durmuyorum aslında kiyafetlerim bile pantolon bollasti diyordum regl sonrası bir çıktım kilo almisim
Tamam canimYok kuzum ben dikkat ederim cok zorlansam zaten yerim ama bitirip mezun olmayi cok ama cok istiyorum
Kaynanamla sorun yaşıyorum kavga gürültü oldu sevkim kaçtı ama baslicamOdemdir belki canım regl.sonrası
Spora basladin mi
Tamam canim
Yaa kotu olmus canim sorunlariniz insallah çözülürKaynanamla sorun yaşıyorum kavga gürültü oldu sevkim kaçtı ama baslicam
Pogaca mayali olduğundan ve sen bir sure dikkat edip asla yemediginden yer yemez odem yapmis olabilir canim. Çünkü kotu karbonhidratlardan oluyor kendileriKız ben sinirlendim dün ve denizde acıktım çok esim de poğaça buldu onu yedim 2 tane daha yermiyim tövbeler olsun
Aslında dun pogacadan sonra kilo vermisPogaca mayali olduğundan ve sen bir sure dikkat edip asla yemediginden yer yemez odem yapmis olabilir canim. Çünkü kotu karbonhidratlardan oluyor kendileri
Tovbeler olsunnnn ekşi maya aşkınaAslında dun pogacadan sonra kilo vermis
Kilo artisim dan sonra yedim onu ben kız pogacaya suç atmiyim Allah biliyorPogaca mayali olduğundan ve sen bir sure dikkat edip asla yemediginden yer yemez odem yapmis olabilir canim. Çünkü kotu karbonhidratlardan oluyor kendileri
Acaba ben neden öyle yapmiyorum pogca bayadir yemiyodum durheleAslında dun pogacadan sonra kilo vermis
Sağol birtanem hayırlısı ile cozelim de satasip duruyor eşimi çıldırttı dün akşam bana sarıyor kariYaa kotu olmus canim sorunlariniz insallah çözülür
Herkes kilo vermek icin pogaca yapacak galibaAcaba ben neden öyle yapmiyorum pogca bayadir yemiyodum durhele
2 adet yedim birde akşamına hamburger yedim 79.300 den 78.200 çıktımAcaba ben neden öyle yapmiyorum pogca bayadir yemiyodum durhele
Yok yok yemem merak etme senHerkes kilo vermek icin pogaca yapacak galiba
Kotu örnek oluyorsun simdi takimdakilere2 adet yedim birde akşamına hamburger yedim 79.300 den 78.200 çıktım
Ooooo hemen gidim aliyim hamburger ozaman kiz ben lahmacun bile yemedim aylardır iyice kısmısım kendimi2 adet yedim birde akşamına hamburger yedim 79.300 den 78.200 çıktım
79 a gelmemin nedenini 1 hafta yaptığım detoks suyuna bağlıyorum ben birde adettim kestim detoks suyunu hemenYok yok yemem merak etme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?