Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kızlar.
kandiliniz mübarek olsun hepinizin
yaklaşık 1haftadır spor yapamamştm.ev işlerinide üstünkörü tapıyordum.
dün derinden bir temizlik,yemek v.s derken,akşam saat 9da sibel canı izlerken 2saat pedal çevirdim.hiç yorulmadım diyordum ama yatağa girince anladım yorgunluğumu.
bugünde detox çorbası yapcktm.aksilik sular akmıyo.su olmadan maydanoz semizotu temizlenmez.
menümü akşam yazarım.
opuyorumnanaktan

haşat olmuşsun ama kilocuklardanda vermişsindir artık :jeyyar:

kirazcım evet canım 69 larda idim şimdi coşmuş vaziyette tekrar burdayım. kabıma sığmıyorum...!!!!!

hoşgeldin nevracım Şeniz sen okadar zamanda 83 olmuşsun çokmu? ben 2 haftada 11 kilo alarak 83 olmuştum :roflol: :roflol: bu benim içimde bi öküz olduğunun bi kanıtıdır :roflol:

bak yine aklıma geldi öğlen yemeğimi yemedim sabah kahvaltısı ve biraz fındık fıstık yedim ama dondurma çıkmıyo aklımdan napayım?

yapıyomda ucundan kıyısından işte :icecream: bu dondurma işi mahfediyo beni kiirazımyaa.. sen napıyosun dondurma olayını?

valla yemiyorum nurocum.delikafadulden..2 hafta oldu montiye başlayalı hiç kaçamağım olmadı,2 ayı atlatayımda hayırlısı ile o zaman ufak kaçamaklar yaparım..ama şimdi öle bi lüksüm yokyerimseniben

valla yemiyorum nurocum.delikafadulden..2 hafta oldu montiye başlayalı hiç kaçamağım olmadı,2 ayı atlatayımda hayırlısı ile o zaman ufak kaçamaklar yaparım..ama şimdi öle bi lüksüm yokyerimseniben

anlıyorum seni bu arada istanbulda sel uyarısı verilmiş haberlerde söyledi..

hoşgeldin nevracım Şeniz sen okadar zamanda 83 olmuşsun çokmu? ben 2 haftada 11 kilo alarak 83 olmuştum :roflol: :roflol: bu benim içimde bi öküz olduğunun bi kanıtıdır :roflol:
ayyy nurocuuuum selam canım nasılsın? olumunekankayizsmile
özlemişim valla seni de... kısss sen ne yaptın nasıl becerdin 2 haftada 11 kilo nasıl olur anlat hele bi....sende benim gibi cozutmuşsun? klava:

brvao şekercim işte bize gerekli olan bu...Allahım şu ilk haftayı bende atlatsam herşey güzel gidecek...bozma sakın canım benim...:lepi::lepi:
bu arada monti kitabım geldi müsadenizle okumaya gidiom ben..

ya kaptanım;ben bu arada sabah kilo bildirecem ama deneme süresi vs kuralları değişti ise saygıyla karşılarım takımda olamasam da hep vercem ben kilomu kıssslarrr...

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bozarmıyım hiç nevroşum,2 ekimde rabbim kısmet ederse gelinlik giycem,o zamana kadar aynen devammm..sonrasıda salmak yok,bu sefer montiyle korumayıda başarıcam:lepi::lepi:

ayrıca canımcım deneme haftası senin için geçerli değil,ama en son takımdan ayrıldığın kilonla dönüş yapman lazım,tam olarak kaç kiloyla ayrılmıştın nevracımCADIARZU

bu hafta eksi vericeksin ama bundan sonraki haftalar telafi edersin eminimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler bugünki menüm

kahvaltı(8:15)
3 dilim tam buğday ekmeği
1 tatlı kaşığı ezme
azcık peynir
salatalık,marul

