- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
İç huzurunun anahtarı insanın kendi elinde aslında. Yüce rabbim gün içerisinde 70 milyon kez insanın içini yoklarmış biliyormusunuz. Ne düşündü , ona karşılık nasıl davrandı diye. Rabbim nefis vermiş ama buna karşılık iradede vermiş, sabah namazlarına kalkarken geçen yıl çok zorlanıyordum, sabah inleyerek kalkıyordum resmen, ama bu sene sabahları kalkarken ''rabbim sen herseye değersin, uykusuzluk ne ki'' diyorum size yemin ederim ayaklarım kendiliğinden kalkıyor, üstelik allahım kabul etsin bu yıl teheccüd namazına da kalkıyorum, velhasıl dünya imtihan dünyası - vakit dar - güzel değerlendirmek gerek. Güzel ve rabbimin hoşuna gideceği ameller yapmamız gerek. Çok çağdaş, çok modern, çoğu insanın deyimi ile chp kökenli bir ailede büyüdüm, rabbime şükürler olsun içki içen yok ailemde, en büyük haramlardan biri çünkü. Ama mesela bizim evde benden başka namaz kılan yok. İlk başta herkes çok şaşırmıştı ama şimdi alıştılar, hatta annem gözyaşı bile döker, nurlu evladım benim, allahım kalbine nur vermiş kızımın diye... O yüzden gün bugündür elifim, rabbim kapanmayı da nasip etsin bizlere, yasinle evlenirsem eğer yani allahım onu bana yazdıysa kaderimde o varsa, asker eşi olduğumdan kapanmam sıkıntı yaratabilir, ama zaman ne gösterir bilinmez, belkide kamu da bir bölüme yerleşir sınavla falan o zaman düşünüyorum allahım kısmet ederse...
Vakit yeni girdi istanbulda elifim, hatta ezan okunuyor şuan burada, rabbim kabul etsin ilk yatsı namazını hayatım, bana da dualar et, yasin hayırlıysa allahım daha da ısındırsın bizi birbirimize, hayırsızsa soğutsun :sinifsinif: rabbime giden yolda hayırsız birşey istemiyorum ben. Ona gidiyorum , o razı olmalı her hareketimden inşallah :Saruboceq:
hadi kalkalım artık Allah kabul etsin, meleğim boş konuşmalardansa en azından yarım saatte Allahı anmamıa sebep olduğun için teşekkürler canım, Allah razı olsun. ardından benimde uyumam lazım. kendi çapımda yaptığım bir şey var sabah namazından sonra yatmıyorum. geçen evliyaullahtan biri bütün dünya uyanırken Allah insan klabinin uyumasını istemez demişti. gerçekten tecrübelerime göre sabah kainatın uyanışına şahit olarak başlanan bir gün çok bereketli geçiyor. müsadenizle ardından yatayımda huzuru yakalamak adına artı bir şeyler yapayım inşAllah. hayırlı bereketli geceler...
Elifim kapım gönlüm yüreğim hep açık sana, takımdaki tüm arkadaşlarıma olduğu gibi :kedi:
Hangi konuda konuşmak istersen, danışmak istersen, nasıl yapsam diye ikilemde kalırsan, sevincini üzüntünü kederini hüznünü mutluluğunu her daim paylaşmaya hazırım, unutma bunu olurmu ? 2 sene önce ki halimi yaşadım sayende bu akşam, namaza başladığım ilk gün geldi aklıma, bir dünya konuşmak paylaşmak istediğim şeyler vardı, ama o ara beni o konuda anlayan yoktu, dost olarak allahım yeter bana diye yola çıktım, çok ta memnunum şuan, rabbim namazın ışığını gönlüne koyuvermiş, bebeğimizi de kucağımıza verecek kısmet olursa seneye bu aylarda :Saruboceq: rabbim söyletti bak içimden öyle geldi, neyse vaktini geçirmemek ilk ve önemli şart elifim, yarın sabah görüşürüz, allahım rahatlık versin
güzel yüreklim benim , Allah gönlüne göre versin inşallah herşeyi
defalarca kere namaza başlayıp bıraktım simoşum çocukluğumdan beri malesef :a015:
inşallah bu son olur , ömrümün sonuna kadar daim olur
görüşürüz bitanem Allah'a emanet ol
günaydın kızlar...
Umarım herşey yolundadır. Bende herşey yolunda gibi şimdilik c.tesi sınava gireceğim çok heyecanlıyım bu saatten sonra artık çalışmaları bitiriyorum. Artık işim dualara kaldı sanırım. Sınavdan sonra ilk fırsaatta size yazacağım inşallah herşey istediğim gibi olur. P.tesiden itibaren çok sıkı diyetteyimmmm :lepi:
Vede spor tabikineee
lafı bile var sağlam vücut sağlam göbekte bulunur...
[ı]günaydın fıstıklar...nasılsınız,...
2 gündür izinliydim,koşturmaktan ayaklarım ağrıyo resmen...2 güne o kadar çok şey sığdırdıkki,tamerin kuruma bırakacağı evraklar,bizim nikah işlemleri,hatta eşyalarımızı bile hallettik,
bu arada benim diyette güme gitti,üstelik bugün regl oldum,tartıda + bile çıktım...off ya ben 3 ay sonra allahım nasip ederse gelinlik giycem ama kendimi tam olarak diyete veremiyorum[/ı]
günaydın fıstıklar...nasılsınız,...
2 gündür izinliydim,koşturmaktan ayaklarım ağrıyo resmen...2 güne o kadar çok şey sığdırdıkki,tamerin kuruma bırakacağı evraklar,bizim nikah işlemleri,hatta eşyalarımızı bile hallettik,
bu arada benim diyette güme gitti,üstelik bugün regl oldum,tartıda + bile çıktım...off ya ben 3 ay sonra allahım nasip ederse gelinlik giycem ama kendimi tam olarak diyete veremiyorum
günaydın sınavlarında başarılar diliyorum canım .
slmlar şekerpareler opuyorumnanaktan
sabahtan beri internet yoktu ,sonrada elektrikler gitti
çok fena şimşek çakıyor ,yağmur yağıyor eyvahedigeldismile
günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?