özkem ALIŞIRSIN FISTIGIN .TEK ELLE DAHA NELER YaPABİLDİGİNİ GÖRDÜKÇE ....kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:kızlar tekrar merhaba;
giremedim kusura bakmayınohaoldumsmileohaoldumsmile
bu hafta falan mevlüt yapacağım o yüzden temizlik yaptım ve dün demir takıldı eve malum hırsız girmişti ya ancak yaptırabildik e tabi en baştan temizlik camlarımı yeni silmiştim herşey en baştan oldu bugün de anneme geldim fıstığım iyice kucağa alıştı sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni tek elle ütü yapabilen yetenekli bir kadınım artıkakannehirakannehirakannehir
monti amcama geri döneceğim ama hatırlamadığım noktalar var işin özünü bana yazabilirmisiniz aebencim pc başında rahat vakit geçiremiyorum
sizleri gerçekten çok özledim ve inanılmaz motiveyim bu işi başaracağım inşallah eşim zayıflayabileceğime hiçççç inanmıyor ona güzel bir ders vermem gerekli
bana fırsat bulabilirseniz monti amcamın örnek menüsünü (kavrayabilmem için)
kaçınmam gereken noktaları
ne zaman kilo vermeye başlandığınğı yazarmısınız şimdiden teşekkürler öpüldünüzzzzzz
hoş geldin nazlım .....günaydınlar kızlar ben geldim nasılsınız bakalım .
bende canım bende ...burada olmak çok güzel...olumunekankayizsmilegeçmişi okudum geldim . özgem gelmiş nevracığımda gelmiş çok sevindim nevrayı gördüğüme ... hoşgeldiniz kızlar ...
günaydınlar..çok yoğun ve yorucu bir hafta sonundan sonra anca kalkabildim kafamçokkarıştı nasılsınız bakalım,nazlım dönmüş tatilden hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş okuduğun kadarıyla ne güzel opuyorumnanaktan bende kankardeşimi dün akşam üzeri uğurladım2 gün boyunca nerdeyse hiç yerimizden kalkmadan konuştuk konuştukk ne çok şey biriktirmişiz kaydirigubbakcemile3cumartesi gecesi bi çıktık dışarı bi turkuaz yaptık okadar,ama sadece muhabbet bile yordu beni sabahlara kadar kafamçokkarıştıbugün startı verdim yeniden düğündü dernekti annemdi derken(bu arada annemide dün sabah uğurladım antalyaya :a015: ) nihayet kendimle başbaşa kalabildim,ayrıca bu sabah yine 83 olarak uyandım cuma 84tüm hafta sonu 1 kilo gitmiş kaydirigubbakcemile3
Allah kavuştursun yumukum ....günaydınlar..çok yoğun ve yorucu bir hafta sonundan sonra anca kalkabildim kafamçokkarıştı nasılsınız bakalım,nazlım dönmüş tatilden hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş okuduğun kadarıyla ne güzel opuyorumnanaktan bende kankardeşimi dün akşam üzeri uğurladım2 gün boyunca nerdeyse hiç yerimizden kalkmadan konuştuk konuştukk ne çok şey biriktirmişiz kaydirigubbakcemile3cumartesi gecesi bi çıktık dışarı bi turkuaz yaptık okadar,ama sadece muhabbet bile yordu beni sabahlara kadar kafamçokkarıştıbugün startı verdim yeniden düğündü dernekti annemdi derken(bu arada annemide dün sabah uğurladım antalyaya :a015: ) nihayet kendimle başbaşa kalabildim,ayrıca bu sabah yine 83 olarak uyandım cuma 84tüm hafta sonu 1 kilo gitmiş kaydirigubbakcemile3
bende canım bende ...burada olmak çok güzel...olumunekankayizsmile
günaydın canım, hadi bakalım haftaya düşüşle başlamışsın devamını bekliyoruz ...kaydirigubbakcemile5
Allah kavuştursun yumukum ....
