Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

[/IMG]

bu son halim.biraz sexi çıkmışım:))mevlüt kıyafeti buymuş:)

woooovvvv nilüşüm bu senmisin gerçekten..akannehir.karnın hiç belli olmuyo canım,ayrıca terliklerede bayıldım...kokoşum benimm
[/IMG]

bebek şekeri modelimiz..nasıl sizce..arkası magnetli...patiklerin içine kağıtlı çikolata koyacağım.

canım yaa çok şeker,çok tatlı,ay bende heveslendim şimdi

woooovvvv nilüşüm bu senmisin gerçekten..akannehir.karnın hiç belli olmuyo canım,ayrıca terliklerede bayıldım...kokoşum benimm

canım yaa çok şeker,çok tatlı,ay bende heveslendim şimdi

canım benim kız kocaman oldu karnım belli olmuyormu:ecrin_bebek:
77-78 kg arasında gidip geliyorum ...allahım 80i geçmem inşallah....

düğünden 6 ay asonra bebiş gelsin inşallah sanada kuşum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

nilüşüm maşallah göbüşe ,çok aşırı kilo almamışsın ya gayet güzelsin

geceliklerle ,minik patikler de çok güzel

6 aymıakannehirakannehirnilüşüm...aslında tamere kalsa hemen istiyo,onunda benimde kardeşlerimizin eşleri hamile:CüvCüvek bi heveslendi,bende çocuk istiyorum deyip duruyo ama ben 1 sene beklemek istiyorum yerimseniben

sağol melekcim..ilk aylar çok hızlı almıştım ama durdu 2 aydır nerdeyse aynı kilodayım..bakalım son aylr ne olacak...çok teşekkürler...
şeker modelimizi beğendiğine sevindim cnmzemuszemus

6 aymıakannehirakannehirnilüşüm...aslında tamere kalsa hemen istiyo,onunda benimde kardeşlerimizin eşleri hamile:CüvCüvek bi heveslendi,bende çocuk istiyorum deyip duruyo ama ben 1 sene beklemek istiyorum yerimseniben

heheheeh)))canımcım 6 ay sonra hamile kalsan 9 ayda hamilelik.1.5 sene geçmiş olur:)nasıl hesap ama...valla bu hamileleik süreci baya uzunmuş :bbo:
hayırlısı neyse o olsun tabiii:lepi:

gunaydınlarrrrrrr a.s.bı bakayım kım nekadar kılo vermiş dıye ama kımse yazmamısss

nilüşş allah herkeze böle hamılelık versın canım neguzelsın masallah hıc fazlalıgın yok bı karnın var ben arı sokmuş gıbı gezıyodum bu zamanlarda maşallah maşallahhh
buarada ne seksı mevlud yapıcan bızde gıyılmez böle de bı cok arkadasım senın gıbı gecelıklerle yaptı sımdıden hayırlı ugurlu olsun hele bı dogsundaa
kıloyuda dert etme hıc abartmıyorum ama 100u gordum ben hamıleyken suanda 81e düştüm amma kıloloyum yazarken bıdaha farkettım:))

simoşş evlenıyomu karar verdınızmı dugun tarıhıne bayadır ugrayamadım haberım yok ondannn

suuracım çok güzel kilo vermişsin tatlım. Tebrikler. alkisalkisalkis İnşallah böyle devam eder ve sağlıkla verirsin fazlalıkları. :lepi:

Annene çok geçmiş olsun canım. İnşallah operasyon başarılı geçer. Şifa diliyorum. Sana da iyi tatiller diliyorum. Özleyeceğiz seni. Kendine iyi bak. Şeniz

Kilolar gitmeye devam. Kışş kışş kışşşş hepsine. Harika veriyoruz kiraz. Seni de tebrik ediyorummmm. Şeniz alkisalkisalkis

günaydın arkadaşlar benden de 300 gr gitmiş.66.3/66.0 olmuşum...

İstikrarla zayıflamaya devam ediyorsun eylulum. Harikasın. olumunekankayizsmile

Monti ve spor kurtarıcın olmuş aebenimm. Böyle durumlarda hemen sarılıyorsun ve istediğini alıyorsun , ne güzel. 50 li rakamları görmene çok çok sevindimmmmm. kaydirigubbakcemile5 Mezun oluyormusun şimdi.

kızlar selam ve hayırlı cumalar bende start veriyoruuuummm

kilom 92,5

Haydi bismillah bakalımm. İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Bu yolda başarılar diliyorum. Şeniz

canım tebrikler sana montiye devam...:lepi:
bende girmek istiyom istemem mi takıma ama sizi kilocuklarımla aşağı çekmeyeyim dedim herkes emek ediyo....neyse siz bakın artıkın...opuyorumnanaktan

süpersiiin vay be 50 lerdesin artık aebenim...:lepi::lepi::lepi:

nilüüüüüüüüüüüüü kıs ben gelmeyeli sen hamile miydin bacım tebrik ederim.
maşallah hiç belli değil çok şişmemişsin.süslü hatun terliklerini sevsinler...bayanssulusmilebayanssulusmile

8. TAKIM * *164.ETAP SONUÇLARI**

rukiye_38 ( 97,00 / 97,50 / -0,50 / -0,52% )
AyŞeCeYLıN ( 61,00 / 61,00 / 0,00 / 0,00% )
chatlax (67,10 payşalımda bulunmadığı için diskalifiye
azra_sila ( 118,40 / 116,90 / 1,50 / 1,27 % )
asutaha ( 78,00 / 82,00 / -4,00 / -5,13 % )
çokoprens ( 59,00 / 59,00 / 0,00 / 0,00 % )
cernea ( 53,50 / 54,50 / -1,00 / -1,87 % )

8 TAKIM TOPLAM KıLO ( 466,90 / 470,90 / -4,00 / -0,86 % )

kızlar kardeş takımın listesi,bi kontrol edermisiniz

Ben de şu an reglli olmama rağmen yine aynı çizgide kilo verebildiğimi görünce çok sevindim. Azizlik yapmadı bana terazi regl dönemimde. 1 kilo vermişim. hihoyyyt

74.1 \ 73.1 \ 1 \ 1.34

tamam canım liste

Ben de şu an reglli olmama rağmen yine aynı çizgide kilo verebildiğimi görünce çok sevindim. Azizlik yapmadı bana terazi regl dönemimde. 1 kilo vermişim. hihoyyyt

74.1 \ 73.1 \ 1 \ 1.34

nazzom tebrikler..:lepi::lepi:.her hafta istikrarla kilo vermeye devam ediyosun maşallah sana
eminim kısa süre sonra 60ları göriceksin..bende peşinden geliyorumkaydirigubbakcemile

aebenim bizim bildirimler tamam gibi

şimdiii 1.seni bu hafta mezun ediyoruz dimi
2.bu hafta listeye kimleri alıcaz

evlilik işi kaldı sanırım biguş :1no2: kafamkarmakarışık, doğru düzgün düşünemiyorum, ayrıldık gibiyiz biz, barışırmıyız affettirebilirmi kendini ben ne hissederim bilemiyorum , şuan sadece içim boş, bomboş... o yüzden benim düğün falan kaldı...sil baştan...
neslimin düğünü var kısmetse 2 ekimde ona hazırlanacağız inşallah ağzımızın tadıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…