Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim 6. takim nasilsiniz, kazen bizim takima geldi, bu hafta tum takimlari banlayayim ,sizi birinci yapayim dedi, haberiniz var mi?
Erol Tas gulumsememi yapayim diye geldimmmmmm
Iyiyiz kaptanim sen nasilsin ❤
Keske bende teklif verseydim bizim takima gelirdi belki

bu ara takimla vakit geçiremiyorum cok fazla hatta cumartesiden sonra biraz daha azalacak geldigim sure :))

Canim 6. takim nasilsiniz, kazen bizim takima geldi, bu hafta tum takimlari banlayayim ,sizi birinci yapayim dedi, haberiniz var mi?
Erol Tas gulumsememi yapayim diye geldimmmmmm
Hoşgeldin kaptanim,var var hepimiz gitcez gümbürtüye sizin Takımda vaadetler cokmus okuduğum kadarinla Sizi seçti oyuzden 10kilo veriyomus ayda heeee

Iyiyiz kaptanim sen nasilsin ❤
Keske bende teklif verseydim bizim takima gelirdi belki

bu ara takimla vakit geçiremiyorum cok fazla hatta cumartesiden sonra biraz daha azalacak geldigim sure :))
Kolay gelsin canim, koyde yogunsun normal..
Bizim takimda cok sessiz, teklif ettim kazene ama takimda insan yok :))

Hoşgeldin kaptanim,var var hepimiz gitcez gümbürtüye sizin Takımda vaadetler cokmus okuduğum kadarinla Sizi seçti oyuzden 10kilo veriyomus ayda heeee
Evet risk aldik, riski severiz, geldi takimimiza sagolsun..
Ilk haftalar hizli gidiyor kilolar , birde erkek oldugundan bizden hizli verir muhtemelen..

Eyvah eyvah, kactim ben kizlar, bizim bir uye cikilata yemis, kazen banlayim mi, ya da iptal edeyim uyeligini diyooo..
Kactim ben takima , hepinizi opuyorum, bizede gelinnn...
Anam anam anam iykiii bizde degilmis yoksa herkes banli gezerdi

Akşam sporumu da yaptım...
sportie yarınki spora ekleyelim...
Bugünkü bildirdim çünkü tekrar uğraşmayalim....olur mu?....cuma mi son bu hafta sporu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…