Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elifim kapım gönlüm yüreğim hep açık sana, takımdaki tüm arkadaşlarıma olduğu gibi :kedi:
Hangi konuda konuşmak istersen, danışmak istersen, nasıl yapsam diye ikilemde kalırsan, sevincini üzüntünü kederini hüznünü mutluluğunu her daim paylaşmaya hazırım, unutma bunu olurmu ? 2 sene önce ki halimi yaşadım sayende bu akşam, namaza başladığım ilk gün geldi aklıma, bir dünya konuşmak paylaşmak istediğim şeyler vardı, ama o ara beni o konuda anlayan yoktu, dost olarak allahım yeter bana diye yola çıktım, çok ta memnunum şuan, rabbim namazın ışığını gönlüne koyuvermiş, bebeğimizi de kucağımıza verecek kısmet olursa seneye bu aylarda :Saruboceq: rabbim söyletti bak içimden öyle geldi, neyse vaktini geçirmemek ilk ve önemli şart elifim, yarın sabah görüşürüz, allahım rahatlık versin

bende istiyorum kapanmayı simoşum ama bir türlü başaramıyorum :çok üzgünüm: önce namaz dedim bende inşallah rabbim tez zamanda kapanmayı da nasip eder hakkıyla

benim annem babam daha önceleri namazlarını aynen benim şuan yaptığım gibi ara ara kılarlardı namazlarını daimi olmazdı

4 sene önce umreye gittiler ,şimdi maşallah hiç bırakmazlar namazlarını

annem bana da hep söylüyordu ama dünya derdi işte sebep yaratıp duruyoruz kendimize

amin tatlım bende eşimle evlenmeden önce hep öyle dua ederdim hayırlıysa nasip et rabbim diye

hiç bişeyi çok istemem ben ,rabbim derim hayırlısını sen bilirsin, hayırlısını nasip et bizlere her zaman

hepimizden razı olsun rabbim inşallah kübracım

hadi iyi geceler

bende kaçayım Allah'a emanet olun

güzel yüreklim benim , Allah gönlüne göre versin inşallah herşeyi

defalarca kere namaza başlayıp bıraktım simoşum çocukluğumdan beri malesef :a015:

inşallah bu son olur , ömrümün sonuna kadar daim olur

görüşürüz bitanem Allah'a emanet ol

Amin birtanem, o senin güzel yüreğinin güzel bakışının eseri bir kere :kedi:
Bu son bence elifim, bir daha bırakmazsın sen ben sana gönülden inanıyorum, rabbim hepimizin yüreğinden geçene ''ol'' deyiversin inşallah, ayet var biliyorsun, kün feye kün...
(Ol derse olur) ... Seçilmiş kullarından eylesin rabbim bizi, öptüm yarın görüşürüz Şeniz

slm arkadaşlar bu aralar fazla açamıyorum ama arada açıp okuyorum.bir yandan ev arıyoruz bir yandan kuzenimin düğünü var onun telaşı var koşuşturuyoruz.ama diyete tam gaz devam orda bir sıkıntı yok.
iyi akşamlar.....

İyi geceler kızlar. Ben giremiyorum iki gündür. İl dışından misafirlerim geldi. Yetmiyor zaman gelemiyorum. Gündüzleri de işlerim çok yoğun ve bazen de bağlantı olmuyor. Bildirim yapamasam da benim program belli. Yemeklere dikkat , kaçamak yok. Yürüyüş ve hullahop var. Göbek basen hareketlerine de misafirlerimiz gidene kadar ara veriyorum. Zaman kalmıyor çünkü. Cuma bildirime gelirim. Öpüyorum hepinizi. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Geçmişi bile okuyamadım kusura bakmayın lütfen. a.s.

