Bütün Hatun kızlara günaydınlarrr... sağlıklı bol diyetli günler dilerim...hihoyyythihoyyyt
kızlar bir arkadaşımın gelinliği bayıldım nasıl sizce , rüya gibi dimiii
kızlar bir arkadaşımın gelinliği bayıldım nasıl sizce , rüya gibi dimiii
günaydın canım opuyorumnanaktan
güzel ama mükemmel değil bence simoşum
alt tarafı hoşuma gitmedi
gece yağan şiddetli yağmur ve sabahında mis gibi toprak kokan,serin mi serin çorumdan günaydınnn herkesee..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.umarım keyifler yerindedir...
ya kızlr ben bi türlü sabahları uyanamıyorum,zar zor kalkıyorum,ne makyaj,ne saç baş,salaş bi şekilde geliyorum işe,diyette yapamıyorum,spor desen oda yok,depresyonamı giriyom nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
gece yağan şiddetli yağmur ve sabahında mis gibi toprak kokan,serin mi serin çorumdan günaydınnn herkesee..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.umarım keyifler yerindedir...
ya kızlr ben bi türlü sabahları uyanamıyorum,zar zor kalkıyorum,ne makyaj,ne saç baş,salaş bi şekilde geliyorum işe,diyette yapamıyorum,spor desen oda yok,depresyonamı giriyom nekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Ya banane ben çok beğendim özellikle üst kısmına aklinialirimsmile sende beğen hadi elifim kaydirigubbakcemile3
GÜnaydın kızlar .
SİmoŞum gelİnlİĞİn Üst tarafı gÜzel ama alt tarafını bende beĞenmedİm .
Bende aynı şekildeyim neslim yaaa, ne yapacağız biz, sen ekimde evleneceksin bende nişan düşünüyorum offf neden böyle yapıyoruz :sinifsinif:eyvahedigeldismilelmaz:
günaydın kirazım fıstığım opuyorumnanaktan
çık çık o depresyondan ,bak hayat güzel ,önünde güzel günler seni bekliyor
aşkını buldun ,evleniyosun :asigim:
yavruş beni alan almış artık ,giymişim gelinliği kaydirigubbakcemile3
ama beğeniyim hadi kaydirigubbakcemile3
günaydın nazlişkom opuyorumnanaktan
yeni gelinim diyemiyorum artık sana bak bu cadılar yerini kaptı hemen
evet ben eski gelin oldum artık . şimdi kirazım var taze gelin olaraktan . daha sonra hayırlısıyla simoşum var ....
maşallah bereketli topiğimiz var ,evlenenler ,çoluk çocuğa karışanlar
Kızlar yarın bİldİrİm sırası bİzde . Ben akŞamm saat 18:00 da hayırlısıyla yola Çıkıcam ankaraya gİtmek İÇİn . Kİrazım sen lİste İŞİnİ halledebİlİrmİsİn yoksa ben bÜtÜn takımlara not bırakayım mı en geÇ 17:00 a kadar bİldİrİmlerİnİ yapmaları İÇİn .
[ı]biliyorum nazlışım sıra bizde ama ben hiç liste yapmadım,paylaşım alanına bırakmayı biliyorumda,diğerini sen anlat bi nasıl yapılacak,ya sıraya falan sokarım o sorun diilde ben diğer topiğe nasıl aktarıcam,kopyala yapıştırmı yapılıyo kafamçokkarıştı[/ı]
herşey olcağına varıyor bitaneciklerim üzmeyin sıkmayın kendinizi
rabbim hayırlısını versin hakkınızda inşallah her daim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?