Sağdıcın ben olurum istiyorlarmi seni eminmisin zeynoçok ısrar ettiler
Yok ben 6. Takımdayım teşekkürler dedim
Çok üzüldüler
Baktılar hızlı kilo veriyorum kaçırmayalım dediler
Kim olmus gizSorma sorma kaptanim bizim takimda 9.takima transfer oldu allah rahmet eylesin
Sakaydi o ama hepsi transfer oldu diye saka yapmıştımKim olmus giz
Allah ne verirse hayırlısını versin budami gelecekti başımızaCanim 6. takim nasilsiniz, kazen bizim takima geldi, bu hafta tum takimlari banlayayim ,sizi birinci yapayim dedi, haberiniz var mi?
Erol Tas gulumsememi yapayim diye geldimmmmmm
Kazen erkek degilmi ya ne işi var bizim takımda namahremIyiyiz kaptanim sen nasilsin ❤
Keske bende teklif verseydim bizim takima gelirdi belki
bu ara takimla vakit geçiremiyorum cok fazla hatta cumartesiden sonra biraz daha azalacak geldigim sure :))
Sagol canim ❤❤Kolay gelsin canim benim, Allah zihin acikligi versin..
Simdiden basarilar..
Hayirli olsun canim ❤Kizlar AÖF ten mezun oldum ,
heeee erkek ama.artik 4.takimda yarışıyor cicekler icinde böcükKazen erkek degilmi ya ne işi var bizim takımda namahrem
Evet erkekmiş karısı nerde onuda biz alalımEvet risk aldik, riski severiz, geldi takimimiza sagolsun..
Ilk haftalar hizli gidiyor kilolar , birde erkek oldugundan bizden hizli verir muhtemelen..
Karısının adı isabelEvet erkekmiş karısı nerde onuda biz alalım
Kaptanim Allah yardımcınız olsun bu gidişle kazen takımda kimseyi bırakmayacak bence siz ordan ayrilmayin biz ziyarete gelirizEyvah eyvah, kactim ben kizlar, bizim bir uye cikilata yemis, kazen banlayim mi, ya da iptal edeyim uyeligini diyooo..
Kactim ben takima , hepinizi opuyorum, bizede gelinnn...
Banı yersen bocugu görürsün gülücük attım diye benide atmasın şimdiheeee erkek ama.artik 4.takimda yarışıyor cicekler icinde böcük
Yaaaaa aman sus duymasinBanı yersen bocugu görürsün gülücük attım diye benide atmasın şimdi
Banaa helmisdi tekliffSağdıcın ben olurum istiyorlarmi seni eminmisin zeyno
Kazen cıs yiyeni banlıyormuş bizim takımda kimse kalmaz kız aslında iyide olurdu heBanaa helmisdi tekliff
Ya siz bu kazen olan aekidisi niye kacirdiniz alaydiniz takima tuh tuh
Şeyyy bu konuları burda konusmazsan olurmu lili kiz banlicak gorcenBanaa helmisdi tekliff
Ya siz bu kazen olan aekidisi niye kacirdiniz alaydiniz takima tuh tuh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?