iyi akşamlar ..
çok yogun bir gündü ..
sabah size 1 mesaj yazdım elektrik gitti .. geldi bu seferde pilates bailadı .. sonrada eşimle geçen hafta vefad eden komşumun mevlüdüne gittim .... bana çok uzak .. sadece bayanlaraymış eşim beni bırakıp döndü dönüştede işi çıktıgından beni alamadı 2 dolmuş artı 1 saat yürüyüşle eve geldim gelincede pazarımız vardı ona dolandım . anlıycanız haşat oldum bugün .....
günaydın çıtırcıklaropuyorumnanaktan
miraç kandiliniz mübarek olsun,rabbim edeceğiniz bütün duaları kabul etsin:Saruboceq:
kirazcım evet canım 69 larda idim şimdi coşmuş vaziyette tekrar burdayım. kabıma sığmıyorum...!!!!!
selam kızlaaarrr hihoyyyt nasılsınız? geldim bi selam vereyim dedim ama kimse kalmamış..
hoşgeldin nurommopuyorumnanaktan...nasılsın,montidede göremiyom seni...kaçamak mı yapıyon gıı yoksasempatiksalakcinni
yapıyomda ucundan kıyısından işte :icecream: bu dondurma işi mahfediyo beni kiirazımyaa.. sen napıyosun dondurma olayını?
valla yemiyorum nurocum.delikafadulden..2 hafta oldu montiye başlayalı hiç kaçamağım olmadı,2 ayı atlatayımda hayırlısı ile o zaman ufak kaçamaklar yaparım..ama şimdi öle bi lüksüm yokyerimseniben
ayyy nurocuuuum selam canım nasılsın? olumunekankayizsmilehoşgeldin nevracım Şeniz sen okadar zamanda 83 olmuşsun çokmu? ben 2 haftada 11 kilo alarak 83 olmuştum :roflol: :roflol: bu benim içimde bi öküz olduğunun bi kanıtıdır :roflol:
brvao şekercim işte bize gerekli olan bu...Allahım şu ilk haftayı bende atlatsam herşey güzel gidecek...bozma sakın canım benim...:lepi::lepi:valla yemiyorum nurocum.delikafadulden..2 hafta oldu montiye başlayalı hiç kaçamağım olmadı,2 ayı atlatayımda hayırlısı ile o zaman ufak kaçamaklar yaparım..ama şimdi öle bi lüksüm yokyerimseniben
brvao şekercim işte bize gerekli olan bu...Allahım şu ilk haftayı bende atlatsam herşey güzel gidecek...bozma sakın canım benim...:lepi::lepi:
bu arada monti kitabım geldi müsadenizle okumaya gidiom ben..
ya kaptanım;ben bu arada sabah kilo bildirecem ama deneme süresi vs kuralları değişti ise saygıyla karşılarım takımda olamasam da hep vercem ben kilomu kıssslarrr...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
**** 6.TAKIM 143 .ETAP ****
Naz ( 65,5 / 66,3 / -0,8 / -1,22 % )
melek ( 72,5 / 72,2 / 0,3 / 0,41 % )
nevra73 ( 72,0 / 69,8 / 2,2 / 3,06% ) mezun olmak istiyor
simerenya ( 96,2 / -1,3 / -1,35 % )
narin_nezenin ( 76,7 / 76,7 / 0,00 / 0,00 % )
lilyum ( 74,0 / 74,0 / 0,00 / 0,00 % )
lightlife ( 80,0 / 83,0 / -3,0 / -3,75 % )
sultan_gibi ( 64,1 / 63,5 / 0,6 / 0,94 % )
macigdarkwish ( 67,7 / 66,0 / 1,7 / 2,51 % )
7beyaz ( 85,5 / 84,1 / 1,4 / 1,64 % )
bigudi54 ( 85,0 / 84,1 / 0,9 / 1,06 % )
6.TAKIM TOPLAM KİLO ( 839,2 / 837,2 / 2,0 / 0,24 % )
listemiz kızlar .
kirazcım canım ben yukarıda teee şubatlardan bu mesajı buldum en son 69.8 ile ayrılmışım yani ben bayağı bi hafta eksi verecem :kedi:bozarmıyım hiç nevroşum,2 ekimde rabbim kısmet ederse gelinlik giycem,o zamana kadar aynen devammm..sonrasıda salmak yok,bu sefer montiyle korumayıda başarıcam:lepi::lepi:
ayrıca canımcım deneme haftası senin için geçerli değil,ama en son takımdan ayrıldığın kilonla dönüş yapman lazım,tam olarak kaç kiloyla ayrılmıştın nevracımCADIARZU
bu hafta eksi vericeksin ama bundan sonraki haftalar telafi edersin eminimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
merhaba zalimi,arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba
selam KHENA hiç kas yağ ölçümü yaptırmış mıydın? Spor yaptığın için kas alıp kilo olarak sabit kalıyor olabilirsin.Ama böyle ise bu iyi birşey, çünkü kas herzaman ağır çeker ama hem daha fazla kalori harcar hemde yağ gibi yayık durmadığından sıkı ve kilondan az gösterir..Bence sporu devamlı yapıyorsan az bile protein almışsın, düzenli olarak salonlarda filan da var vucüt yağ kas ölçümünü yaptır bakalım ne çıkacak bende merak ettim..CADIARZUgünaydın kızlareyvahedigeldismile
Ya bende bir anormallik var sanırım 2 haftadır. diyet yapıyorum gün aşırı spora gidiyorum ama ben hala aynı kilodayım çok üzülüyorum bu duruma ne önerirsiniz?
Dün Yediklerim.
2 kuru kayısı üzerine bol su
sabah; çavdar ekmeğine tost (ekmek seçimim hatalımı acaba)
domates
çay
Ara: 2 erik
öğlen: tavuk haşlama
salata (evden getirdim)
yoğurt
ara: nescafe
akşam: bol salata
cacık
süt
yorum bekliyorumm ya ben hala 73 kiloyum ümidim kırılmaya başladı. spor yapmadan önce bile 1 haftada 1,5 kilo vermiştim. spormu olumsuz etkiledi beni çok saçma ama bilmiyorumkismile
kilo bildirimi nasıl yapılıyor hatırlamıyorum senağlama
şu an 73 kiloyum. 1. takımdan buraya geldiğimde orada kaç kiloydum bilmiyorum. orada özel durumlar oldu benim üyelik akibetim nasıl değerlendirilecek bilmiyorum.
geçen yıl 1. takımdan 62-64 kilo arası ayrıldım. bu kiloda geri döndüm bi kaç bildirim yaptıktan sonra takıma kimse gelmedi. bende buraya geldim. şimdi benim eski kilom hangisi olacak -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?