günaydın nazom kolay gelsinyerimsenibenHepinize günaydın güzel bayanlar.. hihoyyyt Günümüz güzel geçsin inşallah. Ben işlerle boğuşuyorum. -tatlicadiarzu- ışte olanlara iyi çalışmalar , evdekilere de kolay gelsin. Şeniz
suuracım senin ne sınavların var tatlım?
günaydın nazom kolay gelsinyerimseniben
bu sene okulu bitirdim sene başından beri 2kez kpds,üds,ales,yurtdışı bursları ve master için mülakatlar da dahil olmak üzere girmediğim sınav kalmadı tabi okuldaki vze finalleri hiç saymıyorum.son olarak 10 temmuzda kpss var bunaldım artık birde hem çalışmam gerekip motive olup çalışamayınca daha çok sıkılıyorum. tabi bu hayatımın her alanını etkiliyor. ama son 4gün inşAllah ruh sağlığım da bozulmadan atlatırım şu zamanları...
Sağol bitanemm. Sana da kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin. Baya çok sınava girmişsin arka arkaya. Ne çok stress olmuştur senin için tahmin edebiliyorum. Ama az kalmış , inşallah çok başarılı geçer sınavın. Ve Allah gönlüne göre verir dilerim. :Saruboceq:
günaydın gözdem nasılsın kuzum bugün?Günaydın
Ah be kübracığım kötüyüm, iyi demek adetten olmuş :1no2:
Gözdemciğim canım benim zaten olay çirkinlik değil ben gördüm resimlerini gayet havalı ve hoşsun.Allah hayırlı kapılar açsın demekten başka birşey diyemiyorum.Allah kimsenin üzülmesini istemez, o da pişman oluyodur tabi ama geç işte...Vermiyorum zaten, açmıyorum telefonlarını, bugün gene aradı 4 kez... Ben kendimi güçsüz hissetmiyorum nevroşumda ben çirkin bir hatun değilim, bu kilomda bile etrafımda benimle olmak isteyen insanlar var, ama ben onu seçmiştim. Ne yaparda aramız düzelir, düzelirmi, düzelmezmi, ne olur, ne biter bilemiyorum, ama biterse rabbimin bunu onların yanına koymayacağını biliyorum
ayy aebencim geçmiş olsun çatıyla uğraştın bide haa.. iyi ekstra kalori harcadın de napcen...-tatlicadiarzu-kıslar ben tatilde biraz cazuttum menülerim 2. amamaydı dengeledim ama tatlı beni mahvetti.... o yüzden cezalıyım ...
cumaya kadar eski kiloma inmak içim 1. aşamadayım ....
fırsat varken menümü yazayım ....
6.00.. 10 kiraz ....erken kalkmıştım ...
9.00
2 dl kız.ekmek ...2 k.k peynir (. yagsız )..sögüş .... 3 zeytin ...
14 00.
tavuk ızg.. domates ve kırmızı biberle... salatalık..... 2 br .ayran .
18 .15 ..
1 tb ..tonlu, lorlu .salata ...3 ceviz ....
gecede duruma göre belki tarçınlı süt yada az meyve yerim ...
4 lt su ..:içelim:1 de soda
bu sıcakda 120 dk yürüyüş ...delimiyim neyim ....sempatiksalakcinni
ayrıca çatıda kan ter içinde yarım saat su temizleme ....:roflol:.
ne oldu biliyormusunuz 5 katta çatıyı su basmışş.delikafadulden 2 gün önce yagan yagmur çatıya dolmuş ... mutfak baca yanından kırlent kadar yaşlıgı görünce eyvahh dedim . hemen görevliyi cagırdım çıktık dama .kaydirigubbakcemile3 izocamları kaldırdıkkı altı su ....-tatlicadiarzu-
bıraksam evde tavandan iz olacak yeniden boya . görevliyle topladık izocamları paspaslarla 3 kova su çıktı çatıdan .... bendende yarım kilo kadar ter çıktı tabi :roflol:ALLAHIM neyseki suyu sadece çatıyı bassın diye bize sunmamış ..duş diyede kulanımımıza sunmuş ...:roflol::roflol:
...
çok mersi şuuracığım, sana da güzel günler sınavlarda başarılar..:lepi:hoşgeldin nevra aleykum selamopuyorumnanaktan
Ayşegülüm burası da çok sıcak ben buzlu greyfurt suyu içiyorum çok güzel oluyor montiye de uygun kaydirigubbakcemile2 bu akşam yüzmeye başlıyorum , haftada 5 gün-1,5 saatten- süper olacak kaydirigubbakcemile2
En fazla da bu ara buna seviniyorum, birde işten izin alabilip antalyaya gidebilseydim :umursamaz:
Ayşegülüm burası da çok sıcak ben buzlu greyfurt suyu içiyorum çok güzel oluyor montiye de uygun kaydirigubbakcemile2 bu akşam yüzmeye başlıyorum , haftada 5 gün-1,5 saatten- süper olacak kaydirigubbakcemile2
En fazla da bu ara buna seviniyorum, birde işten izin alabilip antalyaya gidebilseydim :umursamaz:
Yüzme süper bişi. hihoyyyt 5 gün 1.5'er saat de çok tatmin edici. Çok güzel forma da girersin. Zaten yürüyüş , koşu ve yüzme bu işte bir numaraaaa. :lepi: Sana hem iyi eğlenceler hem de iyi forma girmeler tatlımmmm. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?