Iyiyiz kaptanim sen nasilsin ❤Canim 6. takim nasilsiniz, kazen bizim takima geldi, bu hafta tum takimlari banlayayim ,sizi birinci yapayim dedi, haberiniz var mi?
Erol Tas gulumsememi yapayim diye geldimmmmmm
Hoşgeldin kaptanim,var var hepimiz gitcez gümbürtüye sizin Takımda vaadetler cokmus okuduğum kadarinlaCanim 6. takim nasilsiniz, kazen bizim takima geldi, bu hafta tum takimlari banlayayim ,sizi birinci yapayim dedi, haberiniz var mi?
Erol Tas gulumsememi yapayim diye geldimmmmmm
Kolay gelsin canim, koyde yogunsun normal..Iyiyiz kaptanim sen nasilsin ❤
Keske bende teklif verseydim bizim takima gelirdi belki
bu ara takimla vakit geçiremiyorum cok fazla hatta cumartesiden sonra biraz daha azalacak geldigim sure :))
Sagol canım koy yogunlugu biraz azalacak gibi ders calismaya başlayacağım.internet baglantisini bekliyorumKolay gelsin canim, koyde yogunsun normal..
Bizim takimda cok sessiz, teklif ettim kazene ama takimda insan yok :))
Evet risk aldik, riski severiz, geldi takimimiza sagolsun..Hoşgeldin kaptanim,var var hepimiz gitcez gümbürtüye sizin Takımda vaadetler cokmus okuduğum kadarinlaSizi seçti oyuzden 10kilo veriyomus ayda heeee
Kolay gelsin canim benim, Allah zihin acikligi versin..Sagol canım koy yogunlugu biraz azalacak gibi ders calismaya başlayacağım.internet baglantisini bekliyorum
Evet hayirli uğurlu olsun abimizEvet risk aldik, riski severiz, geldi takimimiza sagolsun..
Ilk haftalar hizli gidiyor kilolar , birde erkek oldugundan bizden hizli verir muhtemelen..
Sorma sorma kaptanim bizim takimda 9.takima transfer oldu allah rahmet eylesinKolay gelsin canim, koyde yogunsun normal..
Bizim takimda cok sessiz, teklif ettim kazene ama takimda insan yok :))
Eyvah eyvah, kactim ben kizlar, bizim bir uye cikilata yemis, kazen banlayim mi, ya da iptal edeyim uyeligini diyooo..Sorma sorma kaptanim bizim takimda 9.takima transfer oldu allah rahmet eylesin
Anam anam anam iykiii bizde degilmis yoksa herkes banli gezerdiEyvah eyvah, kactim ben kizlar, bizim bir uye cikilata yemis, kazen banlayim mi, ya da iptal edeyim uyeligini diyooo..
Kactim ben takima , hepinizi opuyorum, bizede gelinnn...
Sana gelmedimi demek sende o azmi gorememisler banada geldinezamanbeee kim.demis
Geldi de ben biliyosunkii o takimi hic sevmem onlarda belki beniSana gelmedimi demek sende o azmi gorememisler banada geldi
Noluyo lennnn ziyafetmi var hayırdır9.takimda ziyaretçi sayisi 105 e cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?