Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmişi okudum geldim . özgem gelmiş nevracığımda gelmiş çok sevindim nevrayı gördüğüme ... hoşgeldiniz kızlar ...

özkem ALIŞIRSIN FISTIGIN .TEK ELLE DAHA NELER YaPABİLDİGİNİ GÖRDÜKÇE ....kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

MONTİYE GELİNCE ... VAKTİN KISITLI BİLİYORUM .. kirazimin menüleri sana tam bir örnek . hiç kaçamaksız ve çok güzel menüleri . örnek alabilirsin .. ben her gün menü yazamıyorum. birazda artık 2. aşamaya geçecegim için sana örnek olmaya bilir ..

emzirme konusundada merak etme sütüne bi sakıncası olmaz hatta bebişide daha saglıklı beslenir....

monti linkinde zilim var onun yazılarını mutlaka okumanı isterim her fırsatta onun sayfasına girerek tüm yazılarına ulaşa bilirsin ki okudukça neden tavsiye etgimi anlarsın .a.s

montide aç kalmak yok mutlaka ögününü yiyceksin ...
her ögündede salata ve yogurt (süt ürünü)olmalı ...

ekmegi sadece kahvaltıda doyana kadar ye 2. 3 dl . hatta 4. ..
ögün atlama mutlaka ye ama . ögün aralarında kesinlikle atıştırma ... ara yapabilirsin yanlız ögününden 3.4 saat sonra migde boşaldıgında bu önemli bir kurala.s..

yasakları azçok biliyorsundur ... beyaz un ve içinde beyaz un bulunan gıdalar .. şeker ve şeker bulunan gıdalar . muz karpuz kavun üzüm ....mısır . biliyorum bu mevsimde bıraz zor ama 2 ay kadar idare et özkem .inan kaçamaksız 1.2 hafta yap zaten gidenleri görünce kendin devam edeceksin ...

ne zaman kilo vermeye başlarrsın bence ilk hafta ama dikkatli yaparsan ...
şu an bünyen kilo vermeye musaid hamilelik kiloların var ....
bol bol ye ögünlerinde normal doyana kadar ...
ve bol su iç ..
şunu unutma monti ne kadar kaçamaksız okadar güzel sonuç...kaydirigubbakcemile5
günaydınlar kızlar ben geldim nasılsınız bakalım .
hoş geldin nazlım .....
özledik valla seni......Şeniz

çok sevindim ne güzel balayı oldu sana ..alkisalkisalkis

Son düzenleme:
günaydınlar..çok yoğun ve yorucu bir hafta sonundan sonra anca kalkabildim kafamçokkarıştı nasılsınız bakalım,nazlım dönmüş tatilden hoşgeldin cnm tatilin güzel geçmiş okuduğun kadarıyla ne güzel opuyorumnanaktan bende kankardeşimi dün akşam üzeri uğurladım2 gün boyunca nerdeyse hiç yerimizden kalkmadan konuştuk konuştukk ne çok şey biriktirmişiz kaydirigubbakcemile3cumartesi gecesi bi çıktık dışarı bi turkuaz yaptık okadar,ama sadece muhabbet bile yordu beni sabahlara kadar kafamçokkarıştıbugün startı verdim yeniden düğündü dernekti annemdi derken(bu arada annemide dün sabah uğurladım antalyaya :a015: ) nihayet kendimle başbaşa kalabildim,ayrıca bu sabah yine 83 olarak uyandım cuma 84tüm hafta sonu 1 kilo gitmiş kaydirigubbakcemile3

geçmişi okudum geldim . özgem gelmiş nevracığımda gelmiş çok sevindim nevrayı gördüğüme ... hoşgeldiniz kızlar ...
bende canım bende ...burada olmak çok güzel...olumunekankayizsmile

günaydın canım, hadi bakalım haftaya düşüşle başlamışsın devamını bekliyoruz ...kaydirigubbakcemile5

Allah kavuştursun yumukum ....

hadi bakalım . bu hafta 1. olmalıyız kaçarıyok .....aklinialirimsmile
sıkın kemerleri .... mazeret yok ....kötükedihüso

dün regl olmuşum kıslar biraz erken geldi beklemiyordum ...

menülerimi yazayım yoksa kalıyor ..

cumartesi..

8.00..
yürüyüş öncesi.
5 kuru kayısı 1 incir .

