- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Selam kızlar, sabaha berbat uyandım, halkalı da ki lojmandan askeri personel taşıyan ve bombalanan aracı duymuşsunuzdur, dün bir görevle yasin oraya gitmişti, ve sabahki o üç konvoyluk aractan 1. içindeydi, 3. otobüs geçerken patlatmışlar bombayı. Yüce rabbim kahhar ismiyle kahretsin bu şerefsiz piyonları, sabah kriz geçiriyordum haber alana kadar, o otübüste olacağını biliyordum sabahleyin çünkü, rabbim o korkuyu düşmanıma yaşatmasın...2 ayda 55 şehit verdik, delirmemek elde değil...Ama en çok üzüldüğüm bu israil için filistin için saatlerce konuşan sayfalarca paylaşım yapan insanlar sus puslar...Kendi vatan evlatlarımız, canımız için canlarını ortaya koyan insanlar bu kadar mı değersiz... Filistinde olsaydı bu bombalanma ortalığı yıkarlardı değilmi????????????? Ne için yaaa kim için canlarını veriyor bu evlatlar , 17 yaşında bir askeri personelin kızıda şehit oldu bu sabah, o yavrucağın suçu neydi yaaaaa? Hazmedemiyorum, damla damla akıyor gözyaşlarım, yasin söylüyor artık servisleri kaldırılmış onların birliğinin başka yollarla ulaşımları sağlanacakmış, alarm durumu kırmızı imiş, ama 20 gün önce söylemişti bana, kalabalık yerlere annemlerde gitmesin bizde gitmeyelim, büyük şehirlerde bekleniyor bunlar diye... Bahar geldimi azıyor bu yersiz yurtsuz pislikler... Neyse size haber vermek istedim kızlar, çok korktum bugün, ömrümden 10 yıl gitti desem abartmış olmam :sinifsinif:
Selam kızlar, sabaha berbat uyandım, halkalı da ki lojmandan askeri personel taşıyan ve bombalanan aracı duymuşsunuzdur, dün bir görevle yasin oraya gitmişti, ve sabahki o üç konvoyluk aractan 1. içindeydi, 3. otobüs geçerken patlatmışlar bombayı. Yüce rabbim kahhar ismiyle kahretsin bu şerefsiz piyonları, sabah kriz geçiriyordum haber alana kadar, o otübüste olacağını biliyordum sabahleyin çünkü, rabbim o korkuyu düşmanıma yaşatmasın...2 ayda 55 şehit verdik, delirmemek elde değil...Ama en çok üzüldüğüm bu israil için filistin için saatlerce konuşan sayfalarca paylaşım yapan insanlar sus puslar...Kendi vatan evlatlarımız, canımız için canlarını ortaya koyan insanlar bu kadar mı değersiz... Filistinde olsaydı bu bombalanma ortalığı yıkarlardı değilmi????????????? Ne için yaaa kim için canlarını veriyor bu evlatlar , 17 yaşında bir askeri personelin kızıda şehit oldu bu sabah, o yavrucağın suçu neydi yaaaaa? Hazmedemiyorum, damla damla akıyor gözyaşlarım, yasin söylüyor artık servisleri kaldırılmış onların birliğinin başka yollarla ulaşımları sağlanacakmış, alarm durumu kırmızı imiş, ama 20 gün önce söylemişti bana, kalabalık yerlere annemlerde gitmesin bizde gitmeyelim, büyük şehirlerde bekleniyor bunlar diye... Bahar geldimi azıyor bu yersiz yurtsuz pislikler... Neyse size haber vermek istedim kızlar, çok korktum bugün, ömrümden 10 yıl gitti desem abartmış olmam :sinifsinif:
selamlam kıslar .. Gözdem geçmiş olsun . Canım allah korumuş ..
Ya gidenler....:a015: Terörün ne dini ne ırkı var hepsine lanet olsun....kötükedihüso
kıslar demiştim dün oglanın ameliyatı vardı kolay atlattık çok sükür :saruboceq: O yüzden gelemdim .....
Bi sürede fazla giremessem kusuruma bakmayın heber vermek için girdim ....
Cumaya 5 li rakamları görebilirsem mezun olmayı düşünüyorum olmasam bile biraz ayrılıcam takımdan malum yaz geldi bizim tatil seyahatleri başlıyor artık .
Düzenli diyet ve katılım yapamıycagım ..
Dedigim gibi cumaya ya mezün yada geri dönmek üzere ayrılmak istiyorum ...opuyorumnanaktan
bırakmam sizleri merak etmeyin .yerimseniben ama eskisi kadar sık giremem ..
Hepinizi çokkkk seviyorum sizsiz olmaz biliyorsunuz zaten .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlam kıslar .. gözdem geçmiş olsun . canım Allah korumuş ..
ya gidenler....:a015: TERÖRÜN NE DİNİ NE IRKI VAR HEPSİNE LANET OLSUN....kötükedihüso
KISLAR DEMİŞTİM DÜN OGLANIN AMELİYATI VARDI KOLAY ATLATTIK ÇOK SÜKÜR :Saruboceq: O YÜZDEN GELEMDİM .....
