VAKİT OLMUYOR ELİFİM BEBELERDE EVDE OLUNCA ... BAZAN SADECE BAKMAK İÇİN İZİN ALIYORUM CADILARIMDAN Bİ GÖZ ATIPKAÇIYORUM .. YOKSA ANNE YİNEMİ DİYOLAR .kaydirigubbakcemile3az önce aebeni gördüm ,simoşu gördüm altta kaçtılar hemen
meleğim aynı girdapta bende boğuluyorum. hiçbir yere sığamıyorum. namazlarım hep son dk. zamanım olsun kitap okuycam diye konuştuğum zamanları bilyorum am tv ve pc o zamanın hepsini yutuyor zaten. evlenmeden önce 20yaşıma kadar her yaz kuran kursuna giderdim. dersle hep aynı. dağın başında bi yer. tv yok, pc yok. bir de ben öyle herkesle çok konuşmam bir iki kişiyle yada kendimle vakit geçirmeyi çok severim. inanılmaz arınma oluyordu. keşke yine öyle olsa... şimdi otursan düşünmek istesen sessizlik bile olmuyor araba kornalarında...
BU ŞİİRİ BENDE OKUMUŞTUM VE ARADA BİR AKLIMA GELİR ...PEYGAMBERiMiZ GELSE!!!
Eger bir gün, Peygamberimiz ziyaretimize gelse,
Yalnizca bir kaç günlügüne,
Hem de aniden gelmis olsa;
Evet sevgili Peygamberimiz bizimle biraz vakit geçirmek için gelse;
Hayatimiz altüst mü olacak?
Yoksa, evet yoksa...
Ibrahim Sadri...
şu şiir çok güzel mesela
canım senin kociş ne iş yapıyor mesaileriniz tutmuyor sanırım?benim eşim yanımda yoktu ama gece çok korktum ben eyvahedigeldismile
tv de gitti ,bende bilgisayardan hababam sınıfını açtım korkmıyayım diye kaydirigubbakcemile3
uyuyakalmışım sonra
inşallah canım benim inşallah
inanılmaz duygu seli yaşıyorum son zamanlarda ,zor zamanlarda yaşıyoruz ,rabbim yardımcımız olsun ,kendi yolundan ayırmasın inşallah
namazından vazgeçme ama tatlım inşallah ona göre bir işte çalış
tebrik ederim canım alkisalkisalkisgünaydın arkadaşlar...herkesler buralarda ne güzel burayı böyle yoğun görmek.ben de elimden geldiğince yazmaya ve okumaya çalışıyorum.
bu hafta sonu düğün var dün alışverişe çıktık gerçekten zayıfladığımın farkına vardım 38 bedenler bile oluyor.ayrıca memelekettekiler beni uzun zamandır görmediği için ilk tepkileri aaaaaaaa ne kadar zayıflamışsın oluyor tabisi ben de mutlu oluyorum.
kirazım siz sonbaharda evleneceksinizya benim aklıma direk istanbul geldi. balayında 2kişi olunca insan bir yerde çabuk sıkılıyor en azından bende öyle oluyor biz yazın uzungöldeydik ama 2gün kaldık. siz daha uzun bir tatil düşünüyorasanız. ilk ağvaya gidersiniz istanbulda çok romantik bir yer bence. sonra şilede fln denize girersiniz belki şehre geçersiniz taksimde kalabalığa karışırsınız bir akşam hareketli geçer. üsküdarda kız kulesini izlersiniz. ahhh sonbahar ve istanbul ne romantik...ya bu arada kızlar,biz allah nasip ederse balayına da gitmek istiyoruz ama karar veremedikkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,malum ekim ayı,sizin fikirlerinize ihtiyacım var,nereleri önerirsiniz
wawww süper tatile bak. imrendim ablacım bol bol keyfini çıkar çok güzel geçer inşAllah. biz bu hafta sonu sakarya, sapanca ,bolu tatili yapcaz,çünkü uzun bir tatilimiz yok malesef bu sene, eylülde suriyeye saklıyoruz tatilimizi. bu arada ablacım oğlun nasıl oldu. iyileşmesi hızlı mı?oh oh neşeniz düzelmiş ...:))))
tatil pilanları yapılıyor bakyorumda ...insan ogluyuz işte acısıyla tatlısıyle .
nasılsınız fıstıklar ....?
tatil demişken önümüzde bir kaplıca ,bir istanbul, bir memleket, birde eşimin insiyatifinde bir deniz tatili var ... şimdi anladınızmı ben niye bu yaza cıtır girdim .:lepi:
ayy akşam olsaymışın meleğimin tatlı sohbetinde sende olsaydın tadından yenmezdi o sohbet eminim.VAKıT OLMUYOR ELıFıM BEBELERDE EVDE OLUNCA ... BAZAN SADECE BAKMAK ıÇıN ıZıN ALIYORUM CADILARIMDAN Bı GÖZ ATIPKAÇIYORUM .. YOKSA ANNE YıNEMı DıYOLAR .kaydirigubbakcemile3
AKŞAM SOHBETıNıZ KUYOYMUŞ BENDE OLMAK ıSTERDıM ...boshayallersmile
BAZAN YANLIZ ,GEÇ SATLERDE GÖK YÜZÜNE BAKAR BULURUM KENDıMı .HELEDE GECE YARISINI GEÇMıSSE SAAT , SANKı GÖKYÜZÜNDEN SESSıZLıK GELıR HUZUR GELıR BANA
BU ŞııRı BENDE OKUMUŞTUM VE ARADA BıR AKLIMA GELıR ...
