Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar....hastayım bu aralar.ev yerleştirirken bronşit olmuşum...
bu arada yarışmada sonuncu olmuşuz yaz geldi bizde cozuttuk galiba.benimde 1 kilo kaldı hedef kilom için umarım verririm bu hafta.

günaydın kızlar....hastayım bu aralar.ev yerleştirirken bronşit olmuşum...
bu arada yarışmada sonuncu olmuşuz yaz geldi bizde cozuttuk galiba.benimde 1 kilo kaldı hedef kilom için umarım verririm bu hafta.

geçmiş olsun eylülcümopuyorumnanaktan dikkat et kendine canım

hedefe yaklaştıkça gram gram gidyor kilolar,inş.haftaya hedef kilona ulaşırsın,bizde 1.oluruz artık yeter bu kadar saldığımızyerimseniben

selamlar kızlar..hepinize iyi hafta sonları..ben çok mutluyum opuyorumnanaktan çok uzun yıllardır görüşemediğim kankardeşim dün gece aniden gelip bana sürpriz yaptı opuyorumnanaktan okadar özlemişim ki anlatamam saba 6ya kadar konuşmuşuz vaktin nasıl geçtiğini bile anlamadık polisti istifa etmiş fethiyede pilates merkezi açmış çok şaşırdım :1shok: sizler nasılsınız uğrayamdım üzgünüm kendinize iyi bakın bugün tekrar gelemem sanırım biraz dışarı çıkmayı planlıyoruz hepinizi öptüm..

iyi akşamlar ......

her kes çok yogun ,,tıpkı benim gibi.::))))

nasılsınız bakem .?.

bizde de böyledir saten gecelik giyilir mevlütte

yatak da tabi gelin yatağı gibi saten nevresim takımları falan
canım çok güzel olmuşsun baylıdım

bende bu hafta yapacağım kısmet olursa mevlüdümü fotoları koyarım inşallah ama ben normal kıyafet giymeyi düşünüyorum 2 aylık olacak fıstığım ee 2 aylıkkende hala hasta gibi gecelik giymek komik geldi bana ama genelde ik bir ay içinde yapıldığı için seninki çok şık durur hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini inşallah

kesinlikle katılıyorum ben normal çooook istedim saat 11 den akşam 5 e kadar suni sancı verdiler bir cm açılma olmadı bebişimin kordonu kısaymış o yüzden mecbur epidural oldumohaoldumsmileohaoldumsmile
abencim mecburi durumum benim korkularımdelikafadulden
fobi var..kan aldırırken bile içim kalkıyor...bilemiyorum.dediklerin .çok doğru ama bende o cesaret yok işte
dualarınız eksik etmeyin .çok teşekkürler
valla epiduralde ki artık hep epidural yapılıyor belden iğne yapılıyor seni korkutmak gibi olmasın ve ben ilkinde kıpırdağım için iki kez yapıldı omurilikten ve herşeyi hissediyorsun sarsılıyorsun sadece acı hissetmiyorsun ben anestezi uzmanına sürekli ameliyat sırasında siz beni kesiyorsunuz ve ben hissediyorum dedim adamcağız evet ama acı yok değil mi deyip durdu ama ben her seferinde evet acı yok ama siz beni kesiyorsunuz dedim en sonunda beni uyuttular ...

ve beni kesişlerini cameraya almışlar ben izleyemedim korkudan daha ama abimler falan izledi ve ilk yorumları seni koyun gibi kesmişler oldu keşke normal olabilseydimafoldumben
seni korkutmak asla istemiyorum ama bana doğum hikayeni yaz demiştin ya bu onda biri sonraki günü falan hatırlamak bile istemiyorummmmmakannehirakannehirakannehir

iyi akşamlar ......

her kes çok yogun ,,tıpkı benim gibi.::))))

nasılsınız bakem .?.

balkonunaaa bayıldımmmmm çok güzel hele o menekşeler alkisalkisalkis benim için de bir kahve iç olur mu

kızlar tekrar merhaba;
giremedim kusura bakmayınohaoldumsmileohaoldumsmile
bu hafta falan mevlüt yapacağım o yüzden temizlik yaptım ve dün demir takıldı eve malum hırsız girmişti ya ancak yaptırabildik e tabi en baştan temizlik camlarımı yeni silmiştim herşey en baştan oldu bugün de anneme geldim fıstığım iyice kucağa alıştı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni tek elle ütü yapabilen yetenekli bir kadınım artıkakannehirakannehirakannehir

monti amcama geri döneceğim ama hatırlamadığım noktalar var işin özünü bana yazabilirmisiniz aebencim pc başında rahat vakit geçiremiyorum
sizleri gerçekten çok özledim ve inanılmaz motiveyim bu işi başaracağım inşallah eşim zayıflayabileceğime hiçççç inanmıyor ona güzel bir ders vermem gerekli

bana fırsat bulabilirseniz monti amcamın örnek menüsünü (kavrayabilmem için)
kaçınmam gereken noktaları
ne zaman kilo vermeye başlandığınğı yazarmısınız şimdiden teşekkürler öpüldünüzzzzzz

günaydın nazlıcım hoşgeldin canım,özlettin kendini

valla biz iyiyiz montiye devam,sen nasılsın fıstık,nasıl geçti tatilin

bu arada haftasonu çok yoğundu,düğünler,yatılı misafirler,diyetimi sabote eden çok oldu,hatırım için ye demeler,bikeredn bişi olmaz demeler...valla hiçbirine yüz vermedim,ihanet etmedim monti amcama..herkeste ne kadar iradelisin deyip durdu

haftasonu menülerimide vereyim unutmadan

cumartesi

(08:00)sabah aç karnına 10 ad kiraz

kahvaltı(09:00)
4 dilim denge lıgh ve peyaz peynirle tost
domates,salatalık

öğle (12:30)
tavuk döner
salata,ayran

ara(16:00)
1 nektari
3 kayısı

akşam (20:00)
küçük bi tabak taze fasulye
domates,1 bardak ayran

pazar

kahvaltı (11:00)
3 dilim denge lıght
peynir,2 zeytin
dometes ezme,salatalık
maydonoz,domates