öğle(12:30)
2 haşlanmış yumurta
salatalık,domates,marul
1 kase yoğurt

ara(15:30)
2 ad nektari

akşam(19:30)
1 tabak patlıcan yemeği
2 salatalık,1 kase yoğurt

3,5 litre su

Son düzenleme:
arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

kirazcım canım ben yukarıda teee şubatlardan bu mesajı buldum en son 69.8 ile ayrılmışım yani ben bayağı bi hafta eksi verecem :kedi:
dolayısı ile takımın dengesini altüst ekmemek için dışarıdan yazayım çünkü çok hafta sürecek 69 ları görmek bence..

sizleri tribünden destekleyeyim daha iyi 69 olunca girerim kısmetse dimi?
kilomu yine de bildireyim kıslar, pzt başlamıştım 900 gr vermişim. 83 üm...:lepi:

arkadaş olarak ekle foto albümü yaptım fotolardaki farklara da yorumlarınızı beliyorum öpüldünüz bu sıkıntılı günlerimde mutlu olcammı acaba
merhaba zalimi,
valla albümüne baktım fark çok bariz canım ne kadar güzel görünüyor zayıflamış hallerin.
sanki iki ayrı kişi gibi..hiç sıkma canını kilolar gittikçe ferahlıklarımız artacak...olumunekankayizsmile

günaydın kızlareyvahedigeldismile

Ya bende bir anormallik var sanırım 2 haftadır. diyet yapıyorum gün aşırı spora gidiyorum ama ben hala aynı kilodayım çok üzülüyorum bu duruma ne önerirsiniz?

Dün Yediklerim.

2 kuru kayısı üzerine bol su

sabah; çavdar ekmeğine tost (ekmek seçimim hatalımı acaba)
domates
çay

Ara: 2 erik

öğlen: tavuk haşlama
salata (evden getirdim)
yoğurt

ara: nescafe

akşam: bol salata
cacık

süt

yorum bekliyorumm ya ben hala 73 kiloyum ümidim kırılmaya başladı. spor yapmadan önce bile 1 haftada 1,5 kilo vermiştim. spormu olumsuz etkiledi beni çok saçma ama bilmiyorumkismile

kilo bildirimi nasıl yapılıyor hatırlamıyorum senağlama

şu an 73 kiloyum. 1. takımdan buraya geldiğimde orada kaç kiloydum bilmiyorum. orada özel durumlar oldu benim üyelik akibetim nasıl değerlendirilecek bilmiyorum.

geçen yıl 1. takımdan 62-64 kilo arası ayrıldım. bu kiloda geri döndüm bi kaç bildirim yaptıktan sonra takıma kimse gelmedi. bende buraya geldim. şimdi benim eski kilom hangisi olacak -tatlicadiarzu-

selam KHENA hiç kas yağ ölçümü yaptırmış mıydın? Spor yaptığın için kas alıp kilo olarak sabit kalıyor olabilirsin.Ama böyle ise bu iyi birşey, çünkü kas herzaman ağır çeker ama hem daha fazla kalori harcar hemde yağ gibi yayık durmadığından sıkı ve kilondan az gösterir..Bence sporu devamlı yapıyorsan az bile protein almışsın, düzenli olarak salonlarda filan da var vucüt yağ kas ölçümünü yaptır bakalım ne çıkacak bende merak ettim..CADIARZU

günaydınlar fısıklarımopuyorumnanaktan
hemen kilo bildirimimi yapıyorum
84.8/83.0/1.8/%2.13

ve meleğim sen ne yaptın bu hafta kim kazandı yarışıbilmiyorumkismile
bir de sanırım 1 ay kadar yarışamıycaz çünkü önümüzdeki hafta kayserye gideceğim. annem gelecek burada küçük bir operasyon geçirecek ellerinden.sonr birlikte döneceğiz ve 3 haft kalacağım orada. kayseride yazları köyde evimiz var orada kalıyoruz. internete yok orda. giremiycemde sanırım. 1ay izin istiyorum kaptanımda ve yardımcımdan önümüzdeki haftadan itibaren.eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…