Günaydın kızlar...
umarım herşey yolundadır. Bende herşey yolunda gibi şimdilik c.tesi sınava gireceğim çok heyecanlıyım bu saatten sonra artık çalışmaları bitiriyorum. artık işim dualara kaldı sanırım. sınavdan sonra ilk fırsaatta size yazacağım inşallah herşey istediğim gibi olur. p.tesiden itibaren çok sıkı diyetteyimmmm :lepi:

vede spor tabikineee
lafı bile var sağlam vücut sağlam göbekte bulunur...

günaydın fıstıklar...nasılsınız,...
2 gündür izinliydim,koşturmaktan ayaklarım ağrıyo resmen...2 güne o kadar çok şey sığdırdıkki,tamerin kuruma bırakacağı evraklar,bizim nikah işlemleri,hatta eşyalarımızı bile hallettik,

bu arada benim diyette güme gitti,üstelik bugün regl oldum,tartıda + bile çıktım...off ya ben 3 ay sonra allahım nasip ederse gelinlik giycem ama kendimi tam olarak diyete veremiyorum

günaydın sınavlarında başarılar diliyorum canım .

hoşgeldin kirazım hayırlı olsun canım . Nikah için gün alınmış . Eşyalar seçilmiş . Ayyy eski günlerim geldi aklıma . çok güzel günler bu günler tadını çıkar canım .

Hayırlı olsun... bende geçen yıl evlndim diyete başladığımda 70 kiloydum bıraktığımda 62 ydi sürekli gelinliğin içinde çok güzel gözükeceğini düşün. Gerekirse mankenlerin falan fotoğraflarına bak. sonra aynada kendi vucuduna bak. inan diyete daha sıkı sarılacaksın. bide insan diyetteyken ara ara motivasyonunu kaybediyor. onun içinde sürekli burayla iletişim içinde olki motivasyonun kaybolmasın.
son olarakta insan spor yaptığı zaman diyete daha bağlı kalıyor çünkü sürekli aklında zayıflamak oluyor ve bu kadar uğraştıktan sonra gidip diyetini bozmak istemiyorsun.
Çikolataya deli olan ben çikolata yememeyi şu şekilde alıştırdım kendimi... bir dilim bile ymeyeceksin öncelikle çünkü az bile o tadı alsan kopamıyorsun. hatırlarsanız geçen yıl bir gevrek reklamında kadın k'lardan bahsediyordu. önünden tatlılar geçiyor o hayır diyor. ve 10 puan kazanıyor. sonra birisi hamur işi uzatıyor onuda kabul etmeyinde 10 puan daha kazanıyor. tam anlatamadım ama anımsamışsınızdır. bende marketin önünden çikolata almayınca kendime 10 puan veriyordum. ve çikolata yediğimde olduğum mutluluktan daha çok mutlu oluyordum. bu şekilde her kötü şeyi reddettiğinizde kendinize puan verin. benim verebileceğim öneriler bunlar. henüz yapmaya başlamasamda p.tesi benim hayatımın dönüm noktası olacak. :lepi:

günaydın sınavlarında başarılar diliyorum canım .

Teşekkür ederim canım. inşallah başarılı olurum..a.s.

Bu arada B-fit e üye oldum. bilen giden varsa verim alabildinizmi?
p.tesi hem diyet hem spor başlıyor hadi hayırlısı. Yaza geç kaldım ama bende kışa fit girerim:) :dilcikar:

slmlar şekerpareler opuyorumnanaktan

sabahtan beri internet yoktu ,sonrada elektrikler gitti

çok fena şimşek çakıyor ,yağmur yağıyor eyvahedigeldismile

Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gösteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın….

slmlar şekerpareler opuyorumnanaktan

sabahtan beri internet yoktu ,sonrada elektrikler gitti

çok fena şimşek çakıyor ,yağmur yağıyor eyvahedigeldismile

günaydın tatlım . Dün akşam burdada çok yağmur yağdı . Gök gürledi . çok korktum . Nedense hiç korkmazdım ama akşam baya korktum . Eşime sarıldım hemen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…