öylemi yapayım ki ??:uhm:bence aebenim mezuniyeti biraz daha ertele derim ben,hazır 50 lere gelmişken
şimdi nevroş tamam son ayrıldığı kilosu 69,8,khenanın bize ilk geldiği kilosu 73 şu andada bi değişiklik yok,ama daha önce 1.takımda yer almış kafamçokkarıştıkafamçokkarıştınasıl yapıcaz...bide özge var o en son ne zaman takımdaydı en son kaçla ayrıldı bilmiyorum..kafam karıştı valla
yumukcum sağol beğendiğin için çok sevindim...
nuroş nbr tatilden döndünmü canım..nasıldı tatil
ayyy nurocuuuum selam canım nasılsın? olumunekankayizsmile
özlemişim valla seni de... kısss sen ne yaptın nasıl becerdin 2 haftada 11 kilo nasıl olur anlat hele bi....sende benim gibi cozutmuşsun?klava:
brvao şekercim işte bize gerekli olan bu...Allahım şu ilk haftayı bende atlatsam herşey güzel gidecek...bozma sakın canım benim...:lepi::lepi:
bu arada monti kitabım geldi müsadenizle okumaya gidiom ben..
ya kaptanım;ben bu arada sabah kilo bildirecem ama deneme süresi vs kuralları değişti ise saygıyla karşılarım takımda olamasam da hep vercem ben kilomu kıssslarrr...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
inşallah o gücü bulur ve o mucizeyi yaşarsın nilüm . ben 3 nüde normal yaptım bi 3 daha olsa onlarıda normal yapardım çok farklı bir duygu ...:kedi:abencim mecburi durumum benim korkularımdelikafadulden
fobi var..kan aldırırken bile içim kalkıyor...bilemiyorum.dediklerin .çok doğru ama bende o cesaret yok işte
dualarınız eksik etmeyin .çok teşekkürler
****1.TAKIM 156. ETAP**** etap dokuzuncusu
nrymn( 60,0 / 60,0 / 0,0 / 0,00% )
lolo ( 81,6/ 81,6 / 0,0 / 0,00% )
herbal ( 92,6 / 92,6 / 0,0 / 0,00% )
eylulekim ( 75,0 / 76,0 / -1,0 / -1,33% )
KHENA ( 71,6 / 71,3 / 0,3 / 0,42% )
kirazım kehnanın en son 1. takımdaki kilosu bu ama yanına geri dönmek üzere yazılmamış . zaten ondan sonrada 1. takım 1 hafta bildirim yapmamış sonraki haftada listede yok ......
ben geçmişi okuymadım khananın şu anki kilosu nedir . eksisi varsa . yazılacan ve 1 takımdan transver notu eklenecek ....
eger kilo verdiyde oda bu haftalarra bölünecek yeni kural geregi . ay kafan karıtı senin dimi sen khenanın bu sabah bildirdigi kilosunu yazarmısın ..
tamama bu şklede 73 olarak yaz canım . ama khenacım seni kampa almamız lazım amanın deneme haftasından kilomu aldın kıs ...alsanaalsanasmile..aebenim evet tam ben yazıyodum sen yazmışın bile...en son kilosu 71,3 bu hafta 73 canımkafamçokkarıştı
CEYDACAKMAK ( 62,6 /62,2 / 0,4 / 0,64% )
akrep33 ( 68,6 /66,5 / 2,1 / 3,06% )
aydasu ( 63,4 / 63,3 / 0,1 / 0,16% )
bursa86( 70 / 69 / 1/ 1,43% )
ebru5454 ( 59 / 58,2 / 0,8 / 1,35% )
senaysanl ( 93 / 92,1 / 0,9 /0,97% )
2. TAKIM TOPLAM KıLO( 416,6/ 411,7/ 4,9/ 1,28 )
kıslar şimdi tamammıdır şekerler
bu hafta kilo vermemişin nuro demekki montiyi astın . asmasaydın verirdin yeni lüplettigin kiloları dimi.??..kaydirigubbakcemiletatile gittim şeker.. herşey dahildi.. bende kıtlıktan çıkmış gibi yeyince 72 kilo ile çıktığım tatilden 83 ile döndüm. şuan 76 kiloyum..
tamama bu şklede 73 olarak yaz canım . ama khenacım seni kampa almamız lazım amanın deneme haftasından kilomu aldın kıs ...alsanaalsanasmile..
menülerine yorum yapma fırsatım olmadı bakıyorum ama yazamıyorum . çok karbon hidrat tüketiyorsun .... protein sebze yok .... tavsiyelerimizi degerlendir . pilavladan kahvaltı harici ekmekden uzak dur . salata ve yogurdu her ögününe ekle .... bol su iç . takibimdesin bak . haftayada kilo vermessen dövücem seni ona göre .
akrepcim sonuç 416,6 / 411,7 / 4,90 / 1,18 % olucak canım,ebru5454 de sonucu 1,36
canım ceydanın kilosunu sonradan ekledim o yüzden değişti sonuç
hımm o zaman şu şekilde değiştir canım 416,6 /411,3 / 5,30 / 1,27 %
suran anecine geçmiş olsun şimdiden :1hug:günaydınlar fısıklarımopuyorumnanaktan
hemen kilo bildirimimi yapıyorum
84.8/83.0/1.8/%2.13
ve meleğim sen ne yaptın bu hafta kim kazandı yarışıbilmiyorumkismile
bir de sanırım 1 ay kadar yarışamıycaz çünkü önümüzdeki hafta kayserye gideceğim. annem gelecek burada küçük bir operasyon geçirecek ellerinden.sonr birlikte döneceğiz ve 3 haft kalacağım orada. kayseride yazları köyde evimiz var orada kalıyoruz. internete yok orda. giremiycemde sanırım. 1ay izin istiyorum kaptanımda ve yardımcımdan önümüzdeki haftadan itibaren.eyvahedigeldismile
kehacım bak sana bir örnek . ben bu hafta 200gr verdim baskülde ama bu sabhki tanita ölçülerimde yag ölçümüm 1.1 kilo kaybetmişim . bu sıralar çok spor yapıyorm yaglar kasa dönüyor ve baskül fazla etkilenmiyor ....nevra ilk başladığımda bütün vücut ölçülerimi yağ oranımı kilomu vs herşeyi ölçtüler ve her ay düzenli olarak ölçecekler ama daha 1 ay dolmadığı için ölçmediler. vucut kütle endeksime baktıklarında obez sınırlarına yeni girmiştim. sınırdasın dediler ama ben tabloda obez i görünce moralim bozuldu. zayıfladığımı hissediyorum bacaklarım inceldi pürüzsüzleşti göbiş sıkılaştı pantolonlarım artık sıkmıyor. ama kiloda tık yok çıldırcam senağlama
inşallah dediğin gibidir. bu hafta öğünlerimi biraz daha azaltacağım bakalım ne olacak iyi fikirmi bilmiyorum ama denicem kilo vermek istiyorum yaaa senağlama
cadıyı öbür hafta yazalım ozaman geçen haftaki kilosunu ne bimiyoruz ki.tamam ablacım bu şekilde ekliyorum,özge yi napcazsempatiksalakcinnibu haftaki kilosu 92,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?