öğle (16:00)
1 tabak nohut yemeği (etsiz)
salata,1 bardak ayran

akşam(20:00)
1 bardak süt
küçük bi avuç leblebi,fındık

ara (23:00)
2 elma

günaydın nazlıcım hoşgeldin canım,özlettin kendini

valla biz iyiyiz montiye devam,sen nasılsın fıstık,nasıl geçti tatilin

günaydın fıstıklar nasılsınız?

nazlıcım nasıldı tatil?

tatil süperdi . hiç bu kadar güzel bir tatil yapmamıştım daha önce . çok keyifli bir tatildi bitmesini hiç istemedim .ama kürkçü dükkanı misali döndük istanbula ve işyerine ....

Günaydın kızlarrrr

bende diyete full devam
bu hafta sonu dediğiniz gibi benimde çok yoğundu sabah kahvaltıları dışında düzenli bir öğünüm olmadı. ama yinede yazayım...

c.tesi
sabah: domates
salatalık
zeytin
peynir
1 dilim çavdar ekmeği

ara yok

öğlen cacık

akşam bişi yemedim eve çok geç geldim çok açtım ama o saatte yemek yemek istemedim aç karna yattım. gece midem kazındı resmen ama yemeidm hiç bişi

pazar
çok geç kalktık saat öğleni bulmuştu zaten kahvaltı öğle beraber geçti

sabah/öğle
domates
salatalık
zeytin
peynir
1 dilim çavdar ekmeği

akşam yurt dışından misafirlerimiz geldi
kız kulesi civarlarında balık yedik biraz beyaz ekmek
çok az kıvırcık

Yorum: çok sağlıksız bir hafta sonu olmuş cızzzzzzz klava:

günaydın kızlarrrr
nazc[m ne güzel tatiller yapılmş dün gece kızım gaz sancısından uyuyamadı zor bir geceydi
ben şu monti amcamı bir inceleyeyim kilo vermeye ne kadar süre sonra başlıyorsunuz ???????

günaydın özgecimopuyorumnanaktan

benim montide 3.haftam ve hiç kaçamak yapmadım...ilk hafta 3,5 kilo,2, hafta 1 kilo verdim tatlım,yani birazda bünyene ve kaçamaksız yapmana bağlı,ilk haftadan tıkır tıkır gidiyor kilolar

günaydın fıstıklarımmm :içelim:

um arım hayatınızda herşey yolundadırr yerimseniben

bendeki yoğunluk devammm kafamçokkarıştı

geçen pazar bir düğünü bitirdikk
bu çarşam ba kuzenimin nişanı varr
ardından hafta sonu pazar yeğenimin sünnet düğünü varrr a.s

ece tatildeydi bu gün dönüyorrrr alkisalkisalkis

önümüzdeki hafta içindede ben tatile çıkıyorummm asos a gidiyorum oğlumla beraberrr :1rolleyes:

kilom aynııı dün sabah tarttıldım ne almışım nede vermişimmm a.s

sizlerde ne var ne yokkk :sm_confused:

Günaydın kıslar iyi haftalar,
haftasonu yoğunluk ve yorgunlukları sonrası burda olmak güzel...opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3nevram ben sana demedimmi tertemiz sayfa acıcaz diye ....
83 .den hesaplıycaz 83 ..
69 'inene kadar her hafta eksimi yazıcaz bacım ...sen kilo ver haftaya 80 olmaya bak nevram ...:lepi:
aman aebenim ohhh be...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bende korkup duruyodum ben haftalarca eksi yazacam diye...sositososito
bakalım bu hafta kaç olacam merakla bende bekliyorum..

bu arada balkonun süpermiş....

aman maşallah süpersin canım ya devam...

tatil süperdi . hiç bu kadar güzel bir tatil yapmamıştım daha önce . çok keyifli bir tatildi bitmesini hiç istemedim .ama kürkçü dükkanı misali döndük istanbula ve işyerine ....
nazzz hoşgeldin canıım ...a.s.

bunlar da benim haftasonu menülerim
CUMARTESİ
2 tam ekmek,2 kk peynir,domates,salatalık,çay
1 kahve
1 tabak etsiz türlü,yoğurt,ızgara patlıcan salata ile
1 maden suyu
1 şeftali
1 çupra, yeşil salata
yeşil çay
1 nektarin, 1kırmızı erik

PAZAR
2 ekmek,1 kk peynir,çay,domates,salatalık,biber,maydonoz
1 kahve
1 tabak barbunya,salata,yoğurt
yeşil çay, 1 şeftali
ton balığı,semizotu salatası,
yeşil çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…