- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
kızlar yeni albüm ekledim durunun resimlerini haberiniz olsun
günaydın çıtırcıklaropuyorumnanaktan
miraç kandiliniz mübarek olsun,rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin:Saruboceq:
Aynı anda yazmışız kirazım. Ben de ben açtım topiği diye havalandıydım. opuyorumnanaktan
günaydın nazzomopuyorumnanaktannasılsın tatlım,seni sabah sabah burda görmek ne güzelŞeniz
aminnnŞenizgünaydın çıtırcıklaropuyorumnanaktan
miraç kandiliniz mübarek olsun,rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin:Saruboceq:
günaydın, hayırlı kandiller sana da nazom, handikap olmaz inşAllah canım, eğer moralini bozacaksa sabahki kilo akşamdan başla maynoz sapını kaynatıp içmeyeşişin iner. ama bana dr. çok uygulama alıştırma demişti. yine de kendmi çok kötü hissedince yapıyorum.Kızlar günaydınnn. Şeniz Kandiliniz mübarek olsun. Bugün ben açtım topiği , şaşırdım doğrusu. kaydirigubbakcemile3 Ben pek gelemediğim için şeref oldu yani.Keyifler yerindedir inşallah. Bakalım yarın tartıda ne gibi değişiklikler göreceğiz. Ben bu sabah regl oldum. Tartıda bana handikap olacak mı acaba? sengözlerimebaksanab
:lepi:07.07.2010
Kahvaltı : Evde - 07:30
Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Light Üçgen Peynir 13 gr
Katı kaynamış yumurta
Öğlen : İşyerinde - 12:30
Yarım porsiyon tavuk şiş
1 bardak ayran
1 kase salata
Ara : 16:00
1 havuç
1 salatalık
Akşam : 19:30
1 tabak patlıcan biber domates közlemesi
2 kaşık bamya
1 kase yoğurt
Gece : 22:00
2 kayısı
Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000
Aktiviteler :
1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2
3-Koşu bandında 70 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.
aminnn meleğim, günaydınopuyorumnanaktan
BENCEDE SURAM ....bilmiyorumkismilegünaydınlar, hayırrlı kandillerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dünkü menümü yazayım:
sabah:2dilim denge ekmek,1k.k. peynir,4zeytin,dom-sal.
öğle:tost,ayran
ara:1şeftli
akşam:bol sezeli bulgur pilavı,çocan salata,1kase yoğurt
bol karbonhirat olmuş sanırım bugün proteine ağırlık vereyimbilmiyorumkismile
:lepi:alkisalkisalkisGünaydın kızlar,
Kandiliniz mübarek olsun Allah temiz kalplerinizin muradını versin inşallah...:Saruboceq:
Eveeet ben artık yuvamda pcnin başındayım tekrardan.. Dün yediklerim
Beyaz peynirli tost( tam tahıl ekmeğe),domates salatalık çay (yeşil çay değil bir an önce alışverişe çıkıp almam lazım)
ton balıklı salata ve ayran
4 kayısı
kurufasulye, cacık,salata
1 şeftali
günaydın, hayırlı kandiller sana da nazom, handikap olmaz inşAllah canım, eğer moralini bozacaksa sabahki kilo akşamdan başla maynoz sapını kaynatıp içmeyeşişin iner. ama bana dr. çok uygulama alıştırma demişti. yine de kendmi çok kötü hissedince yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?