Allah kolaylık versin ablam
takımda da dediğin gibi bir dağılma var ,hatta ben hala bazı kişiler takımda mı yoksa çıktılar mı anlayamıyorum sempatiksalakcinni
gördüğüm hep aynı kişiler olumunekankayizsmile
selamun aleyküm milleeett
selamun aleyküm milleeett
selam nurom nasılsın fıstık opuyorumnanaktan
teşekkür ederim efenim tatil sonrası +11 kilo ile dünya rekoru kırdığımı düşünüyorum neyseki +6 ya indirdim 4 günde :) sen nasılsın? faceden çıktınmı?
nurommm napıyosun canişko,nasılsın,seni görünce pek bi sevindim kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 özlemişim kıı delikafadulden
+11 deyince aynen böyle oldum :1shok: :1shok:
iyiyim bende canım face'i kapattım
hoşgeldin nurum . ne yptın kız sen öyle + 11 haaaa . bende taile gidince dikkat edeyim bari .
ammaann ne dikkat edicen kızım yaa :) ye gitsin :))) vallahi ben yedim hepsinden hepsindeenn :)) pişman değilim :lepi: buarada canım çanakkalenin meşhur peynir helvasından istedi :) geliboluya gittiğimizde almıştık yemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. mikemmel bi tarlı. hoş gerçi ben hoşmerimi de çok severim balıkesirin tatlısı o sebeple de hoşuma gitmiş olabilir ama şimdi burda ikisinden biri olsaydı düşünmeden yuvarlardım.
bu arada nazcım montide %70 kakaolu bitter yiyebiliyoduk diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum?
çerezde öğün olarak yenebiliyo diye biliyorum doğrumu?
ammaann ne dikkat edicen kızım yaa :) ye gitsin :))) vallahi ben yedim hepsinden hepsindeenn :)) pişman değilim :lepi: buarada canım çanakkalenin meşhur peynir helvasından istedi :) geliboluya gittiğimizde almıştık yemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim. mikemmel bi tarlı. hoş gerçi ben hoşmerimi de çok severim balıkesirin tatlısı o sebeple de hoşuma gitmiş olabilir ama şimdi burda ikisinden biri olsaydı düşünmeden yuvarlardım.
bu arada nazcım montide %70 kakaolu bitter yiyebiliyoduk diye biliyorum ben yanlışmı hatırlıyorum?
çerezde öğün olarak yenebiliyo diye biliyorum doğrumu?
asıl yiyeceklerimizden değil de kaçamaklardan bahsediyoruz önce kaydirigubbakcemile3
bitter yeniyodu ama nadiren , bi de ara öğün yapmamak daha iyiydi
çerez zaruri durumlarda öğün olarak yenebiliyordu
balıkesirliyim ama hiç sevmem hoşmerimi :sinifsinif:
ayy çok severimmm eyvahedigeldismile dönüş yolunda otobüs balıkesir terminale girdi indim aradım taradım hoşmerim yokhertarafı kolonya ile doldurmuşlar bir hoşmerim satan yok buralarda bulursamda kaçırmam :jeyyar:
çerez ve bittere gelince öğün olrak yiceksen ye yoksa aklının ucundan geçirme diyosuunn şakkıdı valla bitterimide almıştım buzdolabında beni bekliyo -tatlicadiarzu- ama yemicem Çok üzgünüm çoook
iyiyim kirazım napim bıraktığın gibi 2 ileri 1 geri kilolarla uğraşıp duruyoz :) bende seni çok özledim hatta siteye girmediğin süre içinde profiline girip ziyaretçi mesajı bırakmıştım ama sonradan ziyaretçi mesajları silinince bizim mesajlarda gitti :) okuyamamışsındır büyük ihtimal. Ayrıca o sevimli yüzünü gösteren avatarın daha güzeldi onu koysana tatlım o daha güzeldi :) olumunekankayizsmile evleniyosun sanırım ekimde hayırlı olsun tatlım. şu smileylerin arasında bi gelinlikli smiley yok yahu :) bende aşık olanı koyayım bari :asigim:
çok sıkıcı bigün ya. hava kapalı soğuk ve sıkıcı...
ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileyanı kısaca 2 kilo almışın yagdan diyelim norom ..kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim efenim tatil sonrası +11 kilo ile dünya rekoru kırdığımı düşünüyorum neyseki +6 ya indirdim 4 günde :) sen nasılsın? faceden çıktınmı?
zemuszemus:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:simoşum hani demiştin ya çok kolay kalkıyorum namaza diye
bugün saati 5e kurmuştum kalkmak için
ama gözümü bir açtım ezan okunmaya başladı ,daha saatimin çalmasına vardı
çok mutlu uyandım , 2 gün önce aradığım huzuru buldum sanki artık
cumartesi eşimle de konuşayım gidip kendime eşarp ,tunik falan alıcam
inşallah dua edin kararımdan caymadan devam edeyim yolumda
cuma ögleden sonra ogluşun kontrolu var ama akşama musaid olursam bende buralardayım kirazım ..olumunekankayizsmilebu hafta sıra bizde ..sen merak etme tatlışım hallederiz biz,yanlız bişi daha sorcam nazlışım,listeler yapıldıktan sonra paylaşım alanına linki nasıl koyucam,:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?