Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

az önce aebeni gördüm ,simoşu gördüm altta kaçtılar hemen
VAKİT OLMUYOR ELİFİM BEBELERDE EVDE OLUNCA ... BAZAN SADECE BAKMAK İÇİN İZİN ALIYORUM CADILARIMDAN Bİ GÖZ ATIPKAÇIYORUM .. YOKSA ANNE YİNEMİ DİYOLAR .kaydirigubbakcemile3

AKŞAM SOHBETİNİZ KUYOYMUŞ BENDE OLMAK İSTERDİM ...boshayallersmile
BAZAN YANLIZ ,GEÇ SATLERDE GÖK YÜZÜNE BAKAR BULURUM KENDİMİ .HELEDE GECE YARISINI GEÇMİSSE SAAT , SANKİ GÖKYÜZÜNDEN SESSİZLİK GELİR HUZUR GELİR BANA
BU ŞİİRİ BENDE OKUMUŞTUM VE ARADA BİR AKLIMA GELİR ...
GERÇEKTEN NE YAPARDIKohaoldumsmileACEBA DERİM NELERİ DEGİŞTİRİRDİK HAYATIMIZDA ....:umursamaz:

GEÇMıŞı OKUDUM ...SÜKÜR.

KHENA SINAVARINDA BAŞARILAR .....

elifim mucuks ....

gözdem kıs bırak şu mert gertini be sen yasinine bak ....o ne halt ederse etsin ...

şekerim ALLAH gönlüne göre versin güzelim .. sürekli aynı mekende olmak zor ...

kirazım ne güzel günler yaşıyorsun hayatın boynca unutmıycagın keyfini çıkar ......

eddoras ablam annesin deymiş ....iyi gezmeler ......

nazlım menülerin çok güzel.... hadi balayı tatline kadar 60 altını gör fıstıgım ....

eylülcüm sanada ALLAH kolaylık versin canım gönlüne göre bir ev bul ..

yumukum seninde tatil yolu görünmüş .....

liliş ablamda çok yogun ogluşuyla belli ,,günaydın diyip kaçmış hep .:)))..

unutugum varsa kusura bakmayın ...

canım senin kociş ne iş yapıyor mesaileriniz tutmuyor sanırım?

tebrik ederim canım alkisalkisalkis

ya bu arada kızlar,biz allah nasip ederse balayına da gitmek istiyoruz ama karar veremedikkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı,malum ekim ayı,sizin fikirlerinize ihtiyacım var,nereleri önerirsiniz
kirazım siz sonbaharda evleneceksinizya benim aklıma direk istanbul geldi. balayında 2kişi olunca insan bir yerde çabuk sıkılıyor en azından bende öyle oluyor biz yazın uzungöldeydik ama 2gün kaldık. siz daha uzun bir tatil düşünüyorasanız. ilk ağvaya gidersiniz istanbulda çok romantik bir yer bence. sonra şilede fln denize girersiniz belki şehre geçersiniz taksimde kalabalığa karışırsınız bir akşam hareketli geçer. üsküdarda kız kulesini izlersiniz. ahhh sonbahar ve istanbul ne romantik...
wawww süper tatile bak. imrendim ablacım bol bol keyfini çıkar çok güzel geçer inşAllah. biz bu hafta sonu sakarya, sapanca ,bolu tatili yapcaz,çünkü uzun bir tatilimiz yok malesef bu sene, eylülde suriyeye saklıyoruz tatilimizi. bu arada ablacım oğlun nasıl oldu. iyileşmesi hızlı mı?

ayy akşam olsaymışın meleğimin tatlı sohbetinde sende olsaydın tadından yenmezdi o sohbet eminim.

geldim ,kendi kendimede konuştum, şimdide gidiyorum hehe ...
selametle kal ablacımopuyorumnanaktan

bu arada dünkü menüm:
sabah08.00 yulaf ezmesi,1bardak süt ile
öğle12.00:domates soslu makarna,yoğurt
ikindi16.00:1bardak süt
akşam19.30:kiraz

aynı işyerindeyiz tatlışım da mesai saatlerimiz aynı değil malesef

bu akşam da muhabbete beklerim ben burdayım olumunekankayizsmile

ablişim özlüyorum seni ama ben yaa olumunekankayizsmile

bebeleri arada bir gezmeye gönder babalarıyla

hedefimi belirledim kızlar

1 EKıM 'de 60 kg olcam inşallah

ondan sonra da gelsin bebiş

bugün duydum ki eşim başkalarına da demiş elif zayıflayınca düşünüyoruz bebeği diye