hadi bakalım . bu hafta 1. olmalıyız kaçarıyok .....aklinialirimsmile
sıkın kemerleri .... mazeret yok ....kötükedihüso
Günaydın kızlar
günaydın fıstıklarımmm :içelim:
um arım hayatınızda herşey yolundadırr yerimseniben
bendeki yoğunluk devammm kafamçokkarıştı
geçen pazar bir düğünü bitirdikk
bu çarşam ba kuzenimin nişanı varr
ardından hafta sonu pazar yeğenimin sünnet düğünü varrr a.s
ece tatildeydi bu gün dönüyorrrr alkisalkisalkis
önümüzdeki hafta içindede ben tatile çıkıyorummm asos a gidiyorum oğlumla beraberrr :1rolleyes:
kilom aynııı dün sabah tarttıldım ne almışım nede vermişimmm a.s
sizlerde ne var ne yokkk :sm_confused:
günaydınlar..çok yoğun ve yorucu bir hafta sonundan sonra anca kalkabildim kafamçokkarıştı nasılsınız bakalım,nazlım dönmüş tatilden hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş okuduğun kadarıyla ne güzel opuyorumnanaktan bende kankardeşimi dün akşam üzeri uğurladım2 gün boyunca nerdeyse hiç yerimizden kalkmadan konuştuk konuştukk ne çok şey biriktirmişiz kaydirigubbakcemile3cumartesi gecesi bi çıktık dışarı bi turkuaz yaptık okadar,ama sadece muhabbet bile yordu beni sabahlara kadar kafamçokkarıştıbugün startı verdim yeniden düğündü dernekti annemdi derken(bu arada annemide dün sabah uğurladım antalyaya :a015: ) nihayet kendimle başbaşa kalabildim,ayrıca bu sabah yine 83 olarak uyandım cuma 84tüm hafta sonu 1 kilo gitmiş kaydirigubbakcemile3
çok yogunsun ablam maşallahgünaydın fıstıklarımmm :içelim:
um arım hayatınızda herşey yolundadırr yerimseniben
bendeki yoğunluk devammm kafamçokkarıştı
geçen pazar bir düğünü bitirdikk
bu çarşam ba kuzenimin nişanı varr
ardından hafta sonu pazar yeğenimin sünnet düğünü varrr a.s
ece tatildeydi bu gün dönüyorrrr alkisalkisalkis
önümüzdeki hafta içindede ben tatile çıkıyorummm asos a gidiyorum oğlumla beraberrr :1rolleyes:
kilom aynııı dün sabah tarttıldım ne almışım nede vermişimmm a.s
sizlerde ne var ne yokkk :sm_confused:
kaydirigubbakcemile3nihayet biri fark etti....bu arada aebenim 500 gr cık dahamı gitmiş ne,kilo çizelgen değişmişaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3nihayet biri fark etti....hemde reglin 2 .günündeyim ..aklinialirimsmile:lepi:
cumaya regl gecer nazlım..çok süper ablam bende tatilde kilo almadım sanırım bugün regli oldum sabah tartıldım biraz fazla çıktı ama regli şişkinliği sabırım . bakalım reglinin sonunda belli olacak kilo alıp almadığım .
anaaammm valla görmediysim süper aeben..anam hatun çıtır oldu çıııtııır monti amcam sayesinde..bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3nihayet biri fark etti....hemde reglin 2 .günündeyim ..aklinialirimsmile:lepi:
tatilde kilo almamak süper....:lepi:çok süper ablam bende tatilde kilo almadım sanırım bugün regli oldum sabah tartıldım biraz fazla çıktı ama regli şişkinliği sabırım . bakalım reglinin sonunda belli olacak kilo alıp almadığım .
cumaya regl gecer nazlım..
ama bazan tatilerin acısı sonra çıkıyor . o yüzden işi sıkıtutarsan kilo vermiş olarak cumaya çıkarsın ...yerimseniben
menülerini bekliyoruz ...aklinialirimsmile
anaaammm valla görmediysim süper aeben..anam hatun çıtır oldu çıııtııır monti amcam sayesinde..bayanssulusmile
tatilde kilo almamak süper....:lepi:
kaydirigubbakcemile3nihayet biri fark etti....hemde reglin 2 .günündeyim ..aklinialirimsmile:lepi:
çok süper ablam bende tatilde kilo almadım sanırım bugün regli oldum sabah tartıldım biraz fazla çıktı ama regli şişkinliği sabırım . bakalım reglinin sonunda belli olacak kilo alıp almadığım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?