selam KHENA hiç kas yağ ölçümü yaptırmış mıydın? Spor yaptığın için kas alıp kilo olarak sabit kalıyor olabilirsin.Ama böyle ise bu iyi birşey, çünkü kas herzaman ağır çeker ama hem daha fazla kalori harcar hemde yağ gibi yayık durmadığından sıkı ve kilondan az gösterir..Bence sporu devamlı yapıyorsan az bile protein almışsın, düzenli olarak salonlarda filan da var vucüt yağ kas ölçümünü yaptır bakalım ne çıkacak bende merak ettim..CADIARZU
nevra ilk başladığımda bütün vücut ölçülerimi yağ oranımı kilomu vs herşeyi ölçtüler ve her ay düzenli olarak ölçecekler ama daha 1 ay dolmadığı için ölçmediler. vucut kütle endeksime baktıklarında obez sınırlarına yeni girmiştim. sınırdasın dediler ama ben tabloda obez i görünce moralim bozuldu. zayıfladığımı hissediyorum bacaklarım inceldi pürüzsüzleşti göbiş sıkılaştı pantolonlarım artık sıkmıyor. ama kiloda tık yok çıldırcam senağlama
inşallah dediğin gibidir. bu hafta öğünlerimi biraz daha azaltacağım bakalım ne olacak iyi fikirmi bilmiyorum ama denicem kilo vermek istiyorum yaaa senağlama
bence kesin öyle..sıkılaşmalar var ise kas alıyorsun buda tartıda eksiltmiyor. bi süre sonra şöyle olacak. kas artacak yağlar azalacak ve patır patır düşeceksin bence..sabret biraz...
bence öğünlerin zaten az daha da azaltırsan metobolizmanı yavaşlatırsın sen spor hocalarına da sor benim gibi diyeceklerdir..
Günaydın güzel takımım .......opuyorumnanaktan
Ve hayırlı cumalar......opuyorumnanaktan
Bende kilo bildireyim efem ....aslında hafta başı tatilden sonra çok fenAydı kilom yazmaya bile utanıyorum valla bende kalsın ...ama bu hafta öyle spor ve çok sıkı monti yaptımki ... Hepsi uçtuuuu gitti........:lepi:HATTA HATTA .DAHADA FAZLASI ....
60 / 59 8 ./ 0 .2.. % 0 .33......
günaydınlar fısıklarımopuyorumnanaktan
hemen kilo bildirimimi yapıyorum
84.8/83.0/1.8/%2.13
ve meleğim sen ne yaptın bu hafta kim kazandı yarışıbilmiyorumkismile
bir de sanırım 1 ay kadar yarışamıycaz çünkü önümüzdeki hafta kayserye gideceğim. annem gelecek burada küçük bir operasyon geçirecek ellerinden.sonr birlikte döneceğiz ve 3 haft kalacağım orada. kayseride yazları köyde evimiz var orada kalıyoruz. internete yok orda. giremiycemde sanırım. 1ay izin istiyorum kaptanımda ve yardımcımdan önümüzdeki haftadan itibaren.eyvahedigeldismile
günaydın arkadaşlar ,hepinize hayırlı cumalar..kilom 84 benneyaptımki
kızlar naberler:)
hoşgeldin bitanesiŞenizŞenizŞeniznasılsın nilümm
iyi şekercim nolsun ..evde pinekliyoruz kızımla:)
sen nasılsın kirazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?