bizden kimse gitmesin, hepinizi seviyorumKimse gitmiyor canim her gun her takima bildirim gidecekmis
Siz burdasiniz gondermem bir yere
UlaAaaa zeynooo olta atıldı gitti yuttu saf
çok ısrar ettiler
ne oluyor yaUlaAaaa zeynooo olta atıldı gitti yuttu saf
Iyiyim canım sen nasilsin,Nasılsınız ? Keyifler nasıl ? İşten çıktım alışveriş yaptım anca geldim eve. Bizim evde biraz hüzün var. Ev almak için arabayı sattık. Erkekler için zor oluyor tabi arabalarından ayrılmak ☺
Herkese bildirim gitti canim 9.takimdanne oluyor ya
Amaç ne
ne diyeydim kızUlaAaaa zeynooo olta atıldı gitti yuttu saf
İyiyim ben de. Çok teşekkür ederim .Almak için niyet ettik. Umarım hayırlısıyla alırız.Iyiyim canım sen nasilsin,
Arabaya alisinca arabasiz kalmak zor olmustur
Evi aliyor musunuz canim hayirli olsun simdiden ❤
59 kiloymus simdi en son bizle 53 du 6 kilo icin mi baska takima gitti simdi anlamadim bendeHappy mom a çok sasırdım
Zaten hiç sevmezdim
Her hafta spor 1. Si oluyordu
Ikna edersin insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz ❤❤İyiyim ben de. Çok teşekkür ederim .Almak için niyet ettik. Umarım hayırlısıyla alırız. ☺ Beğendiğim ev konusunda eşimle pek anlaşamadık inşallah ikna ederim onu
güle güle gitsin59 kiloymus simdi en son bizle 53 du 6 kilo icin mi baska takima gitti simdi anlamadim bende
30 kilo alanlar geri donuyor takimlarina
Ay inşallahIkna edersin insallah canim guzel haberlerini bekliyoruz ❤❤
Sen korkmuyorsan sıkıntı olmaz gibiAy inşallah ❤ eşim vardiyalı çalışıyor o yüzden ayda en az 1 hafta geceleri yalnız oluyorum ev çok tenhada benim için rahat etmez diyor ondan razı gelmiyor.
Ama ev alıcaksınız güzel bişey için satılmış sonuçta, inşallah arabanızı da daha iyisini alırsınızNasılsınız ? Keyifler nasıl ? İşten çıktım alışveriş yaptım anca geldim eve. Bizim evde biraz hüzün var. Ev almak için arabayı sattık. Erkekler için zor oluyor tabi arabalarından ayrılmak ☺
Tatlım Antalya'dan Gaziantep' e geçtim. Sesin çok hoş geliyor. Nasılsın kuzum bir tek etiketleri okuyabiliyorum. Geçmiş mesajları okuyamadım.E Elif_Eylul @Gulumse25 kızlar napıyosunuz nasılsınız özledim sizle iki kafın belini kırmayı❤
Elhan kankim antalya nasıl huhuu sesim geliyormu
Hosgeldin ablacim ❤Tatlım Antalya'dan Gaziantep' e geçtim. Sesin çok hoş geliyor. Nasılsın kuzum bir tek etiketleri okuyabiliyorum. Geçmiş mesajları okuyamadım.
Amaç seni baska takima gondermek bizi biraktigin icinne oluyor ya
Amaç ne
Ablam teşekkür ederimm idare edecek kadar olsun yeterAma ev alıcaksınız güzel bişey için satılmış sonuçta, inşallah arabanızı da daha iyisini alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?