Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ivettttttttt kuşum yaw senın haberin yokmu..bebek doğacak nerdeysekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok mersüüü..terlikler çeyizden kalmaa.artık kızıma kısmetmiş onun mevlütünde giyeriz kısmet olursabayanssulusmile

canım çok sağol ya gerçekten moral oldu...ya benım çevremde herkez 50-55 kglarlageziyordu hamiş olmadan önce bile kompleks oluyordum.yaw bitane arkadaşımın karısı kilolu değil düşün yai:umursamaz:
neyse şimdi hamileyim diye yırtıyoruz.sonrasında hemen diyett valla....
burdada mevlüt işi böyle ya bende alışık değilim...ben böyle düşünmemiştim kayınvalidem saten gecelik al dedi mevlüt için yada ben alayım dedi.sonra penye giydi derler bide ilk doğum falan dedi...
aslında güzel bir elbisede olabilirdi ama işte böyle idare etcez artık..tüylü terlikler falankaydirigubbakcemile3
saçlarımıda yaptırcam))hehehe

bizde de böyledir saten gecelik giyilir mevlütte

yatak da tabi gelin yatağı gibi saten nevresim takımları falan

** 6.TAKIM 164.ETAP **

aeben ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / 0,33 % )
Naz ( 59,50 / 59,50 / 0,00 / 0,00 % )
suura ( 84,80 / 83,00 / 1,80 / 2,12 % )
eddoras ( 68,50 / 69,00 / -0,50 / -0,73 % )
eylulums ( 66,30 / 66,00 / 0,30 / 0,45 % )
kirazz_z ( 75,30 / 74,30 / 1,00 / 1,33 % )
yumukum ( 82,40 / 84,00 / -1,60 / -1,94 % )
nazzoo ( 74,10 / 73,10 / 1,00 / 1,35 % )

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( 570,90 /

kızlar listemizin şu anki hali,aebenim gelince son duruma,listeye ekleyeceklerimize karar verelim

bizde de böyledir saten gecelik giyilir mevlütte

yatak da tabi gelin yatağı gibi saten nevresim takımları falan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evttt valla aynen ...hatta mevlüt yatağı süsleyen firmalar var..eltimde tutturdu onlara süsletelim diye cibinlik falan...delikafadulden
ayy okadarına gelememmm ben dedim..amannnnn...
nevresim takımları saten yeterbayanssulusmile
ya ben bi doğurayımda..başka bişey düşünemiyorum..offff

elektrikde tam gidecek zamanı buldu nebu ya 2 gündür ...bilmiyorumkismile

kirazım listeye girecek arkadaşlar .takım kararıyla güzelim ..
zaten khenacım 2 haftadır bekliyor ...boshayallersmile
nevkuşumda döndü .:lepi:
özkemde geldigini yazmış .....

kiloda bildirdilerse .hoş gelmişler sizlerin oyu nedir .hepimiz bir takımız olumunekankayizsmile

birde ben bu hafta mezun olacagım ama hala kilo veriyorum yerde açıldı galiba ne edeyim bilemedim..??
bu hafta bi pilanımızda yok şimdilik ... hazır sarılmışken 5li rakam pekiştireyim diyorum ne yapayım karar veremedim....
siz ne dersiniz ??
böyle mezun olyımmı ,hızımı almışken sarılayım mezuniyet diger haftalaramı kalsın...??

Son düzenleme:
CEYDACAKMAK ( 62,6 /62,6 / 0,0 / 0,00% )
akrep33 ( 68,6 /66,5 / 2,1 / 3,06% )
aydasu ( 63,4 / 63,3 / 0,1 / 0,15% )
bursa86( 70 / 69 / 1/ 1,42% )
ebru5454 ( 59 / 58,2 / 0,8 / 1,35% )
senaysanl ( 93 / 92,1 / 0,9 /0,96% )
2. TAKIM TOPLAM KİLO( 416,6/ 411,7/ 4,9/ 1,17 )

aebenim kirazcım bir kontrol edin benim listeyide tatlışlar ya..
varmı bir yanlışım..
kime kontrol ettiricemi bilemedim aklıma sizler geldiniz her zamanki gibi:teselli:

