Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi akşamlar ..
çok yogun bir gündü ..
sabah size 1 mesaj yazdım elektrik gitti .. geldi bu seferde pilates bailadı .. sonrada eşimle geçen hafta vefad eden komşumun mevlüdüne gittim .... bana çok uzak .. sadece bayanlaraymış eşim beni bırakıp döndü dönüştede işi çıktıgından beni alamadı 2 dolmuş artı 1 saat yürüyüşle eve geldim gelincede pazarımız vardı ona dolandım . anlıycanız haşat oldum bugün .....

bugünki menüm

kahvaltı
3 dilim tam buğday ekmeği
2 kaşık kadar domatesli ezme
azcık peynir,salatalık

öğle
et döner
salata,ayran

ara
2 küçük şeftali

akşam
1 tabak mantar sote
salatalık,yoğurt

3,5 litre su(belkide daha fazla),1 bardak yeşil çay
500 mekik

günaydın çıtırcıklaropuyorumnanaktan

miraç kandiliniz mübarek olsun,rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin:Saruboceq:

Kızlar günaydınnn. Şeniz Kandiliniz mübarek olsun. Bugün ben açtım topiği , şaşırdım doğrusu. kaydirigubbakcemile3 Ben pek gelemediğim için şeref oldu yani. Keyifler yerindedir inşallah. Bakalım yarın tartıda ne gibi değişiklikler göreceğiz. Ben bu sabah regl oldum. Tartıda bana handikap olacak mı acaba? sengözlerimebaksanab

07.07.2010

Kahvaltı : Evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
2 dilim tam buğday ekmeği
Light Üçgen Peynir 13 gr
Katı kaynamış yumurta

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Yarım porsiyon tavuk şiş
1 bardak ayran
1 kase salata

Ara : 16:00

1 havuç
1 salatalık

Akşam : 19:30

1 tabak patlıcan biber domates közlemesi
2 kaşık bamya
1 kase yoğurt

Gece : 22:00

2 kayısı

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-10 dk hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 70 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

günaydınlar, hayırrlı kandillerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
dünkü menümü yazayım:
sabah:2dilim denge ekmek,1k.k. peynir,4zeytin,dom-sal.
öğle:tost,ayran
ara:1şeftli
akşam:bol sezeli bulgur pilavı,çocan salata,1kase yoğurt

bol karbonhirat olmuş sanırım bugün proteine ağırlık vereyimbilmiyorumkismile

günaydın çıtırcıklaropuyorumnanaktan

miraç kandiliniz mübarek olsun,rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin:Saruboceq:
aminnnŞeniz

günaydın, hayırlı kandiller sana da nazom, handikap olmaz inşAllah canım, eğer moralini bozacaksa sabahki kilo akşamdan başla maynoz sapını kaynatıp içmeyeşişin iner. ama bana dr. çok uygulama alıştırma demişti. yine de kendmi çok kötü hissedince yapıyorum.

:lepi:

aminnn meleğim, günaydınopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,
Kandiliniz mübarek olsun Allah temiz kalplerinizin muradını versin inşallah...:Saruboceq:
Eveeet ben artık yuvamda pcnin başındayım tekrardan.. Dün yediklerim

Beyaz peynirli tost( tam tahıl ekmeğe),domates salatalık çay (yeşil çay değil bir an önce alışverişe çıkıp almam lazım)
ton balıklı salata ve ayran
4 kayısı
kurufasulye, cacık,salata
1 şeftali

hayırlı sabahlar .......

KANDıLıNıZ MUBAREK OLSUN RABBIM GÖNLÜNÜZDEKıLERı VERSıN ...AMıN ...

BENCEDE SURAM ....bilmiyorumkismile
:lepi:alkisalkisalkis

Günaydın kızlar hayırlı kandiller, çok mübarek bir gece, rabbim kısmet ederse ibadetle geçireceğim, dualarımızda birbirimizi unutmayalım olurmu? Sizi çok seviyorum Şeniz

Bu seferlik yapmayayım da aklımda bulunsun suuram. Bakalım regl döneminde bende ne gibi değişiklikler oluyor. :1rolleyes: Teşekkür ediyorumm bilgi için. Hiç denememiştim. a.s.

evet kızlar bugünün menüsü de şöyle hayırlısı ile bozmadan atlatırsam ;
2 tahıl ekmeğe peynirli tost, domates,biber,çay
1 tabak bamya yemeği, yoğurt, bol salata
1 şeftali
1 tabak kuru fasulye, cacık,
1 veya 2 şeftali

selamlar..hepinizin miraç kandili mübarek olsun..Rabbim dualarınızı kabul etsin :Saruboceq:...

nasılsınız kızlar..ben sabahtan beri koşturuyorum kafamçokkarıştı eve gidip geldik banyo için mermerit ölçüsü alıncaktı mermer yada granite göre daha ucuz oluyomuş kalıp uymadı sinirlerimiz bozuldu granit 250 tl tutuyomuş mermerit 120 civarıydı iyiydi,banyo olduğundan çokta önemsememiştik şimdi yine mermer yada granit yaptırmak zorunda kalcazarabayıda dayısı istemişti eve kadar git gel sıcakta beynim kaynadı resmen yaa -tatlicadiarzu- bu arada hastalanıcam sanırım pek şişlik yok gibi ama halsizim, bu ev işleri beni çok yoruyo biran evvel bitsin gideyim diye koşturuyorum ama sıcaklar yüzünden git gel halim kalmıyo boshayallersmile

amin canım seninde duaların kabul olsun inşallah.
Öff ev işleri zordur canım kolay gelsin hele de bu sıcaklarda...-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…