9 30.
1 kase yulaf 1 br. yagsız sütle ....

14 00.
yeşil fasulye 1 kase yogurt 4 ceviz .....

17 30
1 yeşil elma....

19 .00
cılbır 2 yum ....yogurtlu semizotu salatsı ...5 fıstık ....

60 dk sabah tempolu yürüyüş ...
90 dk sonra yürüyüş ...sempatiksalakcinni
2.5 ltde su ...

pazar.....

7.30.
5 kuru kayısı (çanım çok tatlı çekiyorsu . sebebi belli oldu)kaydirigubbakcemile3.

8 30.
1 kase yulafla süt ( 2 gün üst üste yulaf yedim sebebide şu kıslar . çoçuklar çok geç kalkıyoralr hafta sonu . bende erkenci olunca onları beklemdim ...çok uyumak adetim deyildir...

11 30.
3 dl ekmek ...1 dl peynir...(yagsız)
sögüş . az marmelad....

16.00. 1 elma .
dışardaydım ...

18 00.
tavuk döner ..bol domates . 1 br ayran ....

120 dk yürüyüş ..
1 .5 lt su .

su az oldu .

Günaydın kızlar

ŞenizŞeniznasılsın fıstık,günaydın deyip kaçıyosun hemen

hoşgeldin liliş ablaŞenizŞenizözledik seni

yumukum 1 kilonun gitmesine çok sevindim canım,inş.cumaya kadar devamıda gelir:Saruboceq:
evett ya bu hafta 1.olalım artık:lepi:

çok yogunsun ablam maşallah
iyi tatiller olumunekankayizsmile
iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte .

kaydirigubbakcemile3nihayet biri fark etti.... hemde reglin 2 .günündeyim ..aklinialirimsmile:lepi:

çok süper ablam bende tatilde kilo almadım sanırım bugün regli oldum sabah tartıldım biraz fazla çıktı ama regli şişkinliği sabırım . bakalım reglinin sonunda belli olacak kilo alıp almadığım .

cumaya regl gecer nazlım..
ama bazan tatilerin acısı sonra çıkıyor . o yüzden işi sıkıtutarsan kilo vermiş olarak cumaya çıkarsın ...yerimseniben
menülerini bekliyoruz ...aklinialirimsmile

bana musade fıstıklar ....
özkem seninde günlük bütün olarak menülerini bekliyoruz böylede düeltmelerimiz daha iyi olur....

kaydirigubbakcemile3nihayet biri fark etti.... hemde reglin 2 .günündeyim ..aklinialirimsmile:lepi:
anaaammm valla görmediysim süper aeben..anam hatun çıtır oldu çıııtııır monti amcam sayesinde..bayanssulusmile

tatilde kilo almamak süper....:lepi:

cumaya regl gecer nazlım..
ama bazan tatilerin acısı sonra çıkıyor . o yüzden işi sıkıtutarsan kilo vermiş olarak cumaya çıkarsın ...yerimseniben
menülerini bekliyoruz ...aklinialirimsmile

bugünden itibaren işi sıkı tutmaya başladım ablam . işyerinde bugünlük yiyebileceğim tarzda bişey olmadığından sabahı 3 dilim tam buğday ekmeği ve 1 bardak sütle geçiştirdim . öğlende kocaman bir kase cacık yedim mecburen bu akşam alışverişimi yapıp getircem malzemelerimi işyerine .............

anaaammm valla görmediysim süper aeben..anam hatun çıtır oldu çıııtııır monti amcam sayesinde..bayanssulusmile

tatilde kilo almamak süper....:lepi:

yemekler çok güzeldeğildi nevracığım . onun için genellikle hep salata ve meyve tüketmeye çalıştım . otelde en çok kavun ve karpuz olunca benim monti 1 haftalağına gümledi malesef ama bugünden itibaren tekrar beşladım monti amcama

alkisalkisalkisalkisalkisalkis almamışsındır umarım canım..

bende pilatese başladım 50 dk pilates yaptım artık bırakmadan hergün yapıcam bakalım,ayrıca bugün epey dinlendim yarın sabah erken kalkabilirsem yürüyüşe gideyim diyorum ama belli olmaz uykuya yenik düşebilirim kaydirigubbakcemile3hiç dayanamıyorum ya :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…