Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de uzun zamandır menü veremedim bugünü yazayım bari

sabah
peynir,2 zeytin,
domates,salatalık,maydonoz,dere otu

öğle
yöresel bir bitki yemeği(az)
domates
yoğurt

ara
yarım simit(mecburen)

akşam
bol yeşilli salata
1 dilim peynir

selam kıslar ne var en yok bakalım kimseler yok yine ama ben yazmak istedim gecmişe bi göz atmadan selam verim dedim nasl özlüyorum sizi anlatamam ama bu ara hergün dersandeyim sınva yaklstıkca skıstırdılar iyice kötükedihüso

kilo mevzuna gelnce kızacaksınız biliyorum ama galiba sanırsam kilo aldım:kedi: adet haftamdayım biter bitmez topluyorum kendimi takıma kilo almıs bi seklde dönmek istemiyorumalsanaalsanasmile

Bütün Hatun kızlara günaydınlarrr... sağlıklı bol diyetli günler dilerim...hihoyyythihoyyyt

kızlar bir arkadaşımın gelinliği bayıldım nasıl sizce , rüya gibi dimiii

gece yağan şiddetli yağmur ve sabahında mis gibi toprak kokan,serin mi serin çorumdan günaydınnn herkesee..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.umarım keyifler yerindedir...

ya kızlr ben bi türlü sabahları uyanamıyorum,zar zor kalkıyorum,ne makyaj,ne saç baş,salaş bi şekilde geliyorum işe,diyette yapamıyorum,spor desen oda yok,depresyonamı giriyom nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

GÜnaydın kızlar .

SımoŞum gelınlıĞın Üst tarafı gÜzel ama alt tarafını bende beĞenmedım .

Bende aynı şekildeyim neslim yaaa, ne yapacağız biz, sen ekimde evleneceksin bende nişan düşünüyorum offf neden böyle yapıyoruz :sinifsinif:eyvahedigeldismilelmaz:

günaydın kirazım fıstığım opuyorumnanaktan

çık çık o depresyondan ,bak hayat güzel ,önünde güzel günler seni bekliyor

aşkını buldun ,evleniyosun :asigim:

Ya banane ben çok beğendim özellikle üst kısmına aklinialirimsmile sende beğen hadi elifim kaydirigubbakcemile3

yavruş beni alan almış artık ,giymişim gelinliği kaydirigubbakcemile3

ama beğeniyim hadi kaydirigubbakcemile3

GÜnaydın kızlar .

SİmoŞum gelİnlİĞİn Üst tarafı gÜzel ama alt tarafını bende beĞenmedİm .

günaydın nazlişkom opuyorumnanaktan

yeni gelinim diyemiyorum artık sana bak bu cadılar yerini kaptı hemen

Bende aynı şekildeyim neslim yaaa, ne yapacağız biz, sen ekimde evleneceksin bende nişan düşünüyorum offf neden böyle yapıyoruz :sinifsinif:eyvahedigeldismilelmaz:

herşey olcağına varıyor bitaneciklerim üzmeyin sıkmayın kendinizi

rabbim hayırlısını versin hakkınızda inşallah her daim

evet ben eski gelin oldum artık . şimdi kirazım var taze gelin olaraktan . daha sonra hayırlısıyla simoşum var ....

Kızlar yarın bıldırım sırası bızde . Ben akŞamm saat 18:00 da hayırlısıyla yola Çıkıcam ankaraya gıtmek ıÇın . Kırazım sen lıste ıŞını halledebılırmısın yoksa ben bÜtÜn takımlara not bırakayım mı en geÇ 17:00 a kadar bıldırımlerını yapmaları ıÇın .

biliyorum nazlışım sıra bizde ama ben hiç liste yapmadım,paylaşım alanına bırakmayı biliyorumda,diğerini sen anlat bi nasıl yapılacak,ya sıraya falan sokarım o sorun diilde ben diğer topiğe nasıl aktarıcam,kopyala yapıştırmı yapılıyo kafamçokkarıştı

listeler tamamlandıktan sonra diğer linke kopyala yapıştır yapıp . Genel listelerde takımların kaçıncı olduklarını yazıyoruz yanlarına. Daha sonra ilk üçe giren takımları ve bireyselde derece yapanları yazıyoruz canım .

herşey olcağına varıyor bitaneciklerim üzmeyin sıkmayın kendinizi

rabbim hayırlısını versin hakkınızda inşallah her daim

ya aslında elifim çok şükür herşey yolunda,işimizde hep rast gidiyo,ama bende bi rahatlık var,kardeşimin düğününde bile kaç ay önceden diyet, spor yapıp ne güzel vermiştim kilocukları,

şimdi kendi düğünüm olucak,gelinlik giycem ama ben bi türlü kendime hakim olamıyorum,strese girip ta çok yiyorummafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…