Bİ SÜREDE FAZLA GİREMESSEM KUSURUMA BAKMAYIN HEBER VERMEK İÇİN GİRDİM ....
CUMAYA 5 Lİ RAKAMLARI GÖREBİLİRSEM MEZUN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM OLMASAM BİLE BİRAZ AYRILICAM TAKIMDAN MALUM YAZ GELDİ BİZİM TATİL SEYAHATLERİ BAŞLIYOR ARTIK .
DÜZENLİ DİYET VE KATILIM YAPAMIYCAGIM ..
DEDİGİM GİBİ CUMAYA YA MEZÜN YADA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMAK İSTİYORUM ...opuyorumnanaktan
BIRAKMAM SİZLERİ MERAK ETMEYİN .yerimseniben AMA ESKİSİ KADAR SIK GİREMEM ..
HEPİNİZİ ÇOKKKK SEVİYORUM SİZSİZ OLMAZ BİLİYORSUNUZ ZATEN .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Amin ayşegülüm, ateş düştüğü yeri yakıyor, o kadar çok söyleyecek şey var ki, suçlanacak insan. Ama hepsi boş, günlerdir izliyorum olanları, her sabah başka bir katliamla uyanıyorum güne. Masum insanların saçma sapan siyasi çıkarlar uğruna öldürülmesi acıtıyor canımı. Sen tut dünya'ya meydan oku, müslüman kardeş çığırtkanlığı yap ama kendi ülkendeki masum vatandaşlarının öldürülmesine dahi engel olama. Bu mantığı anlamamı kimse beklemesin benden.Biraz da bizi korusanıza! Vursanıza yumruğunuzu bir kez de kendi ülkeniz için masaya! Bir kere de bizi yıldıramazlar, kınıyoruz gibi cümlelerin dışında farklı bir şeyler söylesenize!
çok geçmiş olsun aeben ablacım,yazın diyet yapılmıyor sıkı sıkı. ama dikkat etmeye devam edersin sen zatenkaydirigubbakcemile2selamlam kıslar .. gözdem geçmiş olsun . canım Allah korumuş ..
ya gidenler....:a015: TERÖRÜN NE DİNİ NE IRKI VAR HEPSİNE LANET OLSUN....kötükedihüso
KISLAR DEMİŞTİM DÜN OGLANIN AMELİYATI VARDI KOLAY ATLATTIK ÇOK SÜKÜR :Saruboceq: O YÜZDEN GELEMDİM .....
CUMAYA 5 Lİ RAKAMLARI GÖREBİLİRSEM MEZUN OLMAYI DÜŞÜNÜYORUM OLMASAM BİLE BİRAZ AYRILICAM TAKIMDAN MALUM YAZ GELDİ BİZİM TATİL SEYAHATLERİ BAŞLIYOR ARTIK .
DEDİGİM GİBİ CUMAYA YA MEZÜN YADA GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILMAK İSTİYORUM ...opuyorumnanaktan
HEPİNİZİ ÇOKKKK SEVİYORUM SİZSİZ OLMAZ BİLİYORSUNUZ ZATEN .opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selamlar arkadaşlar nasılsınız? benim bu aralar hem hastalık hem moral bozukluğu hem yaz olması hareketlerimi iyice azalttı yürüyüş vs. yapamıyorum öylece eve gelince uyuyorum sıcaklar beni .ok rahatsız ediyor hayırlısı bakalım...
