Korkmam heralde öyle hissediyorumSen korkmuyorsan sıkıntı olmaz gibi
kucuk not armut yedim .posalı diye sonradan geldi aklıma...zaten şekeri de yoktu hiç....Hepsi olur bence kuru erik ve kayısı en fazla 2 adet salatalık olursa da 2-3 adet olur
tamam....30 dakikayı geçmezse kaslarda çok şişmez çok ağır tempo yapma orta hafif tempo iyidir
Ayy benide benide 2 kez mesaj attım kimse çağırmadiydi....Kim gidiyorbana da istek gelmiş ben burayı bırakıp gitmem❤ Şu güne şu gün bekleyip bekleyip tek kaptanım Zipzip- çağırmıştı beni ❤❤❤
Giris kat değilse cok sıkıntı olmaz gibi canımKorkmam heralde öyle hissediyorumevin arkası şimdilik tepe. Oraya alkol almaya gelen çok oluyor yeri tenha alkolik çok oluyor nasıl yalnız birakicam derdinde ama mahallede ev yapılacak başka alan kalmadı mecbur o taraflar dolacak
Bende eşin gibi düşünüyor um....birde ilerde bebek filan olacak....ateşi cikar birşey olur...yanında konu komşu şehir merkezi daha iyi....araba kullanmayı biliyor ve kullanıyor san sorun yok ama....Korkmam heralde öyle hissediyorumevin arkası şimdilik tepe. Oraya alkol almaya gelen çok oluyor yeri tenha alkolik çok oluyor nasıl yalnız birakicam derdinde ama mahallede ev yapılacak başka alan kalmadı mecbur o taraflar dolacak
Hoş buldum bebeğim...Hosgeldin ablacim ❤
Ayy anteptesin memleketinde oh ne güzelTatlım Antalya'dan Gaziantep' e geçtim. Sesin çok hoş geliyor. Nasılsın kuzum bir tek etiketleri okuyabiliyorum. Geçmiş mesajları okuyamadım.
Tum uyelere gitti canimKaptan
9takımdan bildirim geldı bana ya
İnşallah onun kadar güzel bir ev denk gelir de aklımda orası kalmaz. Birkaç sene içerisinde orasi baya dolar ehliyetim de yok araba kullanmaya da korkuyorumŞahsen
Bende eşin gibi düşünüyor um....birde ilerde bebek filan olacak....ateşi cikar birşey olur...yanında konu komşu şehir merkezi daha iyi....araba kullanmayı biliyor ve kullanıyor san sorun yok ama....
En iyisini sen bilirsin yine de...
Şart lari tam.bilemeuiz
Yok 3. KatGiris kat değilse cok sıkıntı olmaz gibi canım
Birde sikayet edersiniz bir sure polise kimse kalmaz
yaaaa sen bir parça peynir yesen nolur acabaFelicio sudem34 @Lili38 H hasbeenandgone kızlar bn bugün menüme harfiyen uydum bir tek sabah bir parça peynir yedim
Zipzip- sportie
Spor 15 dk kardiyo
10 dk bacak kalça 150p
Aslında off günüm olacaktı ama annemlerde olmama rağmen az da olsa çalıştım fakat o kdrsıcak ki iskenderun offff terler yerlerde falan oldu
İyiyim abla bugün evde pinekledim 3 bölüm yaprak dökümü izledim sonrada kayinvalideye geldim oturuyorum sen nasılsınE Elif_EylulGulumse24 kızlar napıyosunuz nasılsınız özledim sizle iki kafın belini kırmayı❤
Elhan kankim antalya nasıl huhuu sesim geliyormu
Ip adreslerinden ya da e posta adreslerinden bulurlar canimZipzip- ben uyandim artik biliyomusun
Şeyyy şoktan yeni ciktim artik simdik anlayabilirim ben kazenden cokk tirstim
Nasilda buluyorlar anlıyorlar karsi taraf nasıl acik veriyo
Geldim geldim
Bilemedin hala 6 da kalktım oturuyorum yaprak dökümüne daldım netten 3 bölüm izledim
Yarın ki şoka kendini hazirla ablacımArtık geriye geriye gelecek kilolar kurbana 65 bekliyorum senden kendimden de 55
Gülümse 75 kalsın , daha kilo verirse ailesi çok üzülecek kızımız eridi bitti horoz ibiği gi kaldı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?