benim kociş ciddi ciddi niyetine girmiş yani

ogluş iyi suram teşekkürler . benim oglana yemegi ver geri dur.. amanın kime çekti bu bebe .:roflol::roflol: akşamdan yarın sabah ne yiycegini düşünüyor .ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bu arada dünkü menüm:
sabah08.00 yulaf ezmesi,1bardak süt ile
öğle12.00:domates soslu makarna,yoğurt
ikindi16.00:1bardak süt
akşam19.30:kiraz
güzel güzel ...
ablişim özlüyorum seni ama ben yaa olumunekankayizsmile

bebeleri arada bir gezmeye gönder babalarıyla
babalarıyla ..ohaoldumsmileohaoldumsmile
valla elifim akşam yemegine zamanında gelsin başka bişi istemem kaldıkı bebeleri götürecek ...laelaelaelaelaeeşimin işi çok zor .çok kafa yorucu ve stres doluu ..sempatiksalakcinni
gelirim fırsat buldukça bu sıralar birazda dikişle ugraşıyorum her şeyim bol geliyor geçen sene aldıgım pontolanlar bile bolll geliyor .daralta bildiklerimi daraltıyorum olmayanlarıda eşe dosta veriyorum ..
ha bu arada bi ara demiştim yatak odası mobilyaını ,sonunda aldık .zemuszemusama öbür ay gelecek . resmini koyarım çok aradım ama buldum sonunda istedigimi ...:lepi:
şimdi kalkayım eşim gelecek balık yapıcam ....hayırlı akşamlar hepinize .....

Son düzenleme:
aynı işyerindeyiz tatlışım da mesai saatlerimiz aynı değil malesef

bu akşam da muhabbete beklerim ben burdayım olumunekankayizsmile

yaa canım hem aynı işyerinde çalış hem görüşeme ne zor bişiy Allah yardımcınız olsun canım.
akannehir meleğim baya ciddi senin kocan yaa vay çok sevindimmm, meleğim boyun kaçtı? bence 65 fln olunca beklemeyeceksiniz 60ıkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3:roflol: azıcık büyüsün sen onuda montiye göre besle ablacım:roflol:
ayy kuzum yakın olsaydı ona kremşantili bisküvili pasta yapardım afiyetle yerdi:1rolleyes:

Allah sabrını veriyo galiba bazen çok üzülsem de alıştım artık ev arkadaşı olmaya

boyum 1.65 canım

bakalım kocişi niyetlendirdim sonunda heralde

gerçi şu kilo mevzusunu her fırsatta gözüme sokması sinirimi bozuyor ama :mymeka:

aeben ablam burdaykn bugünkü menümü de yazayım:
08.30:1çay bardağı sütle içine kuru kayısı katılmış yulaf ezmesi
14.00:1parça bisküvi(okulda başvuru sırasındaydım)
16.30:tavuk döner,salata,ayran,3dilim salam
19.30:1kase kiraz

cidden 65 ol gör bak hadi bebiş diycek sana, o senin iyiliğini düşünüyor meleğim bence, sağlığın için. ence bu hassasiyeti çok güzel. Allah razı olsun.

kolay gelsin ablacım, ne güzel oh daralt kaydirigubbakcemile2
anladığım kadarıyla eşin özel sektörde ve kendi işini yapıyor, benim babamda öyleydi çok zor ne tatilin tatil gibi olur ne mesaisi olur.cidden Allah yardımcınız olsun.
bu arada mobilyanda hayırlı olsun.

buzdolabımın üzerine de astım takvim hazırlayıp

25 haziranda başlıyor ,1 ekimde bitiyor
meleğim 12 kiloyu 3 aya yayman çok güzel, ama bence şu yürüyüş bandını çamaşır askılığı olmaktan kurtan ilk ay haftada 3 gün 45dk yür. ikinci ay 5 güne çıkar son ayda hergün 45.sabah 45 akşam yürürsen kilon hiç durmaz ve çok zorlanmadan çabucak verirsn.

yaz geldi çamaşırlar balkonda artık

haklısın spor yapmadan da olmuyor

az önce kalktım bir baktım uzatma kablosunu eşim başka bir yere takmış ,koşçaktım ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…