GERÇEKTEN NE YAPARDIKohaoldumsmileACEBA DERıM NELERı DEGıŞTıRıRDıK HAYATIMIZDA ....:umursamaz:
selametle kal ablacımopuyorumnanaktangeldim ,kendi kendimede konuştum, şimdide gidiyorum hehe ...
canım senin kociş ne iş yapıyor mesaileriniz tutmuyor sanırım?
tebrik ederim canım alkisalkisalkis
kirazım siz sonbaharda evleneceksinizya benim aklıma direk istanbul geldi. balayında 2kişi olunca insan bir yerde çabuk sıkılıyor en azından bende öyle oluyor biz yazın uzungöldeydik ama 2gün kaldık. siz daha uzun bir tatil düşünüyorasanız. ilk ağvaya gidersiniz istanbulda çok romantik bir yer bence. sonra şilede fln denize girersiniz belki şehre geçersiniz taksimde kalabalığa karışırsınız bir akşam hareketli geçer. üsküdarda kız kulesini izlersiniz. ahhh sonbahar ve istanbul ne romantik...
wawww süper tatile bak. imrendim ablacım bol bol keyfini çıkar çok güzel geçer inşAllah. biz bu hafta sonu sakarya, sapanca ,bolu tatili yapcaz,çünkü uzun bir tatilimiz yok malesef bu sene, eylülde suriyeye saklıyoruz tatilimizi. bu arada ablacım oğlun nasıl oldu. iyileşmesi hızlı mı?
ayy akşam olsaymışın meleğimin tatlı sohbetinde sende olsaydın tadından yenmezdi o sohbet eminim.
selametle kal ablacımopuyorumnanaktan
VAKİT OLMUYOR ELİFİM BEBELERDE EVDE OLUNCA ... BAZAN SADECE BAKMAK İÇİN İZİN ALIYORUM CADILARIMDAN Bİ GÖZ ATIPKAÇIYORUM .. YOKSA ANNE YİNEMİ DİYOLAR .kaydirigubbakcemile3
AKŞAM SOHBETİNİZ KUYOYMUŞ BENDE OLMAK İSTERDİM ...boshayallersmile
BAZAN YANLIZ ,GEÇ SATLERDE GÖK YÜZÜNE BAKAR BULURUM KENDİMİ .HELEDE GECE YARISINI GEÇMİSSE SAAT , SANKİ GÖKYÜZÜNDEN SESSİZLİK GELİR HUZUR GELİR BANA
BU ŞİİRİ BENDE OKUMUŞTUM VE ARADA BİR AKLIMA GELİR ...
GERÇEKTEN NE YAPARDIKohaoldumsmileACEBA DERİM NELERİ DEGİŞTİRİRDİK HAYATIMIZDA ....:umursamaz:
ogluş iyi suram teşekkürler . benim oglana yemegi ver geri dur.. amanın kime çekti bu bebe .:roflol::roflol: akşamdan yarın sabah ne yiycegini düşünüyor .ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmilecanım senin kociş ne iş yapıyor mesaileriniz tutmuyor sanırım?
tebrik ederim canım alkisalkisalkis
kirazım siz sonbaharda evleneceksinizya benim aklıma direk istanbul geldi. balayında 2kişi olunca insan bir yerde çabuk sıkılıyor en azından bende öyle oluyor biz yazın uzungöldeydik ama 2gün kaldık. siz daha uzun bir tatil düşünüyorasanız. ilk ağvaya gidersiniz istanbulda çok romantik bir yer bence. sonra şilede fln denize girersiniz belki şehre geçersiniz taksimde kalabalığa karışırsınız bir akşam hareketli geçer. üsküdarda kız kulesini izlersiniz. ahhh sonbahar ve istanbul ne romantik...
wawww süper tatile bak. imrendim ablacım bol bol keyfini çıkar çok güzel geçer inşAllah. biz bu hafta sonu sakarya, sapanca ,bolu tatili yapcaz,çünkü uzun bir tatilimiz yok malesef bu sene, eylülde suriyeye saklıyoruz tatilimizi. bu arada ablacım oğlun nasıl oldu. iyileşmesi hızlı mı?
