Iyide kotu birşey demedimki nedenn almadiniz keske alaydiniz dedimŞeyyy bu konuları burda konusmazsan olurmu lili kiz banlicak gorcen
İyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar
Yarin bildirimleri unutmayin
Lili kabak yemeğimi o içinde çekirdek gördüm sankiKizlar menum gorseller salatanin yarisini yedim, bugun carsida herseye direndim yemedim ama pastirmacida dayanamayip iki ince dilim yedim hediyelik yaptiriyorduk ama cok acikmisdim artik gozlerim pul pul goruyordu. Birde ek olarak aksam yemegimin pesi sira diyet kahvem var.
Spor yapmadim persembe diye guya ama 5 saat carsida ayaktaydim bunun 1 bucuk saati kosturmacali yuruyus oldu.
Su 3 bucuk litre
Spor 90 dk yuruyus
Zipzip- sportie Felicio
Bu gorevide tamamladik alnimizin akiyla artik uarinda ne olursa tartida bahtimiza
Canım iyiyim bende eksikliğin hissediliyorİyiyim abla bugün evde pinekledim 3 bölüm yaprak dökümü izledim sonrada kayinvalideye geldim oturuyorum sen nasılsın
Cağnımsınnnn ablacım çok tşk ederim eskisi gibi pek keyif almıyorum o yüzden pek gelmiyorumCanım iyiyim bende eksikliğin hissediliyor
Evet canım cuma sporda son günAkşam sporumu da yaptım...
sportie yarınki spora ekleyelim...
Bugünkü bildirdim çünkü tekrar uğraşmayalim....olur mu?....cuma mi son bu hafta sporu ?
Yaprak dökümünden dolayı mı keyif almiyonCağnımsınnnn ablacım çok tşk ederim eskisi gibi pek keyif almıyorum o yüzden pek gelmiyorum
Orjinal kabak hemide cekirdekli mekirdekliLili kabak yemeğimi o içinde çekirdek gördüm sanki
Koçaka uğramadım kuzum...Ayy anteptesin memleketinde oh ne güzel
Biz 2 sene önce oğlan uçak tecrübesi taşasın diye haftasonu antebe gitmiştik çok güzel geçmişti, koçaaaaaak
Ya şu dedikoduları başa mı tuttursak ortadan giirnce bir şey anlamıyorumIp adreslerinden ya da e posta adreslerinden bulurlar canim
Filiz ben hala uyuyorum sanırım.Zipzip- ben uyandim artik biliyomusun
Şeyyy şoktan yeni ciktim artik simdik anlayabilirim ben kazenden cokk tirstim
Nasilda buluyorlar anlıyorlar karsi taraf nasıl acik veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?