Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nevra ilk başladığımda bütün vücut ölçülerimi yağ oranımı kilomu vs herşeyi ölçtüler ve her ay düzenli olarak ölçecekler ama daha 1 ay dolmadığı için ölçmediler. vucut kütle endeksime baktıklarında obez sınırlarına yeni girmiştim. sınırdasın dediler ama ben tabloda obez i görünce moralim bozuldu. zayıfladığımı hissediyorum bacaklarım inceldi pürüzsüzleşti göbiş sıkılaştı pantolonlarım artık sıkmıyor. ama kiloda tık yok çıldırcam senağlama

inşallah dediğin gibidir. bu hafta öğünlerimi biraz daha azaltacağım bakalım ne olacak iyi fikirmi bilmiyorum ama denicem kilo vermek istiyorum yaaa senağlama

kirazım 8.takımın bildirimini nasıl haledicez? benim şimdi dışarı çıkma lzım öğle 2 gibi dönerim o zaman senin vaktin olmazsa bende halledebilirim?

bence kesin öyle..sıkılaşmalar var ise kas alıyorsun buda tartıda eksiltmiyor. bi süre sonra şöyle olacak. kas artacak yağlar azalacak ve patır patır düşeceksin bence..sabret biraz...
bence öğünlerin zaten az daha da azaltırsan metobolizmanı yavaşlatırsın sen spor hocalarına da sor benim gibi diyeceklerdir..

günaydın canlarımm

bu haftada 1 kilocuk gitmiş,kilom 74,30 ...yaşasın montiii:lepi:

bu arada kübracım tebrik ederim,ayrıca ben buralardayım canım kardeş takımın bildirimini hallederim

nevroşum bu hafta artık böle olsun ne yapalım,aebenimde gelsinde birlikte karar veririz,ben takıma girmenden yanayım

tamam inşallah öyledir tavsiyelerin için teşekkür ederim.Şeniz

Günaydın güzel takımım .......opuyorumnanaktan
Ve hayırlı cumalar......opuyorumnanaktan

Bende kilo bildireyim efem ....aslında hafta başı tatilden sonra çok fenAydı kilom yazmaya bile utanıyorum valla bende kalsın ...ama bu hafta öyle spor ve çok sıkı monti yaptımki ... Hepsi uçtuuuu gitti........:lepi:HATTA HATTA .DAHADA FAZLASI ....

60 / 59 8 ./ 0 .2.. % 0 .33......

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aebenim süpersin sen :lepi:..50 li rakamları gördün ya harikasın canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım tebrikler sen kazandın olumunekankayizsmile

dün sabah 73 , bugün 75 akannehir akannehir

adet olcam her yanım şiş ,ayakkabılar bile ayağımda zor duruyor bilmiyorumkismile

gerçi bu hafta çok abuk subuk geçti ,evde yemek bile pişirmedim saçma sapan beslendim yine sempatiksalakcinni

[/IMG]

bu son halim.biraz sexi çıkmışım:))mevlüt kıyafeti buymuş:)

[/IMG]

bebek şekeri modelimiz..nasıl sizce..arkası magnetli...patiklerin içine kağıtlı çikolata koyacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…