nilüşüm okuyorum ama sane cevap yazamadım fıstık anne ...
kaydirigubbakcemile2 doguma az kalmış sezeryan demişin geçenlerde neden bu kararı aldım canım boş yere kendini yaralıycaksın yoksa mecburi bi durummu varki bu kararı aldın ???
o mücizeyi yaşamak ertasi gün ayaga kalkmak dururken neden böyle bir kararı şeçtin ..?? normal durumda göbekte kalmaz ama sezeryanda hep göbüş kalır eski halin zor .seneler sonra bile bişi kaldırdıgında hisedersin . bunuda unutma .
inan çekecegim bi kaç saatlık sancı bu bile özel bişi .. her annenin yaşamasını dilerim .. kucagına aldıgında ne acı kalıyor ne bişi..kaydirigubbakcemile5
eger başka mecburi bir durum varsa eyvallah .olumunekankayizsmile

akrepcim sonuçlarda yuvarlama yapmamışsın
aydasu 1,16 %
bursa86 1,43 %
ebru5454 1,36 %
senaysanl 0,97 % olması gerekiyo

buna görede topam sonuç 1,18 % olucak canım

örnek vereyim mesala aydasu 63,4 -63,3 =0,1/63,4 =0,00157*100=0,157 buda yuvarlayınca 0,16 oluyo şekercim

ah acemi kaptanım tabi eder kıslar ekselde ...
.ama kardeş takım yokmu kuzum .. eger yoksa paylaşım alanına bildirde bi kardeşcik secilsin bacım ..opuyorumnanaktan..

kızlar benim nette yine sorun var sürekli modem aç kapa yapmak zorunda kalıyorum,sayfa değiştirirken yine gidiyo sinirlerim bozuldu

canım bilemedim ki varmı yokmu kardeş takım

kirazcım tamam canım yapıyorum yuvarlamayı da hemen

bizede kardeş oluverin siz ya
zaten monti kardeşleri dimiyizkaydirigubbakcemile3

nilücüm alıntı falan yapamıyorum ama sende mevlür şekerinizde çok şeker görünüyosunuz tatlım opuyorumnanaktan ne kadar kaldı doğuma hayırlısıyla sende bi kurtulsaydın cnm :Saruboceq:

bence aebenim mezuniyeti biraz daha ertele derim ben,hazır 50 lere gelmişken

şimdi nevroş tamam son ayrıldığı kilosu 69,8,khenanın bize ilk geldiği kilosu 73 şu andada bi değişiklik yok,ama daha önce 1.takımda yer almış kafamçokkarıştıkafamçokkarıştınasıl yapıcaz...bide özge var o en son ne zaman takımdaydı en son kaçla ayrıldı bilmiyorum..kafam karıştı valla

nilüş iğneden kandan falan fena halde tırsıyo aebenim çok çok fena yanii.. o sebeple sezaryan olmak istiyor..

kirazım her yere yetişmisin kıs maşallah sana ...opuyorumnanaktan
paylaşım alanında okudum canım benim yazma fırsatı bulamıyorum ama okuyorum her yeri..seninle nekadar gurur duysak azdır ..Şeniz.
bu hafta takımların sıralama listeside kerdeş takımımızın dimi...a.sç.

akşama musaid olmassan bende buralardayım ..yerimseniben.

özke cadısını listeye yazacaksan . eski, takımdan ayrıldıgı kilosınu baz almıycaz . hamiş olup gelenler tolerans tanıyoruzsırnaşık şey yeni listeye giriyormuş gibi ekliycez .....:ecrin_bebek:

khenada 1. takımdan geliyor ayrıldıgı kilosu neydi ki.???..

bu hafta nevkuşum listeyi bomlatacak ama haftaya telefi edecegine eminim ..

abencim mecburi durumum benim korkularımdelikafadulden
fobi var..kan aldırırken bile içim kalkıyor...bilemiyorum.dediklerin .çok doğru ama bende o cesaret yok işte
dualarınız eksik etmeyin .çok teşekkürler

yumukcum sağol beğendiğin için çok sevindim...

nuroş nbr tatilden döndünmü canım..nasıldı tatil

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum aebenim

khenanın kilosuna bakayım bi...yanlız özge bildirim yaptı ama ilk kiloyu nasıl baz alıcaz,bu haftaki kilosu 92,5,haftayamı eklesek listeye bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…