Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

06.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Light Üçgen Peynir 13 gr
Katı kaynamış yumurta
15 gr siyah zeytin ezmesi

Öğlen : İşyerinde - 12:30

1 servis tabağı karışık salata (yağsız ve az kalorilerinden seçtim)
1 bardak ayran

Ara : 16:00

2 adet etiform bisküvi
Yarım bardak yağsız süt

Akşam : 19:00

1 tabak sirken otu haşlaması
2 adet ızgara köfte
1 kase yoğurt

Gece : 22:00

1 küçük armut

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1100

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 70 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Hepinize günaydın güzel bayanlar.. hihoyyyt Günümüz güzel geçsin inşallah. Ben işlerle boğuşuyorum. -tatlicadiarzu- ışte olanlara iyi çalışmalar , evdekilere de kolay gelsin. Şeniz

Hepinize günaydın güzel bayanlar.. hihoyyyt Günümüz güzel geçsin inşallah. Ben işlerle boğuşuyorum. -tatlicadiarzu- ışte olanlara iyi çalışmalar , evdekilere de kolay gelsin. Şeniz
günaydın nazom kolay gelsinyerimseniben

suuracım senin ne sınavların var tatlım?

bu sene okulu bitirdim sene başından beri 2kez kpds,üds,ales,yurtdışı bursları ve master için mülakatlar da dahil olmak üzere girmediğim sınav kalmadı tabi okuldaki vze finalleri hiç saymıyorum.son olarak 10 temmuzda kpss var bunaldım artık birde hem çalışmam gerekip motive olup çalışamayınca daha çok sıkılıyorum. tabi bu hayatımın her alanını etkiliyor. ama son 4gün inşAllah ruh sağlığım da bozulmadan atlatırım şu zamanları...

Son düzenleme:

Sağol bitanemm. Sana da kolay gelsin. Allah zihin açıklığı versin. Baya çok sınava girmişsin arka arkaya. Ne çok stress olmuştur senin için tahmin edebiliyorum. Ama az kalmış , inşallah çok başarılı geçer sınavın. Ve Allah gönlüne göre verir dilerim. :Saruboceq:

çok sağol Allah razı olsun Nazom,
Amin Allah cümlemizin gönlüne göre versin:Saruboceq:
günaydın gözdem nasılsın kuzum bugün?

Günaydın kızlar,
bugün işteki son günüm..eve internet işi de tamam.kaydirigubbakcemile2
artık full başınızdayım haberiniz ola...

Gözdemciğim canım benim zaten olay çirkinlik değil ben gördüm resimlerini gayet havalı ve hoşsun.Allah hayırlı kapılar açsın demekten başka birşey diyemiyorum.Allah kimsenin üzülmesini istemez, o da pişman oluyodur tabi ama geç işte...

ayy aebencim geçmiş olsun çatıyla uğraştın bide haa.. iyi ekstra kalori harcadın de napcen...-tatlicadiarzu-
hoşgeldin nevra aleykum selamopuyorumnanaktan
çok mersi şuuracığım, sana da güzel günler sınavlarda başarılar..:lepi:

benim dün iyi geçti bozmadım ama çok zorlandım..bakalım bugün nasıl gidecek. bi düzene otursam gerisi çorap söküğü de bunlar en zor günler işte...kafamçokkarıştı

İşin en kötü yanı da tüm sevdiğim arkadaşlarımla bağımı zayıflatmak zorunda kalmıştım mecburen bu 4 aydır, arayacak dertleşecek kimsem yok, çok sevdiğim kardeş gibi büyüdüğüm 17 yıllık kankardeşim vardı, erkek, onunlada konuşturmadı beni mafoldumben şimdi onu arayacak yüzümde yok mafoldumben dertlesmeye cok ihtiyacım var ama fatmanur da taaa antalyada işten izin alamıyorum, böyle aklımı kaçıracak gibiyim :1no2:

Gözdemciğim arkadaşını ne olursa olsun ara, eski dost düşman olmaz. Araya soğukluk bile girse arkadaş , kanka , küsmez..Biz de varız ayrıca burada, yaz buraya bunaltma kendini emi canım...

Ben bu arada dünkü menümü de yazayım

sabah 2 tam ekmeğe beyaz peynirli tost , çay, salatalık domates
öğlen 2 yumurta maydonozlu omlet, söğüş, yoğurt
ara:3 kayısı
akşam:etsiz bamya yemeği, yoğurt,
arada da 1 elma

merhabalar arkadaşlar.
kusura bakmayın ne olur.okuyup çıkıyorum.yazmaya fırsat olmuyor.
benim oğlan kalkmıyor pc nin başından.
malum tatil dönüşü evde birsürü iş var.oyüzden menülerimi yazamadım.
ama yarın yazıcam inşallh.bugün bigayret işlerimi kolaylıyımda.
yarında şöyle bir detoks amacıyla kabak çorbası yapcam.
gün boyu acıktıkça onu içcem.aralardada meyve ve bitki çayları.
gözdemcim annemi düzceye evine bıraktım.beslenme programını okadar iyi uyguladımki eve gidince herkes şaşırdı.
maşallh annem gençleşti sanki.annem iyileştiği için ve hayır duasını alabildiğim için rabbime şükrediyorum.
gözdemcim okuyunca inanamadım. nasıl olurdiye.düğün planları yaparken hemde.
bence senin gibi donanımlı ve güzel bir kız için kilo çok saçma bir bahane olmuş.
hakkında hatırlısı canım.zaman her şeyin ilacıdır
suuracım allah kolaylıklar versin canım.
hepiniziopuyorumnanaktan

selam kızlar..

elifim eşinin doğum günü kutlu olsun cnm nice senelere seninle..

ya kızlar izmir felaket sıcak geceleri uyunmuyor sabhları kalkılmıyor sürekli böyle halsiz bitkin bi hlim var nolcak benim bu halimbenneyaptımki sizler nasılsınz kaydirigubbakcemile5 şimdi şöyle güzel bi yerde denize karşı püfür pfür kahve yudumluyor olmak vardı ya boshayallersmile

Ayşegülüm burası da çok sıcak ben buzlu greyfurt suyu içiyorum çok güzel oluyor montiye de uygun kaydirigubbakcemile2 bu akşam yüzmeye başlıyorum , haftada 5 gün-1,5 saatten- süper olacak kaydirigubbakcemile2
En fazla da bu ara buna seviniyorum, birde işten izin alabilip antalyaya gidebilseydim :umursamaz:

Yüzme süper bişi. hihoyyyt 5 gün 1.5'er saat de çok tatmin edici. Çok güzel forma da girersin. Zaten yürüyüş , koşu ve yüzme bu işte bir numaraaaa. :lepi: Sana hem iyi eğlenceler hem de iyi forma girmeler tatlımmmm. Şeniz

ohh ne güzel bende istiyorum havuzda yüzmek yaaa :çok üzgünüm:

selam kızlar ancak gelebildim
haftaya perşembe mevlüdüm var durunun mevlüdü o yüzden temizlik yapıyorum kociş yeni gitti bir bende molada bi bakayım dedim

bugün standart bir kahvaltı yaptım pazar gittik bu hafta olcay 4 te gidecek 1 de gelecek o yüzden akşamları meyva yiyeceğim bol bol

Sağol nazocuğum bir 20 kg daha versem ciddi yürüyüslere de o zaman başlayacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…