- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Günaydın nesliciğim
günaydın kızlar....hastayım bu aralar.ev yerleştirirken bronşit olmuşum...
bu arada yarışmada sonuncu olmuşuz yaz geldi bizde cozuttuk galiba.benimde 1 kilo kaldı hedef kilom için umarım verririm bu hafta.
canım çok güzel olmuşsun baylıdımbizde de böyledir saten gecelik giyilir mevlütte
yatak da tabi gelin yatağı gibisaten nevresim takımları falan
nilüşüm okuyorum ama sane cevap yazamadım fıstık anne ...
kaydirigubbakcemile2 doguma az kalmış sezeryan demişin geçenlerde neden bu kararı aldım canım boş yere kendini yaralıycaksın yoksa mecburi bi durummu varki bu kararı aldın ???
o mücizeyi yaşamak ertasi gün ayaga kalkmak dururken neden böyle bir kararı şeçtin ..?? normal durumda göbekte kalmaz ama sezeryanda hep göbüş kalır eski halin zor .seneler sonra bile bişi kaldırdıgında hisedersin . bunuda unutma .
inan çekecegim bi kaç saatlık sancı bu bile özel bişi .. her annenin yaşamasını dilerim .. kucagına aldıgında ne acı kalıyor ne bişi..kaydirigubbakcemile5
eger başka mecburi bir durum varsa eyvallah .olumunekankayizsmile
valla epiduralde ki artık hep epidural yapılıyor belden iğne yapılıyor seni korkutmak gibi olmasınabencim mecburi durumum benim korkularımdelikafadulden
fobi var..kan aldırırken bile içim kalkıyor...bilemiyorum.dediklerin .çok doğru ama bende o cesaret yok işte
dualarınız eksik etmeyin .çok teşekkürler
iyi akşamlar ......
her kes çok yogun ,,tıpkı benim gibi.::))))
nasılsınız bakem .?.
günaydın nazlıcım hoşgeldin canım,özlettin kendini
valla biz iyiyiz montiye devam,sen nasılsın fıstık,nasıl geçti tatilin
günaydın fıstıklar nasılsınız?
nazlıcım nasıldı tatil?
günaydın kızlarrrr
nazc[m ne güzel tatiller yapılmş dün gece kızım gaz sancısından uyuyamadı zor bir geceydi
ben şu monti amcamı bir inceleyeyim kilo vermeye ne kadar süre sonra başlıyorsunuz ???????
aman aebenim ohhh be...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3nevram ben sana demedimmi tertemiz sayfa acıcaz diye ....
83 .den hesaplıycaz 83 ..
69 'inene kadar her hafta eksimi yazıcaz bacım ...sen kilo ver haftaya 80 olmaya bak nevram ...:lepi:
aman maşallah süpersin canım ya devam...bu arada haftasonu çok yoğundu,düğünler,yatılı misafirler,diyetimi sabote eden çok oldu,hatırım için ye demeler,bikeredn bişi olmaz demeler...valla hiçbirine yüz vermedim,ihanet etmedim monti amcama..herkeste ne kadar iradelisin deyip durdu
haftasonu menülerimide vereyim unutmadan
cumartesi
(08:00)sabah aç karnına 10 ad kiraz
kahvaltı(09:00)
4 dilim denge lıgh ve peyaz peynirle tost
domates,salatalık
öğle (12:30)
tavuk döner
salata,ayran
ara(16:00)
1 nektari
3 kayısı
akşam (20:00)
küçük bi tabak taze fasulye
domates,1 bardak ayran
pazar
kahvaltı (11:00)
3 dilim denge lıght
peynir,2 zeytin
dometes ezme,salatalık
maydonoz,domates
öğle (16:00)
1 tabak nohut yemeği (etsiz)
salata,1 bardak ayran
akşam(20:00)
1 bardak süt
küçük bi avuç leblebi,fındık
ara (23:00)
2 elma
nazzz hoşgeldin canıım ...a.s.tatil süperdi . hiç bu kadar güzel bir tatil yapmamıştım daha önce . çok keyifli bir tatildi bitmesini hiç istemedim .ama kürkçü dükkanı misali döndük istanbula ve işyerine ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?