Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kırmızı olmasınmı şimdi kaydirigubbakcemile3

bende bu ara tatil araştırmasındayım,denizlideki arkadaşım tutturdu birlikte yapalım ben çok sıkılıyorum çok eğlenceli olur dedi,didim'e geçen sene gitmiştik çok sevmiştim oteller acayip indirim yapmış düşünün 2 yetişkin 10 yaşında kızım onlarda aynı 4 gece 5 gün 773tl tuttu ve herşey dahil,üstelik bu taksitlendirlebilen bi fiyat temmuz sonu gibi baklaım ayarlamaya çalışıyoruz bizde a.s

ya ben bir otel biliyorum ama fazla mükemmel... ama hayatın boyunca unutamazsın. en seksi otel olarakta anılıyor kendileri... türkçesi adem ile havva oteli google de aratırsan aklının kalacağı bir yer olacağına eminim...Şeniz

o dediğin otel nerde canım,türkiyede mi,bana dubaide gibi geldi çok pahalıdır oralar be sempatiksalakcinni

bende baktım hakkaten çok güzel görünüyo rengarenk türkiyedeymiş hemide kaydirigubbakcemile3 belek yazıyo ama sanrım hiç yer yok ekim ayına baktım ful dolu fiyatta çok değilmiş ama 180 yazıyodu CADIARZU yani balayı için tebi kaydirigubbakcemile3

butik otellerden önerim olacak biraz tuzlu olur ama unutamazsınız sahiden gittiklerimden link bulup yazacağım sana nesliciğimmm , ama illa kırmızı olsun

canım sıkıldı şimdi . yanlış sipariş vermişim ve bu malzemeleri iade etmem yada değişim yapabilme gibi bir şansım yok .. 1500 dolarlık bir malzeme ... ama ALLAHTAN tedarikçilerim beni çok seviyorda zar zor değiştirilmesini kabul ettirdim . bak sırf senin için yapıyorum hayatta değiştirmezdim dedi kız . içim rahatladı . ohhhhh beeeeee.

butik otellerden önerim olacak biraz tuzlu olur ama unutamazsınız sahiden gittiklerimden link bulup yazacağım sana nesliciğimmm , ama illa kırmızı olsun

benim için kırmızı ayarlasaydın . eşim seni ve beni vururdu kesin . akannehir malum benim korkularım yüzünden 45 gün bekledi..... :kedi::kedi:naniknaniknaniknanik

didim i bi araştırayım bakalım yumukum CADIARZUCADIARZU

ya khenacım ben o kadarda lüx bi yer istemiyorum,şirin,sakin romantik bi yer istiyorum
e tabi çokta tuzlu olmıcak...çok şeymi istiyorum acaba:bbo::bbo:
bekliyorum simoşum merakla opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
benim için kırmızı ayarlasaydın . eşim seni ve beni vururdu kesin . akannehir malum benim korkularım yüzünden 45 gün bekledi..... :kedi::kedi:naniknaniknaniknanik

delikafaduldendelikafadulden

sabırlı eniştem vallahi laelaelaelaelae bence sana kırmızı ayarlasaydım nazlım eniştem vurmaz bana teşekkür ederdi lülülülülülü

oh oh neşeniz düzelmiş ...:))))

tatil pilanları yapılıyor bakyorumda ...insan ogluyuz işte acısıyla tatlısıyle .

nasılsınız fıstıklar ....?

tatil demişken önümüzde bir kaplıca ,bir istanbul, bir memleket, birde eşimin insiyatifinde bir deniz tatili var ... şimdi anladınızmı ben niye bu yaza cıtır girdim .:lepi:

benim dediğim oteller tam senlik ozaman kirazım hem çok kalabalık değil hem herşey dahil ve fiyatlar güzel helede ekim ayında,bi otel var süper ama %10 da balayı indirimi varmış yerimseniben

Kızlar facebookta mert zamanında mertin en yakın arkadaşıyla tanışmıştım, çocuk istanbullu. Yeni bir albüm eklemiş, kuşadası-şirince-düğün fotoğrafları diye. Evlendimi acaba ? Resimlerde düğün falan yok sadece havuz deniz resimleri var, bir resimde de onu gördüm, öyle mutsuzduki yüzü, nasıl çökmüş anlatamam, mideme yumruk yemiş gibi oldum, yasinimi çok seviyorum ama , resimleri görünce anladımki merte karşı sevgi kalmamış içimde. Ama ben ona karşı nefreti de içimde bitirdiğimi zannediyordum, nötr'üm ona karşı diyordum, ama nefreti bitirememişim demekki. Birde hem o mutsuz haline üzüldüm, hemde benden önce evlendimi acaba diye sinirlendim nedir bu duygular şimdi lmaz:

ooo süpermiş yumukum...adı neymiş ki bu otelinyerimseniben

burdan isim veriliyomu bilmemki adı büyük anadolu didim resort orda hesaplamalarda var ekim ayına baktım ben cnm balayı indirimi dahil bir hafta 670 çıktı bence muhteşem otel desen resimlerde görürsün harika

burdan isim veriliyomu bilmemki adı büyük anadolu didim resort orda hesaplamalarda var ekim ayına baktım ben cnm balayı indirimi dahil bir hafta 670 çıktı bence muhteşem otel desen resimlerde görürsün harika

hemen bakıyorum yumukum...fiyatta süper ötesiymiş ,ben 1-1,5 arası bişi olur diye düşünüyodum

hemen bakıyorum yumukum...fiyatta süper ötesiymiş ,ben 1-1,5 arası bişi olur diye düşünüyodum

ekim ayından bahsediyoruz hayatım temmuz olsa çıkar belki o rakam ama ekimde epey düşüyo fiyatlar,sen bi msne gelsene ben hesaplama yapıcan adresi vereyim burdan link vermiyim şimdi belki verilmiyodur

BU KONUDA ŞAYTAN NE KADAR BAŞARILI OLMUŞ ..Bı BAKALIM KENDıMıZE ÇEVREMıZE . BıZLERE NE FISILDADIYSA ÇOGUNU YAPIYORUZ VAH HALıMıZE ...

opuyorumnanaktanNE GÜZEL BİR HABER .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…