Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam nazlışım sen merak etme hallederim ben,hem herşeyin bi ilki var dimi bende öğrenmiş olurumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

listeler tamamlandıktan sonra diğer linke kopyala yapıştır yapıp . Genel listelerde takımların kaçıncı olduklarını yazıyoruz yanlarına. Daha sonra ilk üçe giren takımları ve bireyselde derece yapanları yazıyoruz canım .

[ı]tamam nazlışım sen merak etme hallederim ben,hem herşeyin bi ilki var dimi bende öğrenmiş olurumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2[/ı]

sağol kirazım . Erken yola çıkmayacak olsaydık evden yapardım . Direk işyerinden çıkıp gideceğiz canım .

sağol kirazım . Erken yola çıkmayacak olsaydık evden yapardım . Direk işyerinden çıkıp gideceğiz canım .

sen merak etme tatlışım hallederiz biz,yanlız bişi daha sorcam nazlışım,listeler yapıldıktan sonra paylaşım alanına linki nasıl koyucam,:kedi::kedi:

Detoksmu yapsak bir kaç gün acaba kızlar ya ben kendimi şiş hissediyorum kafamçokkarıştı

sen merak etme tatlışım hallederiz biz,yanlız bişi daha sorcam nazlışım,listeler yapıldıktan sonra paylaşım alanına linki nasıl koyucam,:kedi::kedi:

paylaşım alanına linki koymana gerek yok canım sadece listelerin hazır olduğunu yazman yeterli . linkte koymak istersen internette adres çubuğunun ordaki adresi kopyala yapıştır yapabilirsin canım .

Bal sirke karışımını mı denesek ya, nazlı bu ara bende öyleyim, halbuki hiç öyle olmazdım , ne yapsakki ya bilmiyorumkismile

simoşum hani demiştin ya çok kolay kalkıyorum namaza diye

bugün saati 5e kurmuştum kalkmak için

ama gözümü bir açtım ezan okunmaya başladı ,daha saatimin çalmasına vardı

çok mutlu uyandım , 2 gün önce aradığım huzuru buldum sanki artık

cumartesi eşimle de konuşayım gidip kendime eşarp ,tunik falan alıcam

inşallah dua edin kararımdan caymadan devam edeyim yolumda

ben bir tatlı kaşığı zeytin yağı içmeyi düşünüyorum ama önceden işe yaramıştı şimdide yararmı bilmiyorum .

kızlar bir arkadaşımın gelinliği bayıldım nasıl sizce , rüya gibi dimiii

Çok güzelmiş gerçekten ya

İnşallah canım hayırlısı olsun. Allah yardım eder sana... Allah kabul etsin yaptıklarını...

Bu arada doğadan ın yeşil çayı da gayet iyi geliyor wc olayına.. ama yola çıkacaklar içmesin delikafadulden

günaydın millettt :içelim:

aebenimm liliş ablan oğluyla telaşlı değilll -tatlicadiarzu-

oğlanın gelmesinin etkisi var amaaa kızlarında etkisi çok fazlaa kafamçokkarıştı

sabahtan gördüm gördüm pc yi yoksa bana düşmüyo canımmm :1no2:

bu durumda nasıl götürürüm takım işini bilmiyorumm :1no2:

sınavlarda bitiyo artık biraz da bize lazım diyeee hop çekiyolar elimdenn pc yi

evde üç tane genç yedir içirr işimde 5 e 10 a katlandı inanın pc ye yazacak mecalim bile olmuyor bazen yorgunluktan kollarım tutmuyor:1no2:
bu cumartesi son sınavlarına gireceklerrr sonrada tatil alışverişine çıkacağızz
kızlar tatil için mersine gidiyolarrr a.s

temmuz 15 ece önümüzdeki sezon için start verecekkk ders çalışmayaa -tatlicadiarzu-

işte böyle kızlar yoğunum yorgunum pejmurdayim ben ne haldeyimmm -tatlicadiarzu-

oyyy ablam kıyamam sana . kolay değil 3 gençle uğraşmak . onların kanları kıpır kıpır. kolay gelsin ablam sana ....

oyyy ablam kıyamam sana . kolay değil 3 gençle uğraşmak . onların kanları kıpır kıpır. kolay gelsin ablam sana ....

SAĞOL NAZIMMMŞeniz

kalbim sizin yanınızdaaa ama elim ayağım işte tüm günnn

koptum ki ne koptummm a.s

biraz cıcık idare edin bakalım beniii
takıma girmeye rağbet çok olsa diyecemmm biraz izne ayrılayımm
bakıytorum herkesde bir dağılma var a.s

biraz gideyim böyle olmazsaaa bir ara veririmmm a.s

bu durum geçicimi yoksa tüm yaz boyunca böylemi olacakk inanın kestiremiyorumm fisfisfisfisfisfis

Allah kolaylık versin ablam

takımda da dediğin gibi bir dağılma var ,hatta ben hala bazı kişiler takımda mı yoksa çıktılar mı anlayamıyorum sempatiksalakcinni

gördüğüm hep aynı kişiler olumunekankayizsmile

takım demişken takımda yer açıldımı benim için ufacık biyer zaten ben ufacıkım heryere sığarım göbişimle:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…