Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen korkmuyorsan sıkıntı olmaz gibi
Korkmam heralde öyle hissediyorum evin arkası şimdilik tepe. Oraya alkol almaya gelen çok oluyor yeri tenha alkolik çok oluyor nasıl yalnız birakicam derdinde ama mahallede ev yapılacak başka alan kalmadı mecbur o taraflar dolacak

Hepsi olur bence kuru erik ve kayısı en fazla 2 adet salatalık olursa da 2-3 adet olur
kucuk not armut yedim .posalı diye sonradan geldi aklıma...zaten şekeri de yoktu hiç....
30 dakikayı geçmezse kaslarda çok şişmez çok ağır tempo yapma orta hafif tempo iyidir
tamam....
Kim gidiyor bana da istek gelmiş ben burayı bırakıp gitmem❤ Şu güne şu gün bekleyip bekleyip tek kaptanım Zipzip- çağırmıştı beni ❤❤❤
Ayy benide benide 2 kez mesaj attım kimse çağırmadiydi....

bitek Zipzip-
Meğerse en son 4.takimdan izne ayrılmışim.... hatırlamadim bile...

Giris kat değilse cok sıkıntı olmaz gibi canım
Birde sikayet edersiniz bir sure polise kimse kalmaz

Şahsen
Bende eşin gibi düşünüyor um....birde ilerde bebek filan olacak....ateşi cikar birşey olur...yanında konu komşu şehir merkezi daha iyi....araba kullanmayı biliyor ve kullanıyor san sorun yok ama....
En iyisini sen bilirsin yine de...
Şart lari tam.bilemeuiz

Tatlım Antalya'dan Gaziantep' e geçtim. Sesin çok hoş geliyor. Nasılsın kuzum bir tek etiketleri okuyabiliyorum. Geçmiş mesajları okuyamadım.
Ayy anteptesin memleketinde oh ne güzel
Biz 2 sene önce oğlan uçak tecrübesi taşasın diye haftasonu antebe gitmiştik çok güzel geçmişti, koçaaaaaak

İnşallah onun kadar güzel bir ev denk gelir de aklımda orası kalmaz. Birkaç sene içerisinde orasi baya dolar ehliyetim de yok araba kullanmaya da korkuyorum

Kizlar iyi aksamlar ne var ne yok hic bakamadim carsida anam agladi yorhunluktan bitap dustum. Uatin Allah in izninile ankaraya gidiyoruz. Daha hic hazirlanmadim. Halamin kizina gidip ertesi sabah afyonda kaplica varmis iki gunlugune oraya gecicez. Pazartesi sabahi eskişehir e gorumceme gidicez aksamina kizi evden cikicak yalniz olmasin dedik dugun ankarada tekrar ankaraya donucez hic dinlenemeden gece duhun bitincede plan ne olur artik orasini kestiremiyorum.
Evden cikicak derken dugunu var

Felicio sudem34 @Lili38 H hasbeenandgone kızlar bn bugün menüme harfiyen uydum bir tek sabah bir parça peynir yedim

Zipzip- sportie
Spor 15 dk kardiyo
10 dk bacak kalça 150p
Aslında off günüm olacaktı ama annemlerde olmama rağmen az da olsa çalıştım fakat o kdrsıcak ki iskenderun offff terler yerlerde falan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…