iyiyim bende nilüşüm...kilo vermeye çalışıyorum...2 hafta oldu 4,5 kilo gitti bilesositososito
[/IMG]
bu son halim.biraz sexi çıkmışım:))mevlüt kıyafeti buymuş:)
[/IMG]
bebek şekeri modelimiz..nasıl sizce..arkası magnetli...patiklerin içine kağıtlı çikolata koyacağım.
woooovvvv nilüşüm bu senmisin gerçekten..akannehir.karnın hiç belli olmuyo canım,ayrıca terliklerede bayıldım...kokoşum benimm
canım yaa çok şeker,çok tatlı,ay bende heveslendim şimdi
Günaydın kızlarŞeniz
canım benim kız kocaman oldu karnım belli olmuyormu:ecrin_bebek:
77-78 kg arasında gidip geliyorum ...allahım 80i geçmem inşallah....
düğünden 6 ay asonra bebiş gelsin inşallah sanada kuşum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
6 aymıakannehirakannehirnilüşüm...aslında tamere kalsa hemen istiyo,onunda benimde kardeşlerimizin eşleri hamile:CüvCüvek bi heveslendi,bende çocuk istiyorum deyip duruyo ama ben 1 sene beklemek istiyorum yerimseniben
günaydınlar fısıklarımopuyorumnanaktan
hemen kilo bildirimimi yapıyorum
84.8/83.0/1.8/%2.13
ve meleğim sen ne yaptın bu hafta kim kazandı yarışıbilmiyorumkismile
bir de sanırım 1 ay kadar yarışamıycaz çünkü önümüzdeki hafta kayserye gideceğim. annem gelecek burada küçük bir operasyon geçirecek ellerinden.sonr birlikte döneceğiz ve 3 haft kalacağım orada. kayseride yazları köyde evimiz var orada kalıyoruz. internete yok orda. giremiycemde sanırım. 1ay izin istiyorum kaptanımda ve yardımcımdan önümüzdeki haftadan itibaren.eyvahedigeldismile
günaydın canlarımm
bu haftada 1 kilocuk gitmiş,kilom 74,30 ...yaşasın montiii:lepi:
bu arada kübracım tebrik ederim,ayrıca ben buralardayım canım kardeş takımın bildirimini hallederim
nevroşum bu hafta artık böle olsun ne yapalım,aebenimde gelsinde birlikte karar veririz,ben takıma girmenden yanayım
günaydın arkadaşlar benden de 300 gr gitmiş.66.3/66.0 olmuşum...
Günaydın güzel takımım .......opuyorumnanaktan
Ve hayırlı cumalar......opuyorumnanaktan
Bende kilo bildireyim efem ....aslında hafta başı tatilden sonra çok fenAydı kilom yazmaya bile utanıyorum valla bende kalsın ...ama bu hafta öyle spor ve çok sıkı monti yaptımki ... Hepsi uçtuuuu gitti........:lepi:HATTA HATTA .DAHADA FAZLASI ....
60 / 59 8 ./ 0 .2.. % 0 .33......
kızlar selam ve hayırlı cumalar bende start veriyoruuuummm
kilom 92,5
canım tebrikler sana montiye devam...:lepi:günaydın canlarımm
bu haftada 1 kilocuk gitmiş,kilom 74,30 ...yaşasın montiii:lepi:
bu arada kübracım tebrik ederim,ayrıca ben buralardayım canım kardeş takımın bildirimini hallederim
nevroşum bu hafta artık böle olsun ne yapalım,aebenimde gelsinde birlikte karar veririz,ben takıma girmenden yanayım
süpersiiin vay be 50 lerdesin artık aebenim...:lepi::lepi::lepi:Günaydın güzel takımım .......opuyorumnanaktan
Ve hayırlı cumalar......opuyorumnanaktan
Bende kilo bildireyim efem ....aslında hafta başı tatilden sonra çok fenAydı kilom yazmaya bile utanıyorum valla bende kalsın ...ama bu hafta öyle spor ve çok sıkı monti yaptımki ... Hepsi uçtuuuu gitti........:lepi:HATTA HATTA .DAHADA FAZLASI ....
60 / 59 8 ./ 0 .2.. % 0 .33......
nilüüüüüüüüüüüüü kıs ben gelmeyeli sen hamile miydin bacım tebrik ederim.canım benim kız kocaman oldu karnım belli olmuyormu:ecrin_bebek:
77-78 kg arasında gidip geliyorum ...allahım 80i geçmem inşallah....
düğünden 6 ay asonra bebiş gelsin inşallah sanada kuşum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
8. TAKIM * *164.ETAP SONUÇLARI**
rukiye_38 ( 97,00 / 97,50 / -0,50 / -0,52% )
AyŞeCeYLİN ( 61,00 / 61,00 / 0,00 / 0,00% )
chatlax (67,10 payşalımda bulunmadığı için diskalifiye
azra_sila ( 118,40 / 116,90 / 1,50 / 1,27 % )
asutaha ( 78,00 / 82,00 / -4,00 / -5,13 % )
çokoprens ( 59,00 / 59,00 / 0,00 / 0,00 % )
cernea ( 53,50 / 54,50 / -1,00 / -1,87 % )
8 TAKIM TOPLAM KİLO ( 466,90 / 470,90 / -4,00 / -0,86 % )
kızlar kardeş takımın listesi,bi kontrol edermisiniz
Ben de şu an reglli olmama rağmen yine aynı çizgide kilo verebildiğimi görünce çok sevindim. Azizlik yapmadı bana terazi regl dönemimde. 1 kilo vermişim. hihoyyyt
74.1 \ 73.1 \ 1 \ 1.34
tamam canım liste
gunaydınlarrrrrrr a.s.bı bakayım kım nekadar kılo vermiş dıye ama kımse yazmamısss
nilüşş allah herkeze böle hamılelık versın canım neguzelsın masallah hıc fazlalıgın yok bı karnın var ben arı sokmuş gıbı gezıyodum bu zamanlarda maşallah maşallahhh
buarada ne seksı mevlud yapıcan bızde gıyılmez böle de bı cok arkadasım senın gıbı gecelıklerle yaptı sımdıden hayırlı ugurlu olsun hele bı dogsundaa
kıloyuda dert etme hıc abartmıyorum ama 100u gordum ben hamıleyken suanda 81e düştüm amma kıloloyum yazarken bıdaha farkettım:))
simoşş evlenıyomu karar verdınızmı dugun tarıhıne bayadır ugrayamadım haberım yok ondannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?