ayy akşam olsaymışın meleğimin tatlı sohbetinde sende olsaydın tadından yenmezdi o sohbet eminim.
selametle kal ablacımopuyorumnanaktan
güzel güzel ...bu arada dünkü menüm:
sabah08.00 yulaf ezmesi,1bardak süt ile
öğle12.00:domates soslu makarna,yoğurt
ikindi16.00:1bardak süt
akşam19.30:kiraz
babalarıyla ..ohaoldumsmileohaoldumsmileablişim özlüyorum seni ama ben yaa olumunekankayizsmile
bebeleri arada bir gezmeye gönder babalarıyla
aynı işyerindeyiz tatlışım da mesai saatlerimiz aynı değil malesef
bu akşam da muhabbete beklerim ben burdayım olumunekankayizsmile
akannehir meleğim baya ciddi senin kocan yaa vay çok sevindimmm, meleğim boyun kaçtı? bence 65 fln olunca beklemeyeceksiniz 60ıkaydirigubbakcemile3hedefimi belirledim kızlar
1 EKİM 'de 60 kg olcam inşallah
ondan sonra da gelsin bebiş
bugün duydum ki eşim başkalarına da demiş elif zayıflayınca düşünüyoruz bebeği diye
benim kociş ciddi ciddi niyetine girmiş yani
kaydirigubbakcemile3:roflol: azıcık büyüsün sen onuda montiye göre besle ablacım:roflol:ogluş iyi suram teşekkürler . benim oglana yemegi ver geri dur.. amanın kime çekti bu bebe .:roflol::roflol: akşamdan yarın sabah ne yiycegini düşünüyor .ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
güzel güzel ...
yaa canım hem aynı işyerinde çalış hem görüşeme ne zor bişiy Allah yardımcınız olsun canım.
akannehir meleğim baya ciddi senin kocan yaa vay çok sevindimmm, meleğim boyun kaçtı? bence 65 fln olunca beklemeyeceksiniz 60ıkaydirigubbakcemile3
cidden 65 ol gör bak hadi bebiş diycek sana, o senin iyiliğini düşünüyor meleğim bence, sağlığın için. ence bu hassasiyeti çok güzel. Allah razı olsun.Allah sabrını veriyo galiba bazen çok üzülsem de alıştım artık ev arkadaşı olmaya
boyum 1.65 canım
bakalım kocişi niyetlendirdim sonunda heralde
gerçi şu kilo mevzusunu her fırsatta gözüme sokması sinirimi bozuyor ama :mymeka:
kolay gelsin ablacım, ne güzel oh daralt kaydirigubbakcemile2ogluş iyi suram teşekkürler . benim oglana yemegi ver geri dur.. amanın kime çekti bu bebe .:roflol::roflol: akşamdan yarın sabah ne yiycegini düşünüyor .ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
güzel güzel ...
babalarıyla ..ohaoldumsmileohaoldumsmile
valla elifim akşam yemegine zamanında gelsin başka bişi istemem kaldıkı bebeleri götürecek ...laelaelaelaelaeeşimin işi çok zor .çok kafa yorucu ve stres doluu ..sempatiksalakcinni
gelirim fırsat buldukça bu sıralar birazda dikişle ugraşıyorum her şeyim bol geliyor geçen sene aldıgım pontolanlar bile bolll geliyor .daralta bildiklerimi daraltıyorum olmayanlarıda eşe dosta veriyorum ..
ha bu arada bi ara demiştim yatak odası mobilyaını ,sonunda aldık .zemuszemusama öbür ay gelecek . resmini koyarım çok aradım ama buldum sonunda istedigimi ...:lepi:
şimdi kalkayım eşim gelecek balık yapıcam ....hayırlı akşamlar hepinize .....
meleğim 12 kiloyu 3 aya yayman çok güzel, ama bence şu yürüyüş bandını çamaşır askılığı olmaktan kurtan ilk ay haftada 3 gün 45dk yür. ikinci ay 5 güne çıkar son ayda hergün 45.sabah 45 akşam yürürsen kilon hiç durmaz ve çok zorlanmadan çabucak verirsn.buzdolabımın üzerine de astım takvim hazırlayıp
25 haziranda başlıyor ,1 ekimde bitiyor
meleğim 12 kiloyu 3 aya yayman çok güzel, ama bence şu yürüyüş bandını çamaşır askılığı olmaktan kurtan ilk ay haftada 3 gün 45dk yür. ikinci ay 5 güne çıkar son ayda hergün 45.sabah 45 akşam yürürsen kilon hiç durmaz ve çok zorlanmadan çabucak verirsn.
sök ordan sök ne güzel niyetlenmişsin hazıryaz geldi çamaşırlar balkonda artık
haklısın spor yapmadan da olmuyor
az önce kalktım bir baktım uzatma kablosunu eşim başka bir yere takmış ,koşçaktım ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?