çok geçmiş olsun aeben ablacım,yazın diyet yapılmıyor sıkı sıkı. ama dikkat etmeye devam edersin sen zatenkaydirigubbakcemile2
bu arada medyayı hayretle takip ediyorum, gözdemcim senin yazdıklarını da aynı hayretle okudum.akannehir insanların dini hassasiyetlerini yok etmek için ellerinden gelenleri yapıyorlar. yok filistini savunanlar çıt çıkarmıyormuş. ne biçim sözler bunlar resmen ne için yapıldığı belli. kimse hiçbir konuda aynı hassasiyeti göstermek zorunda değil, ayıplamakda bize düşmez.bari biz yapmayalm. insanların iyi niyetle yaptıklarını da görmezden gelmeyelim. aeben ablam çok güzel özetlemiş:TERÖRÜN NE DİNİ NE IRKI VAR HEPSİNE LANET OLSUN. tecrübe işte, zaten hep gençlerin duygularını kullanmıyorlar mı? dünyanın cennetinde yaşıyoruz, dünya kurulduğundan beri bu topraklarda hep başkalarının gözü olmuş ve bunun için ellerinden geleni yapmışlar. ben türk, kürt,alevi sünni, özünde iyi,niyetinde iyi bütün insanları çok seviyorum, hiç bir ırka kinim yok. herkesi çoooooooookkk seviyorum turkbayragi
ben anlıyorum seni çok hassas olduğunu fark da ettim zaten.namaz kılmak, kapalı olmak,oruç tutmak bunlar benim zaten kimseyi değerlendirirken ölçüm değil. gerçekten "insan" olması benim için önemli canım. ki gerçekten ben de çok üzüldüm. hatırlarsan mavi marmara gemisinde vefat eden furkan diye bir çocuk vardı bu yaşlarda. beni çok etkilemişti, 1hafta rüyalarımdan gitmedi yüzünü gördükçe ağlıyorudm. neredeyse hiç dışarı çıkamadım.en son o çocuğunun abisinin bir konuşmasından sonra ölüm hakkındaki farkındalığımı tartarak atlattım bu durumu. abisi"kardeşim trafik kazasında da ölebilirdi,hastalıktanda" demişti. insan yaşadığı şekilde ölürmüş. buse kardeşimizin bu kutlu ölümü benim de gözlerimi yaşarttı gerçekten. face de paylaştıklarını da gördüm. asla onlara karışamam zaten. olayın siysi yönünü de tartışmam zaten.herkesin kendi fikri. ama filistin için sayfalarca ileti paylaşanlar şimdi susuyorlar yazdığını görünce şaşırdım sadece. ve alındım biraz sanırım.hassasiyetini anlıyorum ama ağır geldi bana. su-i zanda bulunduysam hakkını helal et.Ateş düştüğü yeri yakıyor kübra. Bugün vefat eden buse senin kız kardeşin olsa sen ne düşünürdün? Sormak istiyorum? Kimse hiçbir konuda aynı hassasiyeti göstermek zorunda değil derken, bu kimse eğer devleti yönetenlerdense orada bir dur demek lazım. Bu memleketi yöneten bu hassasiyeti göstermek zorunda. Ben 5 vakit namazımı da kılıyorum şükürler olsunki, dini hassasiyetim zaten yerinde bunu sende biliyorsun ama işte ateş sadece düştüğü yeri yakıyor, 2 gün sonra bu da unutulur, neyse burası siyasi bir platform değil, zaten face de paylaştığım bir yazı var ;Dinin, imanın, acıma duygusunun, vicdanın, yüreğinin kan ağlamasının siyaseti-partisi olmaz. Aynı vicdanla kahrolur, yüce rabbime aynı inançla dua ederiz... Bende hepinizi çok seviyorum ama bu benim fikrim ve benim hassasiyetim
selamlam kıslar .. gözdem geçmiş olsun . canım Allah korumuş ..
nabersiniz çıtırlar :) çok sessiz ıssız kalmış burlar?
sağolasın nazım, tek başıma dikkat edebildiğim kadar ediyorumgeçmiş olsun suuracığım . dikka et kendine ....
afiyet olsun canım çok güzel dönüş olmuş,kaydirigubbakcemile5GÜnaydınlar kızlar
dÜn yedİklerİm
sabah
3 dİlİm kızarmıŞ tam buĞday ekmeĞİ
kk kadar beyaz peynİr
1 adet domates
1 adet salatalık
ÖĞlen
2 adet haŞlanmıŞ yumurta
salata
1 bardak ayran
ara
1 adet Şeftalİ
akŞam
1 tabak taze fasÜlye
cacık
olumunekankayizsmilegünaydın fıstıklarımmm kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun meleğim. zor iş bunlar Allah şifa versin:Saruboceq:günaydın ablam ,nazlım opuyorumnanaktan
dişimi çektirdim geldim
öğleden sonra yine gitçem bakalım daha neler olcak eyvahedigeldismile
olumunekankayizsmilegünaydın :)) güzel bir gün olsun bol bereketli
hoşgeldin nurocum. nasıldı tatil?nabersiniz çıtırlar :) çok sessiz ıssız kalmış burlar?
milletin laylaylom edecek halimi kaldı ligh fımmm :1no2:
her gün bir şehit haberi yettti valllaaa tak dedi canaaa :1no2:
aebenim allah geçmişlerden etsinn canım oğluşunuuu :teselli:
gözdoşum geçmiş olsun ablam sizede alllah esirgemişşş :teselli:
ne düşüneceğimi şaşırdım yeminle son günlerdeee üst üste yAŞANAN ŞEHİT olayları kimyamı değiştirdiii :1no2:
buse kızıma pek bi fazla üzüldüm kuzum bu hafta saonu sınava girecekmişşş benim kızımın emsalii vah ki vahh allah anasına babasına sabır versin o ana iflak olmaz artık :1no2:
meleğim nasıl gidiyor diyet? yarışa devam değil mi?çok geçmiş olsun ablam
meleğim nasıl gidiyor diyet? yarışa devam değil mi?
dondurmaları saymazsak iyi gidiyor şekercim :kedi:
yarışa devam tabiki kaydirigubbakcemile5
ahhh ah:icecream: yok yok biz monti yapamayız dondurmalı diyet bulcam ben
sabah :icecream:
ara :icecream:
öğle :icecream:
akşam :icecream:
gece uyumadan :icecream:
nasıl :roflol:
mükemmel:icecream::icecream::icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?