Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

akannehir akannehir

liste tamam tatlışım ,maşallah kaydirigubbakcemile3

kardeş takım nerde?

azrayı biliyorum Allah rahmet eylesin çok üzüldüm teyzesine :gitme:

diğerleri nerde?

akannehir akannehir

liste tamam tatlışım ,maşallah kaydirigubbakcemile3

kardeş takım nerde?

azrayı biliyorum Allah rahmet eylesin çok üzüldüm teyzesine :gitme:

diğerleri nerde?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol elifcim...kardeş takımda azrayı biliyosun zaten,diğerleride pek paylaşımda bulunmuyo,bazı arkadaşlar da tatilde

BEN BU HAFTA LıSTEDE OLMICAKMIYDIMbilmiyorumkismile

x elleriniz dert görmesin ...kaydirigubbakcemile3Şeniz
kirazım nota eklenti yaptım çünki khena ayrılırken 1. takımda geri dönmek üzere yazılmamış ..:1no2:
o yüzden ayrıldıgı haftayıda belirtelim püskütüm kafayı yemesin ....

tamam aebenim bu şekilde gönderdim paylaşımaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tamam aebenim bu şekilde gönderdim paylaşımaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktankirazım eger akşam listeler için zamanın olmassa ben .7.8. gibi bakarım ALLAHDAN bir mani çıkmassa oldumu a.s..
bu hafta sonuncuyuz ama olsun nevkuşum geldiya ..opuyorumnanaktan..

ama kızlar artık özledik 1. olmayı ya bi aralar her hafta 1. oluyorduk ....lmaz:
önümüzdeki hafta artı verene ceza geliyor haberiniz olsun ...alsanaalsanasmile.
önümüzdeki cuma herkes kilo vermiş olacak ...bahane istemiyorum baştada kedimden ...-tatlicadiarzu-..

şimdilik bana müsade ....a.s.

tamam aebenim zaten 3 takım kaldı bildirim yapmayan,eğer kurallara uyup zamanında bildirim yaparlarsa sorun yok canım ben burdayım hallederimyerimseniben

bu arada bende çok özledim takımımın 1 olmasını,haftaya herkes sıkacak kızlar,yeter artık bu kadar ara verdiğimizkaydirigubbakcemile2

bende artık işlerime bakayım,kovulacam yoksa

kirazım , aebenim ; emeğinize ellerinize sağlık. Şeniz Uzun hesaplamalar sonrasında listemiz oluşturuldu. Bu hafta son olsun. Haftaya kesin 1. olmalıyız. Yoksa çıldırıcammmmmm. laelaelaelaelae Ben herkese güveniyorum. Harikalar yaratacağız haftaya. kaydirigubbakcemile5

Bilgisayarda sorun vardı kıslar yazamadım...

şekercim Allah hayırlısı ile kucağına almayı naip etsin inşallah ben yoktum nette uzun hikaye boşver, şimi buralardayım artık.. Dikkat kendine canım çok sevindim seni gördüğüme...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

bu hafta nevkuşum listeyi bomlatacak ama haftaya telefi edecegine eminim ..
;
kızlar teşekkürler beni aldığınız için dediğim gibi olmasam da hep destek tam destek buradayım yani...olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

aeben kirazcığıma da demiştim batırdım ben ortalığı...
akannehirakannehirakannehirakannehir

tatile gittim şeker.. herşey dahildi.. bende kıtlıktan çıkmış gibi yeyince 72 kilo ile çıktığım tatilden 83 ile döndüm. şuan 76 kiloyum..
neyse bari 4 kilo kalmış 72 ye...sen yeterince tatil yapmışsın zati artık tam gaz diyet...kaydirigubbakcemile5

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
kirazım eline sağlık , yaw ben utanıyorum ama bu -18.91 neee yaaa. Bitmişim ben...akannehir

bu arada teşekkür ediyorum olumlu görüşlerin için ve tüm takım arkadaşlarıma ayrıyeten bana tekrar kucak açtıkları için... savulun geliyom kaydirigubbakcemile2

canım sağolasın yaaa... güzel kalpli arkadaşım ne diyeyim ben sana...Şeniz
evet ben haftaya kendi adıma söz veriyom kilo vermeye....çok yolum var çookkkk:Saruboceq:

nevroşum artık önümüzdeki maçlara bakıcaz canım..zemuszemus.azimle kilo vermeye devamm edicez,yerimseniben
ben anladımki kilo verdikçe dahada hırslanıyorum.sositososito..motivem ikiye katlanıyo

bu arada khenacım sende artık takımdasın,daha çok paylaşım bekliyorum senden ve tabiki kilo vermenide...bu konuda aebenimin tavsiyelerini dinle canımcım...çok faydası olucaktır eminima.s

sağol şekercim evet cuma maçına hazırlanıyom ben bu gazla...hihoyyyt
yani ben hala şunu anlayamadı ama haftaya bildirim yaparken yine yüzde rakamı 69.8 üzerinden mi olacak yoksa 83 üzerinden mi kirazcım? :uhm:

sağol şekercim evet cuma maçına hazırlanıyom ben bu gazla...hihoyyyt
yani ben hala şunu anlayamadı ama haftaya bildirim yaparken yine yüzde rakamı 69.8 üzerinden mi olacak yoksa 83 üzerinden mi kirazcım? :uhm:
kaydirigubbakcemile3nevram ben sana demedimmi tertemiz sayfa acıcaz diye ....
83 .den hesaplıycaz 83 ..
69 'inene kadar her hafta eksimi yazıcaz bacım ...sen kilo ver haftaya 80 olmaya bak nevram ...:lepi:

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menüm

sabah aç karnına 3 minik armut

kahvaltı
4 dilim denge lıght
peynir,marul
domates,salatalık

öğle
tavuk döner
salata,ayran

ara
2 ad nektari

akşam
1 tabak taze fasulye
salatalık,yoğurt

3,5 litre su

mönümü yazayım vakit varken ....

perşembe ....

yarım elma ..

8. 45..
2 dl ekmek ...k.k peynir (yagsız )
1 br süt..(.yagsız )..sögüş . 2 zeytin ....

13.00.
2 ym kş.tavuk sote ... salata ...
1 kş yogurt ....6 kaju fıstıgı ....

18.00
balık ......salata ...1 dl peynir....

2200.
1 şeftali.....

45 dk pilates...
20 dk yürüyüş ...
4 lt su ....

cuma .....

4.00.
.2 dl şeftali..

9 30 ..
1 dl ekmek ...az domates sos ..
1 salatalık . peynir .(yagsız )

12 .15..
5.6 kaju fıstıgı .(

14.00 .
3 kş yeşil fasulye ... 2 kş yogurt .....
yr. dl ekmek ....6 ..fıstık ....

17.00.
yr. şeftali ...2 dl elma ...

18 30..
balık ızgara ....domates..
salatalık ... 1 dl peynir...

115 dk yürüyüş .
40 dk pilates....
3 lt su .......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…