Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aynen canımmm

katılıyorummm sanaa a.s

naz melek şekerkız simoşş suura harici yazan yok gibi takımaaa birde kirazzz
arada ben ve AEBEN C diyoruzz :sm_confused:

kaç kişiyiz bilmiyorum bilee :sm_confused:

endoras var herhaldee ama onun paylaşımı hiçmi hiç yokkk :1no2:

valla unutttuklarım varsa birde siz sayınnn hatırlatınn :sm_confused:

nurommm napıyosun canişko,nasılsın,seni görünce pek bi sevindim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 özlemişim kıı delikafadulden

iyiyim kirazım napim bıraktığın gibi 2 ileri 1 geri kilolarla uğraşıp duruyoz :) bende seni çok özledim hatta siteye girmediğin süre içinde profiline girip ziyaretçi mesajı bırakmıştım ama sonradan ziyaretçi mesajları silinince bizim mesajlarda gitti :) okuyamamışsındır büyük ihtimal. Ayrıca o sevimli yüzünü gösteren avatarın daha güzeldi onu koysana tatlım o daha güzeldi :) olumunekankayizsmile evleniyosun sanırım ekimde hayırlı olsun tatlım. şu smileylerin arasında bi gelinlikli smiley yok yahu :) bende aşık olanı koyayım bari :asigim:
çok sıkıcı bigün ya. hava kapalı soğuk ve sıkıcı...

+11 deyince aynen böyle oldum :1shok: :1shok:

iyiyim bende canım face'i kapattım

vallahi tatile giderken aldığım bi elbise vardı oraya giderken giydim, bide songün akşam yemeğine giderken giyeyim dedim şaka gibi yaa olmadddııı akannehir akannehir akannehir yanda koltukaltından fermuarı var çekemedim eşime çeksene diyom çekilmiyo diyo :))) çeksene diye kızıyom bide hahahahahah şaka yapma diyom :))) eve gelip tartıya çıkınca acı gerçekle karşı karşıya kaldım ama bana haktır orda yemekten tiksindim denecek derecede yedim. snack barda sürekli hamburger,pizza,patates kızarması kola yedim içtim :))) normal yemek yemek için karnımın acıkmasını hiç beklemedimki :roflol: off yine karnım acıktı cokacimcoook ama çok sıkı diyete başladım yemicem.. kardeşimin yaz sonu nişanı olabilir o sebeple 65 olmalıyım eyvahedigeldismile

hoşgeldin nurum . ne yptın kız sen öyle + 11 haaaa . bende taile gidince dikkat edeyim bari .

hoşgeldin nurum . ne yptın kız sen öyle + 11 haaaa . bende taile gidince dikkat edeyim bari .

ammaann ne dikkat edicen kızım yaa :) ye gitsin :))) vallahi ben yedim hepsinden hepsindeenn :)) pişman değilim :lepi: buarada canım çanakkalenin meşhur peynir helvasından istedi :) geliboluya gittiğimizde almıştık yemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. mikemmel bi tarlı. hoş gerçi ben hoşmerimi de çok severim balıkesirin tatlısı o sebeple de hoşuma gitmiş olabilir ama şimdi burda ikisinden biri olsaydı düşünmeden yuvarlardım.
bu arada nazcım montide %70 kakaolu bitter yiyebiliyoduk diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum?
çerezde öğün olarak yenebiliyo diye biliyorum doğrumu?

asıl yiyeceklerimizden değil de kaçamaklardan bahsediyoruz önce kaydirigubbakcemile3

bitter yeniyodu ama nadiren , bi de ara öğün yapmamak daha iyiydi

çerez zaruri durumlarda öğün olarak yenebiliyordu

balıkesirliyim ama hiç sevmem hoşmerimi :sinifsinif:

evet canım çekerezi kararında öğün olarak yiyebiliyoruz. afiyet olsun nurommm

ayy çok severimmm eyvahedigeldismile dönüş yolunda otobüs balıkesir terminale girdi indim aradım taradım hoşmerim yok hertarafı kolonya ile doldurmuşlar bir hoşmerim satan yok buralarda bulursamda kaçırmam :jeyyar:
çerez ve bittere gelince öğün olrak yiceksen ye yoksa aklının ucundan geçirme diyosuunn şakkıdı valla bitterimide almıştım buzdolabında beni bekliyo -tatlicadiarzu- ama yemicem Çok üzgünüm çoook

aa nasıl bulamadın ya ,heryer hoşmerim dolu olur hep garajda

kolonyası ve hoşmerimi meşhur olunca tabi kaydirigubbakcemile3

nuromm görmedim canım ben msj falan,silinmiş demekki...ya biz napcaz böle bu kiloları bi korumayı beceremiyoz...off bende senden farksız diilim aynen 2 ileri 1 geri

ayrıca canişko teşekkür ederim iyi dileklerin için,hiç bu sene düğün hesapta yokken ekimde ciddi ciddi evleniyorum ya şaka gibiohaoldumsmileohaoldumsmile...

bu arada kızlar monti kitabım geldi,iyice bi okuyumda ucundan başlasam iyi olucak
yerimsenibenyerimseniben

hayırlı günler fıatıklar........

hafta sonu dügün çıktı tatil haftaya kaldı heberiniz olsun 5. li rakamlar için 1 haftam deaha var hehe ....

nasılsınız bakem ....

teşekkür ederim efenim tatil sonrası +11 kilo ile dünya rekoru kırdığımı düşünüyorum neyseki +6 ya indirdim 4 günde :) sen nasılsın? faceden çıktınmı?
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyanı kısaca 2 kilo almışın yagdan diyelim norom ..kaydirigubbakcemile3
ama o kadar suda olsa valla rekor olmuş ..kaydirigubbakcemile3

zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
geçen gün link vermiştin elifim tesedür hakında ..bakıp yorum yapamadım musaid olupda .:hulya:linki tekrar verebilirmisin musaid olunca bi daha bakayım .:kedi:

sen merak etme tatlışım hallederiz biz,yanlız bişi daha sorcam nazlışım,listeler yapıldıktan sonra paylaşım alanına linki nasıl koyucam,:kedi::kedi:
cuma ögleden sonra ogluşun kontrolu var ama akşama musaid olursam bende buralardayım kirazım ..olumunekankayizsmilebu hafta sıra bizde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…