günaydın tatlım . Dün akşam burdada çok yağmur yağdı . Gök gürledi . çok korktum . Nedense hiç korkmazdım ama akşam baya korktum . Eşime sarıldım hemen ....
Melek ablam dün akşam yazdıklarınla beni çook duygulandırdın öncelikle namaz kılmaya başladığın için çook mutlu oldum inşallah devamı da gelir.ınanın rengliyim ne zaman bitcekde namazlarıma devam edeceğim diye bekliyorumm..Namaz kılarken aldığım mutluluk herşeye bedel.
Burası kendi işimiz kapıyı kilitleyip namazımı kılabiliyorum ama burası artık beni çok fazla bunalttı yıprattı eleman alcaz bende başka bi işe girmeyi düşünüyorum belki PC başında olmaya bilir zaten bilgi veririim size en çok üzüldüğüm başka işe girersem namaz kılabilcekmiyim namazımdan vazgeçmek istemiyorum Allah'ım hiç birimizi yolundan ayırmasınn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın arkadaşlar...herkesler buralarda ne güzel burayı böyle yoğun görmek.ben de elimden geldiğince yazmaya ve okumaya çalışıyorum.
bu hafta sonu düğün var dün alışverişe çıktık gerçekten zayıfladığımın farkına vardım 38 bedenler bile oluyor.ayrıca memelekettekiler beni uzun zamandır görmediği için ilk tepkileri aaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın oluyor tabisi ben de mutlu oluyorum.
ay ne güzel 38 beden süper ya alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hoşgeldin kirazım hayırlı olsun canım . Nikah için gün alınmış . Eşyalar seçilmiş . Ayyy eski günlerim geldi aklıma . çok güzel günler bu günler tadını çıkar canım .
Hayırlı olsun... bende geçen yıl evlndim diyete başladığımda 70 kiloydum bıraktığımda 62 ydi sürekli gelinliğin içinde çok güzel gözükeceğini düşün. Gerekirse mankenlerin falan fotoğraflarına bak. sonra aynada kendi vucuduna bak. inan diyete daha sıkı sarılacaksın. bide insan diyetteyken ara ara motivasyonunu kaybediyor. onun içinde sürekli burayla iletişim içinde olki motivasyonun kaybolmasın.
son olarakta insan spor yaptığı zaman diyete daha bağlı kalıyor çünkü sürekli aklında zayıflamak oluyor ve bu kadar uğraştıktan sonra gidip diyetini bozmak istemiyorsun.
Çikolataya deli olan ben çikolata yememeyi şu şekilde alıştırdım kendimi... bir dilim bile ymeyeceksin öncelikle çünkü az bile o tadı alsan kopamıyorsun. hatırlarsanız geçen yıl bir gevrek reklamında kadın k'lardan bahsediyordu. önünden tatlılar geçiyor o hayır diyor. ve 10 puan kazanıyor. sonra birisi hamur işi uzatıyor onuda kabul etmeyinde 10 puan daha kazanıyor. tam anlatamadım ama anımsamışsınızdır. bende marketin önünden çikolata almayınca kendime 10 puan veriyordum. ve çikolata yediğimde olduğum mutluluktan daha çok mutlu oluyordum. bu şekilde her kötü şeyi reddettiğinizde kendinize puan verin. benim verebileceğim öneriler bunlar. henüz yapmaya başlamasamda p.tesi benim hayatımın dönüm noktası olacak. :lepi:
Teşekkür ederim canım. inşallah başarılı olurum..a.s.
günaydın fıstıklarımmm :içelim:
slmlar şekerpareler opuyorumnanaktan
sabahtan beri internet yoktu ,sonrada elektrikler gitti
çok fena şimşek çakıyor ,yağmur yağıyor eyvahedigeldismile
amin bitanesi yaa,rabbim herkesin gönlüne göre versin...çok şükür herşey yolunda gidiyo,işimizde şu ana kadar hep rast gitti,umarım hep böle devam eder:Saruboceq:kirazım Allah kolaylık versin inşallah sana da
rabbim mesut etsin ,güzel günler göstersin ,herşey gönlüne göre olsun inşallah
eylülcüm ne güzel ya,çok sevindim senin adınaopuyorumnanaktan,inş 38 bedenleri giymek bizede nasip olurgünaydın arkadaşlar...herkesler buralarda ne güzel burayı böyle yoğun görmek.ben de elimden geldiğince yazmaya ve okumaya çalışıyorum.
bu hafta sonu düğün var dün alışverişe çıktık gerçekten zayıfladığımın farkına vardım 38 bedenler bile oluyor.ayrıca memelekettekiler beni uzun zamandır görmediği için ilk tepkileri aaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın oluyor tabisi ben de mutlu oluyorum.
ayyy o bedeni ben görebilcekmiyim acabaaa boshayallersmile boshayallersmile
benim mi gevezeliğim üzerimde yine
yazsanıza yaaaa sempatiksalakcinni
ya bu arada kızlar,biz allah nasip ederse balayına da gitmek istiyoruz ama karar veremedikkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,malum ekim ayı,sizin fikirlerinize ihtiyacım var,nereleri önerirsiniz
ya bu arada kızlar,biz allah nasip ederse balayına da gitmek istiyoruz ama karar veremedikkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,malum ekim ayı,sizin fikirlerinize ihtiyacım var,nereleri önerirsiniz
ben balayında doğu karadeniz turu istiyordum . olmadı malesef şimdi . ANTALYA KEMERE GİDECEĞİZ BALAYIM 3 AY SONRA OLMUŞ OLDU AMA KALABALIK GİDİCEZ DAHA EĞLENCELİ OLUR .
Kalabalık daha eğlenceli oluyor nazlıcığım haklısın, iyi tatiller balcımmm, bende temmuz gibi izin alabilirsem antalyaya gidicem fatmanurun yanına kaydirigubbakcemile2 yasinin marmaris denetlemesine denk getireceğim, 4 gün o denetlemesini yapacak sonra antalyaya geçecek, beraber döneceğiz kaydirigubbakcemile2
Ahaha tammm benlikkk konuuuuuuu
bütçe nedir zevkler nedir? romantikmi olsun şehvetlimi
delikafadulden
Unutulmayacak cinsinden mi olsun, yoksa aaa balayımız sakindi ya kafa dinledik mi olsun?
Yani kısacası kırmızı mı olsun beyazmı şakkıdınaniknanik
bu arada sinemden hala haber yokmu ? Eyvahedigeldismile
günaydın arkadaşlar...herkesler buralarda ne güzel burayı böyle yoğun görmek.ben de elimden geldiğince yazmaya ve okumaya çalışıyorum.
günaydın fıstıklar...nasılsınız,...
2 gündür izinliydim,koşturmaktan ayaklarım ağrıyo resmen...2 güne o kadar çok şey sığdırdıkki,tamerin kuruma bırakacağı evraklar,bizim nikah işlemleri,hatta eşyalarımızı bile hallettik,
bu arada benim diyette güme gitti,üstelik bugün regl oldum,tartıda + bile çıktım...off ya ben 3 ay sonra allahım nasip ederse gelinlik giycem ama kendimi tam olarak diyete veremiyorum
Ahaha tammm benlikkk konuuuuuuu
bütçe nedir zevkler nedir? romantikmi olsun şehvetlimi
delikafadulden
Unutulmayacak cinsinden mi olsun, yoksa aaa balayımız sakindi ya kafa dinledik mi olsun?
Yani kısacası kırmızı mı olsun beyazmı şakkıdınaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?